Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αυτές τις τελευταίες μέρες έκανα κάποιες αλλαγές στο pc.

Π.χ άλλαξα τροφοδοτικό από 650w corsair σε thermatlaker (κάπως έτσι) 700w (ήταν μια χαρά για τα λεφτά του )

Έπαιζε μια χαρά δεν ανέβαζε θερμοκρασία το μονο πρόβλημα είχε ότι ανέβαζε ms λόγου WiFi

Σήμερα είπα να βάλω καλώδιο ethernet που το αγόρασα από cosmodata 4,30€ 

Μπαίνω πρωτο game league of trash παθαίνει σπασίματα τα χρωματα (σαν να χώνεις μπουκετο στην οθόνη) και μετά γίνεται ίδιο χρώμα με αυτό που ήταν το background του game. 

Το έκανα restart ξανά μπήκα πάλι το ίδιο και μου έβγαλε blue Screen.

Το άφησα και μπήκα cs παίζω πρώτο 20 λεπτό και γίνεται πάλι το ίδιο και δεν το κάνω αμέσως restart να δω μήπως σωθεί αλλά τίποτα εκεί σκουρο μαύρο.

Το έκλεισα και σας γράφω.

Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό και τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω

Δημοσ.

Καταρχήν δεν έχει να κάνει με το καλώδιο Ethernet Που έβαλες απλά έτυχε. 

Το πρόβλημα που περιγράφεις μοιάζει σαν να είναι πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση τους Drivers της κάρτας και μετά κάνε τους εγκατάσταση και πάλι.

Δημοσ.

Αυτό πιστεύω και εγώ ότι έτυχε τώρα δεν ανοίγει καθόλου μόνο στην αρχή για το boot και μετά μόνο μαυρίλα. 

Έβγαλα την κάρτα το καθάρισα φυσηξα και πάλι τίποτα..

(By the way η κάρτα από πίσω καίει )

Πιστεύω το φορματ το σώζει αλλά έχω αρχεία μέσα και δεν θέλω να τα χάσω 

1533472312763-1985676122.jpg

Δημοσ.

Μάλλον φταίει η κάρτα ή το τροφοδοτικό.

Ξεκίνα με τα αρχεία όμως, βάλε το δίσκο σε ένα άλλο σύστημα και πάρ' τα από εκεί. Γενικά λέμε και ξαναλέμε ότι πρέπει να κρατάμε backup τα σημαντικά μας αρχεία σε 2-3 μέρη, ώστε να μην ανησυχούμε γι' αυτά.

Μετά δοκίμασε πάλι με κάποιο άλλο τροφοδοτικό, (ή κάρτα αν δε μπορείς να βρεις άλλο τροφοδοτικό) να δεις τι θα λύσει το πρόβλημα. Πες μας το σύστημά σου, ίσως έχεις iGPU να δεις αν βγάζει εκείνη εικόνα (αφού φυσικά αποσυνδέσεις την PCI GPU σου).

Δημοσ.

Έβαλα το παλιό μου τροφοδοτικό και πάλι το ίδιο πράγμα μου βγάζει το μόνο που δεν δοκίμασα είναι τις rams να βγάλω και να ξανά βάλω μήπως. Το μόνο που μπορώ να πειράξω είναι το bios menu (που δεν διαθέτω και κάποια γνώση σχεδόν 0 ) η motherboard μου είναι msi 970 gaming.

Δημοσ.

Βλέπω έχεις εικόνα στο BIOS. Ίσως πράγματι είναι software θέμα. Μήπως μπορείς να φτιάξεις ένα bootable live usb stick; Απλά περνάς με το rufus ας πούμε κάποια διανομή linux, πχ Ubuntu. Κατεβάζεις το image από τη σελίδα τους και το βάζεις στο στικάκι με το rufus. Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις και τα αρχεία σου (αν ο δίσκος ζει φυσικά).

Δημοσ.
Spoiler

Έσωσα τα αρχεία το έκανα φορματ και άνοιξε κανονικά, έκανα install τα drivers της motherboard και επί ευκαιρίας από w7 τα έκανα w10. 

Με το που έκανα install τα drivers τις κάρτας γραφικών ξανά έγινε πάλι το ίδιο πρόβλημα... πέθανε η κάρτα;;; τα drivers που κατέβασα είναι ελαττωνατικα;; (όντως τελευταίο πράγμα που έκανα στο pc πριν πάθει Black screen ήταν τα updates τις κάρτας.)

Τι να κάνω τώρα;;; να το πάω σε κάποιον τεχνικό;

Δημοσ.
16 minutes ago, ikillyourdream said:

Έσωσα τα αρχεία το έκανα φορματ και άνοιξε κανονικά, έκανα install τα drivers της motherboard και επί ευκαιρίας από w7 τα έκανα w10. 

Με το που έκανα install τα drivers τις κάρτας γραφικών ξανά έγινε πάλι το ίδιο πρόβλημα... πέθανε η κάρτα;;; τα drivers που κατέβασα είναι ελαττωνατικα;; (όντως τελευταίο πράγμα που έκανα στο pc πριν πάθει Black screen ήταν τα updates τις κάρτας.)

Τι να κάνω τώρα;;; να το πάω σε κάποιον τεχνικό;

Δές αν έχει το pc σου on board gpu. Να βγάλεις την κάρτα σου τελείως από το μηχάνημα και αν ανοίγει από on board στα windows.

Αν μπει και όλα καλά uninstall drivers της κάρτας σου.

κλείνεις pc .

Ξανακουμπόνεις κάρτα ,

ψαχνεις παλαιότερους drivers,

κάνεις δοκιμή,

profit.

Αν πάλι όχι όλα αυτά . θες άλλη gpu απλά

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Leleouras είπε

Δές αν έχει το pc σου on board gpu. Να βγάλεις την κάρτα σου τελείως από το μηχάνημα και αν ανοίγει από on board στα windows.

Αν μπει και όλα καλά uninstall drivers της κάρτας σου.

κλείνεις pc .

Ξανακουμπόνεις κάρτα ,

ψαχνεις παλαιότερους drivers,

κάνεις δοκιμή,

profit.

Αν πάλι όχι όλα αυτά . θες άλλη gpu απλά

Θα το δοκιμάσω αύριο ελπίζω να είναι τα drivers.

Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ε ναι.. Απαξ και δεν σου επαιρνε τους οδηγους, το πιο πιθανο ηταν αυτο..

Απλα κριμα που εδωσες 150 ευρω στο πλαισιο για να σου πουν απλα ψοφαει η καρτουλα σου..🤣

Δημοσ.
Στις 9/8/2018 στις 3:15 ΜΜ, ZELOMOTH είπε

Ε ναι.. Απαξ και δεν σου επαιρνε τους οδηγους, το πιο πιθανο ηταν αυτο..

Απλα κριμα που εδωσες 150 ευρω στο πλαισιο για να σου πουν απλα ψοφαει η καρτουλα σου..🤣

150€;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...