Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, estel92 είπε

Το θεμα ειναι ότι σε κανενα κατάστημα δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμη 😕

Στο vision studio ειναι σε 2-7 εργασιμες που συνηθως ειναι οκ στις ημερομηνιες του.Στο egate 1-3 παραδοση.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, spy94 είπε

Στο vision studio ειναι σε 2-7 εργασιμες που συνηθως ειναι οκ στις ημερομηνιες του.Στο egate 1-3 παραδοση.

Ευχαριστω!! Την παρειγγειλα απο το tech support που ειναι κοντά στο σπίτι μου και παρατήρησα ότι δίνει 36μήνες εγγύηση ενώ οι άλλοι 24

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, estel92 είπε

Η αλήθεια ειναι ότι δεν εχω όρεξη να αλλάζω τώρα αφού μια χαρά τραβάει. Γι αυτή την μητρική τι έχεις να πεις https://www.skroutz.gr/s/7397320/Asus-Maximus-VIII-Hero.html

έπρεπε να αλλάξεις, τι σημαίνει τραβάει ?  Έδινες και κανα 100αρη τον επεξεργαστή σου και πήγαινες σε κάτι τέτοιο με 0 κόστος 

Ιntel Core i5-8400 Box  

Gigabyte B360M DS3H

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, estel92 είπε

Θα έβλεπα διαφορά ;

Ανάλογα την χρήση.Σε κάθε περίπτωση είναι η ευκαιρία σου.Και νεότερο υλικό θα έχεις,πιο έτοιμος αν χρειαστείς κάτι πιο απαιτητικό θα είσαι και εννοείται μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης.Στην τελική αν δεν θέλεις να δώσεις χρήματα βάλε ένα i3 8100 απλά για να μπορείς να αναβαθμίσεις ουσιαστικά κάποιοα στιγμή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spy94 είπε

Ανάλογα την χρήση.Σε κάθε περίπτωση είναι η ευκαιρία σου.Και νεότερο υλικό θα έχεις,πιο έτοιμος αν χρειαστείς κάτι πιο απαιτητικό θα είσαι και εννοείται μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης.Στην τελική αν δεν θέλεις να δώσεις χρήματα βάλε ένα i3 8100 απλά για να μπορείς να αναβαθμίσεις ουσιαστικά κάποιοα στιγμή.

Το πρόβλημα μου ειναι ότι χρειάζομαι το  υπολογιστή άμεσα και ο επεξεργαστής δεν νομίζω να πουληθεί τόσο γρήγορα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, estel92 είπε

Το πρόβλημα μου ειναι ότι χρειάζομαι το  υπολογιστή άμεσα και ο επεξεργαστής δεν νομίζω να πουληθεί τόσο γρήγορα 

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις,μην το θεωρεις και απίθανο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

έπρεπε να αλλάξεις, τι σημαίνει τραβάει ?  Έδινες και κανα 100αρη τον επεξεργαστή σου και πήγαινες σε κάτι τέτοιο με 0 κόστος 

Ιntel Core i5-8400 Box  

Gigabyte B360M DS3H

Κάποια αλλη μητρική αυτή δεν μου αρεσει θέλω να ειναι ωραίος ο υπολογιστής 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...