Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, adi32 είπε

634$ στο efood? 

Και δεν σου ήρθε αίτημα για έγκριση? 

Σε ποια τράπεζα έχεις κάρτα? 

πειραιως! οχι ουτε εγκριση ουτε τιποτα. τα χργματα μου δεν θα τα παρω μεσω αμφισβήτησης συνναλαγών?

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, matina22 είπε

πειραιως! οχι ουτε εγκριση ουτε τιποτα. τα χργματα μου δεν θα τα παρω μεσω αμφισβήτησης συνναλαγών?

Εχεις κάνει ενέργειες; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, matina22 είπε

Μέσω efood έγινε? 

Το efood εξυπηρετείται από την Πειραιώς. 

Γενικά η Πειραιώς δεν τα λέει καλά. 

Για να σου στελνει ειδοποιήσεις νομίζω πρέπει να πληρώνεις συνδρομή. 

Εγώ έκανα καταγγελία και στο efood και στην Πειραιώς. 

Όχι ότι θα τους κάνουν τίποτα βέβαια 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγινε το ίδιο και σε μένα στις 22/01/2021 μέσω eFood. Το Efood ΔΕΝ μου έκανε επιστροφή όπως και το PayPal για Unauthorized Transaction. Δεν ξέρω πως απέκτησαν πρόσβαση στον λογαριασμό μου, αλλά η τακτική είναι να βάζουν τυχαίες διευθύνσεις και να ζητάνε να παραδοθεί η παραγγελία ...... στον δρόμο. Και η eFood ΔΕΝ ζητάει ταυτότητες.. Ουγκάντα !!! Εγώ Λάρισα, αυτοί Θεσ/νικη. Μάλιστα στην τελευταία παραγγελία που δεν είχε παραδοθεί ακόμη ζήτησα από το eFood γραπτώς και τηλεφωνικώς την καταγγελία της υπόθεσης με άμεση κλήση της αστυνομίας ώστε με την παράδοση να τους πιάσουν. Ξέρετε τι έκαναν? Απολύτως τίποτε, απλά την ακύρωσαν.

Σας επισυνάπτω σχετική φωτογραφία από τον λογαριασμό μου.

899068234_eFood_.jpg.5589cd16563e416e6d6db3fccd2f3ad4.jpg

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sdancer75 είπε

Εγινε το ίδιο και σε μένα στις 22/01/2021 μέσω eFood. Το Efood ΔΕΝ μου έκανε επιστροφή όπως και το PayPal για Unauthorized Transaction. Δεν ξέρω πως απέκτησαν πρόσβαση στον λογαριασμό μου, αλλά η τακτική είναι να βάζουν τυχαίες διευθύνσεις και να ζητάνε να παραδοθεί η παραγγελία ...... στον δρόμο. Και η eFood ΔΕΝ ζητάει ταυτότητες.. Ουγκάντα !!! Εγώ Λάρισα, αυτοί Θεσ/νικη. Μάλιστα στην τελευταία παραγγελία που δεν είχε παραδοθεί ακόμη ζήτησα από το eFood γραπτώς και τηλεφωνικώς την καταγγελία της υπόθεσης με άμεση κλήση της αστυνομίας ώστε με την παράδοση να τους πιάσουν. Ξέρετε τι έκαναν? Απολύτως τίποτε, απλά την ακύρωσαν.

Μιλαμε για καραγκιοζηδες στο efood 

Παραδιδουν οπου βρουν χωρις κανενα ελεγχο και ταυτοποιηση

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/1/2021 στις 10:44 ΠΜ, sdancer75 είπε

Αδερφέ @sdancer75 καλησπέρα.

Για μπες λίγο στην παρακάτω κουβέντα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...