Joshua21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Φαγαμε ακυρο. Εκει ζητάει 16ψηφιο αριθμο και ο κωδικος ηλεκτρονικης πληρωμής ειναι 19 ψηφια και μου βγαζει μυνημα δεν βρεθηκε. Λογικα με τρολλαρουν Τρελά πράγματα.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δεν το γλιτώνω να πάω στα ελτα τελευταία. Σας ευχαριστώ ομως.
kon1to Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Στις 5/8/2018 στις 8:19 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Για να παω λιγο παραπερα χρησιμοποιώ και την υπηρεσια IRIS για αμμεση μεταφορα σε λογαριασμο αλλου ανεξάρτητα από τραπεζα χωρις κανενα εξοδο .Μεχρι 500 ευρω την ημερα .Μοναδικη απαριτητη προϋπόθεση να εχει ενεργοπιησει και ο άλλος την υπηρεσια (δωρεαν) στον τραπεζικο του λογαριασμο .Εχουν και οι 4 συστημικες τράπεζες Πολύ σημαντική η αναφορά περί IRIS, το είχα ξανα δει να αναφέρεται και σε άλλο Thread (νομίζω πάλι από εσένα) αλλα δεν ειχα δώσει ιδιαίτερη σημασία νομίζοντας οτι είναι κάτι σύνθετο, αλλά τελικά είναι πολύ απλό. Μπορει να μπερδέψει λίγο γιατί κάθε τράπεζα το λέει αλλιώς ( Eurobank: PaF, Alpha Bank: AQT, οι αλλες 2 δεν ξέρω πως 😃) Ουσιαστικά με αυτή την υπηρεσία μπορείς να στείλεις χρήματα και σε δικό σου λογαριασμό από μια τράπεζα σε άλλη χωρίς να πληρώνεις προμήθειες στις τράπεζες... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kon1to είπε Πολύ σημαντική η αναφορά περί IRIS, το είχα ξανα δει να αναφέρεται και σε άλλο Thread (νομίζω πάλι από εσένα) αλλα δεν ειχα δώσει ιδιαίτερη σημασία νομίζοντας οτι είναι κάτι σύνθετο, αλλά τελικά είναι πολύ απλό. Μπορει να μπερδέψει λίγο γιατί κάθε τράπεζα το λέει αλλιώς ( Eurobank: PaF, Alpha Bank: AQT, οι αλλες 2 δεν ξέρω πως 😃) Ουσιαστικά με αυτή την υπηρεσία μπορείς να στείλεις χρήματα και σε δικό σου λογαριασμό από μια τράπεζα σε άλλη χωρίς να πληρώνεις προμήθειες στις τράπεζες... Ναι ειναι πολυ καλο .
CheOnWeb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 28 minutes ago, kon1to said: Μπορει να μπερδέψει λίγο γιατί κάθε τράπεζα το λέει αλλιώς ( Eurobank: PaF, Alpha Bank: AQT, οι αλλες 2 δεν ξέρω πως 😃) Η Εθνική την λέει iBank Pay και το έχει σε χωριστή εφαρμογή! Σε άλλα, καλή μαγκιά τής Eurobank που στήνεις Mobile Banking μόνο με τα νούμερα της κάρτας υπάρχοντος λογαριασμού, χωρίς να πας σε κατάστημα. Λίγο χαζομάρα που όταν κάνεις logout, ξαναβγαίνει το μήνυμα του Touch ID και αν πατήσεις Home για να βγεις, ξανακάνει login (το άτιμο το Touch ID είναι πολύ γρήγορο). Στην Alpha (Quick Transfer), μ' αρέσει που δηλώνεις χωριστά λογαριασμό χρέωσης/πίστωσης. 38 minutes ago, kon1to said: Ουσιαστικά με αυτή την υπηρεσία μπορείς να στείλεις χρήματα και σε δικό σου λογαριασμό από μια τράπεζα σε άλλη χωρίς να πληρώνεις προμήθειες στις τράπεζες... Με κάποια limits ανάλογα την τράπεζα αλλά ναι, είναι πολύ βολικό. 1
fastnq2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 εδω και 3-4 ωρες προσπαθω να συνδεθω και να κανω μια πληρωμη και δεν δουλευει τιποτα.ebanking εθνικης.εχει και αλλος το ιδιο προβλημα?
CheOnWeb Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 21 minutes ago, fastnq2 said: εδω και 3-4 ωρες προσπαθω να συνδεθω και να κανω μια πληρωμη και δεν δουλευει τιποτα.ebanking εθνικης.εχει και αλλος το ιδιο προβλημα? Εγώ κάνω login κανονικά. Πληρωμή δεν δοκίμασα.
meletis_m Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 49 λεπτά πριν, fastnq2 είπε εδω και 3-4 ωρες προσπαθω να συνδεθω και να κανω μια πληρωμη και δεν δουλευει τιποτα.ebanking εθνικης.εχει και αλλος το ιδιο προβλημα? Εγώ μέσω Κινητού , θα δοκιμάσω μέσω υπολογιστή το βράδυ.
CheOnWeb Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Και από κινητό μπαίνω αλλά σέρνεται. Update: Στη 2η προσπάθεια απέτυχε. Κάτι παίζει μάλλον. Στην 3η μπήκε και μοιάζει ok. Στο Desktop όλα καλά. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από CheOnWeb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα