Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τον συγκεκριμένο η τιμή είναι όντως προσφορά, για τους ssd γενικά όμως όταν υπάρχει ο samsung 860 500gb στα 104 χωρίς μεταφορικά και ειδικά ο mx500 500gb στα 91 χωρίς μεταφορικά, δεν λες ότι είναι και η καλύτερη επιλογή ο συγκεκριμένος. Προσωπικά έχω τον 240άρη trion εδώ και 2 χρόνια, που αν δεν κάνω λάθος τώρα δεν τον έχει το skroutz... Βέβαια τον έχω σε ένα αρχαίο netbook οπότε δεν μπορώ να κρίνω ιδιαιτερα την ταχύτητα...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Για τον συγκεκριμένο η τιμή είναι όντως προσφορά, για τους ssd γενικά όμως όταν υπάρχει ο samsung 860 500gb στα 104 χωρίς μεταφορικά και ειδικά ο mx500 500gb στα 91 χωρίς μεταφορικά, δεν λες ότι είναι και η καλύτερη επιλογή ο συγκεκριμένος. Προσωπικά έχω τον 240άρη trion εδώ και 2 χρόνια, που αν δεν κάνω λάθος τώρα δεν τον έχει το skroutz... Βέβαια τον έχω σε ένα αρχαίο netbook οπότε δεν μπορώ να κρίνω ταχύτητα...

Έχεις δίκιο σε αυτό.

Εγώ τον είχα απλά στα notifications του skroutz και έτσι είδα την τιμή, γιατί έψαχνα σκληρό ssd πριν 6 μήνες (τον πλήρωσα τότε 150 βέβαια 😢), αλλά εκείνη την εποχή ήταν αρκετά φτηνότερος από τους άλλους 500ρηδες.

Φυσικά και προτιμότερο να πάρει κάποιος τον Samsung πιστεύω σε τόση μικρή διαφορά τιμής...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι συγκεκριμένοι δύο που ανέφερα είναι μάλλον οι δύο καλύτερες επιλογές στους sata ssd στα 500gb περίπου... Αυτόν που είναι καλό να αποφύγετε αν τον κοιτάτε είναι νομίζω ο tl100... Τον πήρα για το main pc μου στα 240gb πέρυσι τον Αύγουστο, ήταν σε μεγάλη προσφορά... Τώρα πως κατάφερα και έχω στο αρχαίο netbook πιο γρήγορο ssd από το main pc μην ρωτάτε!!! Φέτος πριν 15 μέρες πήρα τον mx500 500gb και βλέπω διακριτή διαφορά στην ταχύτητα τους, την καταλαβαίνεις... Πράγμα που δεν το περίμενα για ssd δίσκους σχετικά κοντινούς χρονολογικά...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οι διαφορες ειναι μεγαλες αν ο ενας ειναι γεματος και ο αλλος αδειος. Ισως ειναι αυτος ο λογος που βλεπεις μεγαλες διαφορες. Εκτος αν ειναι στα ιδια ποσοστα γεματοι και οι δυο, οποτε ο λογος θα ειναι αλλος.

Δημοσ.

Ο αργός είναι γεμάτος κατά 30% και ο γρήγορος κατά 50%... Σαφώς ο tl100 είναι πιο αργός δίσκος από τον mx500 αλλά δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα είναι παρατηρησιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...