LongTom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Στις 4/8/2018 στις 9:55 ΠΜ, alet είπε Για ποιο αρμεγμα μιλάτε? 59 δολλαρια στοιχίζει,λιγότερο απο ενα καινουργιο game ,σε μια χώρα με πολλαπλάσια αγοραστική δυναμη απο την Ελλάδα. To αυτό. 60 ντόλλαρς είναι κάτι λιγότερο από αμελητέα για αγορές σχετικά με χόμπι σε χώρες με καλούς μισθούς... Επίσης το mobile gaming δεν συγκρίνεται με το κανονικό χειριστήριο σε μεγάλη οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 59 λεπτά πριν, vairass είπε Βασικά τα πουλάνε μερικά μαγαζιά έτοιμα.. Στην γειτονιά μου στην τούμπα έχει έναν τύπο που στα δίνει έτοιμα... Γύρω στα 100 ευρώ κόστος και παίζεις τα πάντα έως ps3. To raspberry μπορεί να σηκώσει ps3; Μάλλον κάτι άλλο λέμε, η εσύ λες κάτι άλλο η εγώ έχω καταλάβει λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, orck είπε To raspberry μπορεί να σηκώσει ps3; Μάλλον κάτι άλλο λέμε, η εσύ λες κάτι άλλο η εγώ έχω καταλάβει λαθος Τέτοιου είδους μηχανήματα παίζουν κάποια ps3.. Δεν θυμάμαι ονομασία πάντως με 100-120 ευρώ γίνεται η δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Στις 4/8/2018 στις 8:04 ΜΜ, basilis_k6 είπε έχω δει 30ευρω ΜΗ λειτουργικο αντιγραφο για το γραφειο σαν μπιμπελό. Αυτο κάνει 59 και παιζει παιχνιδια κανονικα. Δεν υπάρχει κανενα απολύτως άρμεγμα σε αυτη την τιμη. Επίσης mobile gaming για μένα δεν υπάρχει. τα φυσικά πλήκτρα δεν αντικαθίστανται και θέλω πολύ να βγάλουν gameboy. Αυτο θα το παρω! Με παιχνίδια σε εσωτερική μνήμη χωρις κασετούλες και με συγχρονη οθόνη?! θα ειναι φοβερο μηχάνημα. εσύ θέλεις το game boy raspberry. Μου φαίνεται το ιδανικό, αν μπορείς να το φτιάξεις φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Να φανταστείς έστησα το Wii πάλι και ξεκίνησα να παίζω tennis, knights, mad world. Με τα γραφικά χαλάστικα διότι παίζω στο PC games αλλά μπορώ να πω το διασκέδασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, nosstrom είπε Να φανταστείς έστησα το Wii πάλι και ξεκίνησα να παίζω tennis, knights, mad world. Με τα γραφικά χαλάστικα διότι παίζω στο PC games αλλά μπορώ να πω το διασκέδασα... Και τα fps, σου χαλανε ολη την εμπειρια του παιχνιδιου η μη υπαρξη 60fps και hdr. Ειδικα στο Tennis και στο Galaxy χανεις ολο τον ρεαλισμο του παιχνιδιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα