malm32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Ειναι ομως οντως τοσο πολυ σφαιρικη οσο την κανουν? Δεν νομιζω 😋
kexas22 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 23 ώρες πριν, panosveto12 είπε Εγώ εμπιστεύομαι μόνο το Maps του iOS. Όλα τα αλλά είναι για τα σκουπίδια . 😉🍎 🤣 Χειρότερο map από του ios δεν υπάρχει. Ξεκίνησα από Πειραιά για άγιο Δημήτριο με φίλο αυτός με ios εγώ με Android εγώ είχα ανοίξει gmaps και here, βάλαμε την διεύθυνσή και ενώ φαινομενικά η διαδρομή ήταν ίδια το ios έδειχνε 1 χιλιόμετρο λιγότερο. Τελικά λίγο πριν φτάσουμε και ενώ ειμασταν Βουλιαγμένης (ρεύμα προς Ηλιούπολη) το ios έλεγε σε 200m στρίψτε αριστερά 😂🤣🤣🤣😂😂
nosstrom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/8/2018 στις 3:49 ΜΜ, panosveto12 είπε Εγώ εμπιστεύομαι μόνο το Maps του iOS. Όλα τα αλλά είναι για τα σκουπίδια . 😉🍎 Εγώ δεν εμπιστεύομαι συσκευές που έχουν για σήμα τους χρησιμοποιημένο μήλο... 😁😋 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από nosstrom 1
hariskap Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Στις 5/8/2018 στις 9:27 ΠΜ, mader είπε νομίζεις πως ολα ξεκίνησαν απο κατι "παιδακια" σε ενα garage την ωρα που "έτριβαν μαρούλια"??? Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
mader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, hariskap είπε Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Η Αμερικάνικη κυβερνηση κρύβετε πισω απο τη γουγλα.
hariskap Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, mader είπε Η Αμερικάνικη κυβερνηση κρύβετε πισω απο τη γουγλα. A οκ. sure, ότι σε κάνει χαρούμενο... :)
orck Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Αυτη η ειδηση νομιζω οτι μας χαρακτηριζει ολους οσους ασχολουμαστε με προιοντα τεχνολογιας σχετικα με τις προτεραιοτητες που εχουμε στην ζωη μας. Πραγματικα τωρα με το πιο ρεαλιστικο ζοομ η ζωη μου εχει αλλαξει προς το καλυτερο, ευχαριστω Google, μπραβο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Τις αεροφωτογραφίες και το Street View να δω πότε θα κάνουν "update", το 2ο δείχνει ακόμα εικόνες από το 2014...
status Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Τις αεροφωτογραφίες και το Street View να δω πότε θα κάνουν "update", το 2ο δείχνει ακόμα εικόνες από το 2014... Γιατί, βαρέθηκες να κόβεις βόλτες γυμνός μπας πετύχεις το γουγλάμαξο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 2 minutes ago, status said: Γιατί, βαρέθηκες να κόβεις βόλτες γυμνός μπας πετύχεις το γουγλάμαξο; Δεν βάψαμε το σπίτι για να φαίνεται ακόμα το χάλι στο street view! 😛 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 7 minutes ago, ThReSh said: Δεν βάψαμε το σπίτι για να φαίνεται ακόμα το χάλι στο street view! 😛 Μάντεψε πότε θα το κάνουν update.. Όταν ξανά γίνει το σπίτι σκατά 1 1
status Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, ThReSh είπε Δεν βάψαμε το σπίτι για να φαίνεται ακόμα το χάλι στο street view! 😛 Τι θα πουν οι γείτονες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 2 hours ago, status said: Τι θα πουν οι γείτονες; Τι να πουν? Το βλέπουν καθημερινά χωρίς maps 😛
mader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, hariskap είπε A οκ. sure, ότι σε κάνει χαρούμενο... Nαι... συνέχισε τον ύπνο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα