Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2018 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή η δυσκολία του ΑΙ φέτος είναι χαμηλότερη από των προηγούμενων ετών ή η Mclaren έφτιαξε επιτέλους αξιοπρεπή ομάδα (κάτι που φαίνεται και από τη βαθμολογία της πραγματικής F1). Πιθανότατα ισχύουν και τα δύο μιας και στους πιο πρόσφατους αγώνες (Μπαχρέιν, Κίνα) νίκησα για πλάκα σε 50% race.

Ειδικά στον τελευταίο αγώνα είχα pole position, σπίναρα στη δεύτερη στροφή και έπεσα 20ος αλλά μέσα σε λιγότερο από 18 γύρους είχα ξαναπεράσει πρώτος κάνοντας ίδια pit stop με τους πρώτους. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα και σίγουρα είναι απείρως πιο εύκολο από το ίδιο επίπεδο δυσκολίας στο F1 2017. Το ανέβασα σε hard και βλέπουμε. Ούτως ή άλλως το challenge στον επόμενο αγώνα (Αζερμπαϊτζάν) δεν είναι τόσο οι αντίπαλοι αλλά ο τοίχος που παραμονεύει...

Επεξ/σία από nzeppos
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, firepc είπε

και θες να πας να σταξεις €250? 😬

Οχι φυσικα...Για αυτο ψαχνω κατι φτηνο αλλα σχετικα αξιοπιστο. Δεν μπορει να μην υπαρχει κοσμος εκει εξω που εχει αγορασει τιμονιερες των 50 ευρο και να ειναι ευχαριστημενος. Ολοι παιζουνε με controller και οι υπολοιποι με τιμονιερες των 250 ευρο?

Δημοσ.

Έχουμε νέο patch 1.1GB:

Αναφορά σε κείμενο

Patch 1.06 is now out on PC and Xbox One, with PS4 due in the next day or so – we will keep you updated on when this goes live! Below you’ll find the patch notes for this update: 

• 2018 Car model and Livery Updates
      • Various livery and sponsor logo updates to teams
      • Updated McLaren nosecone
      • Updated Ferrari mirror mountings
      • Updated Force India sidepod turning vane geometry and steering wheel materials
      • Updated Renault front wing and rear wing endplates
      • Updated Haas sidepod turning vanes, mirror mountings and halo geometry
  • 2018 Vehicle Performance Updates

• Players can now change AI difficulty between sessions

• Updated DRS Detection zones for the 2018 Singapore GP

• Updated Hungary and Singapore Track Map Videos

• Fixed an issue where it was possible to have DRS use on incorrect parts of the track after using instant replay

• Made some adjustments to the AI R&D Progression in Career

• Achievements – “Every artist was first an amateur” should now unlock correctly

• Fixed an issue where the player was being awarded an incorrect 10 place grid drop penalty instead of 5, for changing a gearbox in career

• Fixed an issue where the player was being awarded a 5 place grid drop penalty instead of 10, for fitting an extra MGU-K, Control Electronics or Energy Store component for the 1st time.

• Xbox One – Fixed Xbox Voice chat not working

• PC – Global leaderboards are now showing in the Steam client

• Multiplayer – Fixed an issue in multiplayer where the host was able to select re-start session after receiving terminal damage

• Multiplayer – Fixed a deadstate issue for players starting OSQ when the host and secondary host are dedicated spectators

• Multiplayer – Fixed an issue where cars would spawn on top of each other after joining in progress a OSQ session and then loading into a race.
  • Improved stability and various other fixes

Δημοσ.
Στις 9/9/2018 στις 3:59 ΠΜ, nzeppos είπε

Ή η δυσκολία του ΑΙ φέτος είναι χαμηλότερη από των προηγούμενων ετών ή η Mclaren έφτιαξε επιτέλους αξιοπρεπή ομάδα (κάτι που φαίνεται και από τη βαθμολογία της πραγματικής F1). Πιθανότατα ισχύουν και τα δύο μιας και στους πιο πρόσφατους αγώνες (Μπαχρέιν, Κίνα) νίκησα για πλάκα σε 50% race.

Ειδικά στον τελευταίο αγώνα είχα pole position, σπίναρα στη δεύτερη στροφή και έπεσα 20ος αλλά μέσα σε λιγότερο από 18 γύρους είχα ξαναπεράσει πρώτος κάνοντας ίδια pit stop με τους πρώτους. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα και σίγουρα είναι απείρως πιο εύκολο από το ίδιο επίπεδο δυσκολίας στο F1 2017. Το ανέβασα σε hard και βλέπουμε. Ούτως ή άλλως το challenge στον επόμενο αγώνα (Αζερμπαϊτζάν) δεν είναι τόσο οι αντίπαλοι αλλά ο τοίχος που παραμονεύει...

Δεν ξέρω για 2018 αλλά εγώ στο 2017 αν δεν έβαζα 90 δυσκολία έριχνα 0,5s-1s στον 2ο στη Pole.. Δηλαδή με 75 κάπως έτσι ήταν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανώς είναι και θέμα μονοθεσίου, φθοράς των μηχανικών μερών, setup κλπ. Εγώ κατάλαβα τη διαφορά στο qualifying toυ Αζερμπαϊτζάν όταν ανέβασα τη δυσκολία περίπου στο 70 και η McLaren μου από πρώτη ξαφνικά έπεσε καταϊδρωμένη στην εξάδα (κάπου 0,7s από την pole). Στους πρώτους γύρους του αγώνα όλοι οι καλοί με περνούσαν ομαδικά στη μεγάλη ευθεία και μετά ήταν αδύνατον να τους φάω μέσα στα καλντερίμια της πόλης. Το Μπακού είναι ιδιαίτερη πίστα βέβαια, μετά από ένα σημείο ήμουν πιο πολλή ώρα μέσα στα pits παρά στο δρόμο... πανάθεμα τους τοίχους, πανωλεθρία. Στο τέλος έπιασε και μπουρίνι και δέσαμε, βγήκα τελευταίος αλλά τουλάχιστον τερμάτισα.

Από setup δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ ιδιαίτερα, κατεβάζω ό,τι σχετικό με το μονοθέσιό μου και την εκάστοτε πίστα έχει περισσότερα downloads στο Steam workshop. Είναι καλύτερα από τα default αλλά δεν ξέρω πόσο καλά είναι γενικά, σίγουρα έχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά δεν κάθομαι να τα σκαλίσω (που είναι τα παλιά τα χρόνια που μετρούσα στην τηλεμετρία ένα-ένα τα χιλιοστά των αναρτήσεων).

Πιστεύω Ισπανία θα τα πάω καλύτερα, μέχρι στιγμής είμαι άνετα μέσα στην πεντάδα των free practices και θα κατεβάσω κι άλλο χρόνο μόλις αλλάξω ICE, MGU-H και Turbo που κοντεύουν να παραδώσουν πνεύμα.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Για setup πήγαινε limitless. Αν και το setup τους είναι λίγο επιθετικό στα λάστιχα.

Ρε συ κάτω από 70 είναι πολύ εύκολο. Εγώ με sauber πέρσι έπρεπε να το βάλω 85 για να έχει challenge. Pole συνήθως έπαιρνα αλλά στον αγώνα ήταν αρκετά δύσκολα, έπρεπε να κρατήσεις 105% focus για να πάρει νίκη. Δηλαδή με την παραμικρή βλακεία έχανες θέση. Ιδιαίτερα με τα undercut.

Λογικά την άλλη βδομάδα θα το πάρω κι εγώ..

• Like 1
Δημοσ.

Σωστό είναι αυτό με το focus, στο Αζερμπαϊτζάν τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν έχασα τη συγκέντρωσή μου μετά από καμια 10αριά γύρους (κυρίως λόγω της προχωρημένης ώρας). Στα ευκολότερα επίπεδα όντως μπορείς να νικήσεις ακόμα και στο ρελαντί.

Θα δοκιμάσω σήμερα τα setup που λες και θα επανέλθω. Με το καλό η αγορά!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια RS απ' όλες; Την 300 ή την 500;

Γενικά και οι δύο είναι αρκετά καλύτερες νομίζω. Εγώ έχω την TX που (αν θυμάμαι καλά) έχει παρόμοιο μοτέρ με της 300 και σε σχέση με G27/29 υπάρχει διαφορά. Επίσης τα πετάλια της Thrustmaster δεν συγκρίνονται με τα αντίστοιχα της Logitech, ειδικά αν δώσεις κάτι παραπάνω για την Pro έκδοση. Τέλος στις Thrustmaster μπορείς να αλλάξεις το τιμόνι (rim). Άλλο να παίζεις F1 με το κλασικό στρογγυλό τιμόνι και άλλο με αυτό των σύγχρονων μονοθεσίων. Φυσικά όλα αυτά κοστίζουν οπότε προτείνω να ψάξεις πρώτα σε μερικά συγκριτικά για να αποφασίσεις μόνος σου.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως με το xbox360 gamepad, το παιχνίδι είναι απλά playable. Παιζω στην δυσκολία amateur και παλεύω να ρίξω πχ Αυστραλία κάτω απο 1:31.

Δεν έχεις αίσθηση, δεν υπάρχει ακρίβεια και μικρο έλεγχος,  μήτε με τα sticks, μήτε με τις σκανδαλες, τσάμπα η αγωνία και ο ιδρώτας. Λογικό και επόμενο αφού είναι εξομοιωτής.

Προσωπικά ψάχνω ποιο arcade μοντέλο οπως του PGR3.

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ.

Αμάν τι έγινε, είχα να παίξω 2-3 βδομάδες, έβαλα τώρα και είδα ότι από τα μέσα Σεπτέμβρη έχουν βγει τουλάχιστον 3 patches και έχουμε φτάσει ήδη στο 1.10 που κυκλοφόρησε χθες. Αρκετές βελτιώσεις σε εβδομαδιαία βάση και μπράβο στην Codemasters που υποστηρίζει τόσο ενεργά το παιχνίδι της. Ελπίζουμε σε συνέχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι μπράβο μωρέ , εν έτη 2018 και δεν έχουν βάλει vr υποστήριξη σε racing τίτλο 

έχει φάει εμπάργκο απ όλη την vr κοινότητα 

αν είναι να παίξω στο μόνιτορ μια χαρά παίζω το f1 2015 που το έδωσε και τζάμπα από το να στάξω στους καραγκιοζηδες 55 ευρώ και να βλέπω το oculus να με μουτζώνει 

αυτά ...

Επεξ/σία από aliakas
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκατσα έφτιαξα και ανέβασα τα setups για όλες τις πίστες και για όλες τις καιρικές συνθήκες βάσει των δεδομένων που έδωσαν από το site http://f1carsetup.com/

Τα συγκέντρωσα σε collection στο steam όλα μαζί για να τα βρείτε πιο εύκολα.

F1 2018 setups (all tracks by f1carsetup.com)

Λειτουργούν για κάθε μονοθέσιο και κάθε gamemode και είναι και για wheel και για gamepad.
Τα setups είναι ακριβώς όπως τα έδωσαν στα αρχικά posts μέσα από το sites τους και όλη η δουλειά ανήκει σε εκείνους, εγώ απλώς τα έφτιαξα και τα ανέβασα.

Καλούς χρόνους και νίκες εύχομαι!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...