green gordon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παππου μιας και εισαι στο εξοχικο τι εγινε...τους ταϊσαμε τελικα τους μπουφους φετος? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από green gordon
Liverpool89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μου ηρθε ο λογαριασμός του νερου. Εχει εναν ξερο κωδικο πληρωμης, χωρις τραπεζικο λογαριασμό, ουτε στην εθνικη υπάρχει σαν οργανισμος για να το πληρωσω. Απλα σε σημειωση λέει μεσω του συστηματος ΔΙΑΣ, αυτο πως γινεται; Πηγα να το κανω οπως τον λογαριασμό απο τη ΔΕΗ, αλλα δεν γινεται. Οταν ειχα παει στο δημαρχείο να το πληρωσω καρτα δεν δεχοντανε, μόνο μετρητά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ειναι απο ΕΥΔΑΠ και νομιζω και ΕΥΑΘ εχει κωδικο πληρωμης .Δεν χρειαζεται τραπεζικο λογαριασμο . Απο το χωριο της γυναικας μου εχει τραπεζικο λογαριασμο Εθνικης για πληρωμη. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
CheOnWeb Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 8 minutes ago, Liverpool89 said: Μου ηρθε ο λογαριασμός του νερου. Εχει εναν ξερο κωδικο πληρωμης, χωρις τραπεζικο λογαριασμό, ουτε στην εθνικη υπάρχει σαν οργανισμος για να το πληρωσω. Απλα σε σημειωση λέει μεσω του συστηματος ΔΙΑΣ, αυτο πως γινεται; Πηγα να το κανω οπως τον λογαριασμό απο τη ΔΕΗ, αλλα δεν γινεται. Οταν ειχα παει στο δημαρχείο να το πληρωσω καρτα δεν δεχοντανε, μόνο μετρητά. Στους Οργανισμούς Ύδρευσης έχει δεκάδες επιλογές. Από πού είναι ο λογαριασμός;
Liverpool89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν ειναι απο ΕΥΔΑΠ και νομιζω και ΕΥΑΘ εχει κωδικο πληρωμης .Δεν χρειαζεται τραπεζικο λογαριασμο . Απο το χωριο της γυναικας μου εχει τραπεζικο λογαριασμο Εθνικης για πληρωμη. Δεν ειναι τιποτα απο τα δυο, από κωμοπολη είναι. Που παλια είχανε τραπεζικούς λογαριασμούς για ολες τις τραπεζες τωρα το βγαλανε αυτο. Και εχει μονο πληρωμη μεσω ebanking μεσω του συστηματος ΔΙΑΣ οου ακρη δεν βγαινει. Μάλλον απλά το βαζουν γιατι δεν γίνεται να πληρωθεί ετσι. 2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Στους Οργανισμούς Ύδρευσης έχει δεκάδες επιλογές. Από πού είναι ο λογαριασμός; Ο λογαριασμός ειναι νερου από τον δημο που ανήκω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Δεν ειναι τιποτα απο τα δυο, από κωμοπολη είναι. Που παλια είχανε τραπεζικούς λογαριασμούς για ολες τις τραπεζες τωρα το βγαλανε αυτο. Και εχει μονο πληρωμη μεσω ebanking μεσω του συστηματος ΔΙΑΣ οου ακρη δεν βγαινει. Μάλλον απλά το βαζουν γιατι δεν γίνεται να πληρωθεί ετσι. Ο λογαριασμός ειναι νερου από τον δημο που ανήκω. Παρε την Τραπεζα σου και ρωτα .Αφου εχει ΔΙΑΣ θα γινεται .
fredd0 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 απο τη στιγμη που υπαρχει κωδικος ηλ πληρωμης μια χαρα πληρωνεται απο ebanking απλα δεν ψάχνεις αρκετα στο ebanking σου εμενα πχ το νερο για το εξοχικο που δεν ειναι ευδαπ πληρωνεται απο εδω μεσω ebanking, κατι αντιστοιχο υπαρχει και για το δικο σου 1
Liverpool89 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, jonnis44gt είπε Απο ποιον δημο ειναι? Δήμο Νέας Προποντίδας.
Joshua21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Δήμο Νέας Προποντίδας. http://epay.nea-propontida.gr/
Liverpool89 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε http://epay.nea-propontida.gr/ Δεν το ηξερα αυτο. Σε ευχαριστώ πολυ.
Joshua21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Liverpool89 είπε Δεν το ηξερα αυτο. Σε ευχαριστώ πολυ. Ούτε εγώ το ήξερα, μια απλή αναζήτηση στο google έκανα και το βρήκα μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό.
Diskimpex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Το θεμα ειναι αν ενημερωνεται αμεσα ο καθε δημος για πληρωμες . H Πειραιως φαινεται ειναι πιο γρηγορη
Liverpool89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Στις Sat Nov 10 2018 στις 12:04 ΜΜ, Joshua21 είπε Ούτε εγώ το ήξερα, μια απλή αναζήτηση στο google έκανα και το βρήκα μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό. Φαγαμε ακυρο. Εκει ζητάει 16ψηφιο αριθμο και ο κωδικος ηλεκτρονικης πληρωμής ειναι 19 ψηφια και μου βγαζει μυνημα δεν βρεθηκε. Λογικα με τρολλαρουν
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Φαγαμε ακυρο. Εκει ζητάει 16ψηφιο αριθμο και ο κωδικος ηλεκτρονικης πληρωμής ειναι 19 ψηφια και μου βγαζει μυνημα δεν βρεθηκε. Λογικα με τρολλαρουν Γιατι δεν κανεις το απλο να παρεις τη τραπεζα σου τηλεφωνο ?
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Θέλει πολύ ψάξιμο το ebanking για να βρεις την επιλογή. Τον προηγούμενο μήνα ήθελα να πληρώσω την εφορία, στο ebanking της τράπεζας έκαναν αναβάθμιση και αλλαγές στο Interface, έψαχνα κανένα 15λεπτο μέχρι που σκέφτηκα να τα παρατήσω, τελικά βρήκα τις προηγούμενες αποδείξεις πάτησα βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ και μου έβγαλε μόνο του την επιλογή. Έχουνε προσθέσει μέσα καμιά 200αριά και βάλε φορείς εταιρείες και οργανισμούς, μέχρι και το ιδιωτικό σχολείο που πήγαινα στο δημοτικό βρήκα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα