Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Ενω έκανα bios update έπεσε το ρεύμα και απο εκείνη την στιγμή δεν ανοίγει ο υπολογιστής η οθόνη μένει μαύρη. Τα led του Πύργου ανάβουν ολα οι ανεμιστήρες λειτουργούν όλοι αλλα δεν εχω οθόνη. Δεν ολοκληρώθηκε το bios update. Θέλω την βοήθεια σας τι μπορω να κάνω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια μητρική έχεις? Έχει λειτουργία bios flashback ή secondary bios switch? Αν όχι χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός (EPROM programmer) για να κάνει force flash το bios ξανά.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Εχω μια MSI b150m night elf 

29 λεπτά πριν, ilos είπε

Ποια μητρική έχεις? Έχει λειτουργία bios flashback ή secondary bios switch? Αν όχι χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός (EPROM programmer) για να κάνει force flash το bios ξανά.

Εχω μια MSI b150m night elf

Δημοσ.
4 ώρες πριν, estel92 είπε

Εχω μια MSI b150m night elf 

Εχω μια MSI b150m night elf

Οι msi δεν έχουν dual bios και λίγο που τσέκαρα το IO shield της και το pcb δεν φαίνεται ούτε να έχει bios flashback (στις AM4 πχ πρόσφατα πρόσθεσαν αυτό το feature στις b450/x470). Θα χρειαστείς με λίγα λόγια ειδικό εξοπλισμό και έμπειρο τεχνικό που να γνωρίζει και να έχει κάνει ξανά την διαδικασία με flasher.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Αν είσαι στην εγγύηση, πήγαινε τη πίσω...   

ωχ δεν το ειχα σκεφτεί αυτο εχω εγγύηση μέχρι αρχές 2019 να μιλήσω με το κατάστημα που έγινε η αγορά ή κατευθυαν σε MSi ?

Επεξ/σία από estel92
Δημοσ.
Στις 12/8/2018 στις 11:00 ΠΜ, Sheogorath είπε

Και δεν θα πεις τι έγινε.

Απλως μια μέρα δεν άνοιξε.

Αυτο έκανα τώρα να δούμε τι θα γινει μου είπαν σε3 βδομάδες θα εχω νέα 😕

Δημοσ.

Για αυτο προτιμαω την σειρα της Gigabyte το dual bios Με εχει σωσει 2 φορες! Μια κοπηκε το ρευμα στο flashαρισμα και μια περασα λαθος bios

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε στο bios update ups ρε παιδια;;

Οντως παντως δυνατο feature της gigabyte εδω και πολλααα χρονια,απορω γιατι δεν το ιοθετουν...

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spy94 είπε

Ουτε στο bios update ups ρε παιδια;;

Οντως παντως δυνατο feature της gigabyte εδω και πολλααα χρονια,απορω γιατι δεν το ιοθετουν...

Πλέον σχεδόν όλες έχουν τουλάχιστον bios flashback εκτός από μερικές asrock/biostar.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilos είπε

Πλέον σχεδόν όλες έχουν τουλάχιστον bios flashback εκτός από μερικές asrock/biostar.

Σιγουρος;Γιατι νομιζω οτι γενικα το βρισκεις στα σχετικα ακριβα μοντελα.Μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα αλλα δεν το θεωρω επιτυχια οταν πριν 10 χρονια χαιρομουν που το ειχε gigabyte 1366 και ηταν πιο ευκολο και γρηγορο.

Δημοσ.

Στο am4 ακόμα και στα b450 msi,asus έχουν όλες bios flashback, οι gigabyte είναι με switch ή auto dual bios. Δε ξέρω τι γίνεται από intel μεριά εκεί πήρα gigabyte μητρική που είναι με switch (2ο bios).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ilos είπε

Στο am4 ακόμα και στα b450 msi,asus έχουν όλες bios flashback, οι gigabyte είναι με switch ή auto dual bios. Δε ξέρω τι γίνεται από intel μεριά εκεί πήρα gigabyte μητρική που είναι με switch (2ο bios).

Το ιδιο λεμε φιλε μου.Οταν στο μεσαιο και πανω chipset του 2018 θεωρειται επιτυχια εγω δεν το θεωρω.Αρκετα με το offtopic.

Ontopic τωρα,εχουμε κανα νεο απο τον TS?

Επεξ/σία από spy94
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...