panosveto12 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Την Nintendo πρέπει να την αγοράσει η Apple για να την φτιάξει . 😉🍎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makoylino Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, karaLRS είπε έχει target group του 35+ που έχουν άνετα λεφτά για να το αγοράσουν Ενώ αυτοί που παίρνουν 400 ευρώ ps4 + μοχλούς και κάθε καινούριο παιχνίδι 60 + ευρω δεν έχουν? 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheodoreGr2000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Είναι καθαρά υποστήριξη στην nintendo. Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να θέλει κάποιος να αγοράσει το NES classic ενώ μπορεί να παίξει όλους τους τίτλους δωρεάν στον υπολογιστή/κινητό του. Εγώ προσωπικά το αντιλαμβάνομαι σαν extra κέρδος για την nintendo προκειμένου να επενδύσουν το μέγιστο για το switch. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enwsiths Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ελπίζω σε σύντομη κυκλοφορία των n64 classic και gamecube classic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, makoylino είπε Ενώ αυτοί που παίρνουν 400 ευρώ ps4 + μοχλούς και κάθε καινούριο παιχνίδι 60 + ευρω δεν έχουν? έχουν οι γονείς τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 έχω δει 30ευρω ΜΗ λειτουργικο αντιγραφο για το γραφειο σαν μπιμπελό. Αυτο κάνει 59 και παιζει παιχνιδια κανονικα. Δεν υπάρχει κανενα απολύτως άρμεγμα σε αυτη την τιμη. Επίσης mobile gaming για μένα δεν υπάρχει. τα φυσικά πλήκτρα δεν αντικαθίστανται και θέλω πολύ να βγάλουν gameboy. Αυτο θα το παρω! Με παιχνίδια σε εσωτερική μνήμη χωρις κασετούλες και με συγχρονη οθόνη?! θα ειναι φοβερο μηχάνημα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Πειραζει που για να περασω καλα 1 ωριτσα παιζοντας δεν χρειαζεται να μαθω 200 συνδιασμους 16 πληκτρων αλλα απλα να παταω δυο κουμπια και ενα μοχλο παιζοντας Γοριλάκι; Γιατι; Γιατι απλα και ετσι περναω καλα! Ναι και δεν με πειραζει να δωσω 50-60€ για να εχω την κονσολιτσα ετοιμη οπου θελω (γιατι δεν ειναι παντα ελευθερο το PC). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 59 ευρω για πιτσιρίκι να μεταφέρεις και την legend φάση του.... Λέει πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Nintendo γλέντησε τους όλους! Μα πιο πολύ τους specολάγνους και ειδικά όσους δήθεν θεωρούν ακριβή την τιμή της κονσόλας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μάγκες τι ανάλυση βγάζει στην τηλεόραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A500 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σκέψου να βγάλει η Sony PSOne με ενσοματομένα 50-60 παιχνίδια μέσα,όπως Resident Evil 1-2,Metal Gear Solid,Tekken1-2-3,Final Fantasy κτλ τί έχει να γίνει!!!!! Το ξέρω!!! Βάζω ιδέες τώρα στη Sony!!! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από A500 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helicoid Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Τώρα να πω εγω οτι με παρόμοια λεφτά στήνεις ένα rpi με retropie που παίζεις της παναγιάς τα μάτια με χιλιάδες παιχνίδια από τα πιο αρχαία atari μέχρι και του ps1, και άμα λάχει απλά του αλλάζεις καρτούλα sd όταν δεν παίζεις και έχεις και ένα portable pcάκι για ώρα ανάγκης εκεί που πας; Αν δεν είχε γίνει η όλη φάση με τους emulators στο rpi ώστε να ξαναζωντανέψουν όλα αυτά τα παιχνίδια σιγά μην το έβγαζε η Nintendo. Βρήκε ευκαιρία και ωσάν τους Scorpions είπε να κάνει και αυτή ένα τελευταίο (λολ) άρμεγμα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τέτοια φάση, να κοιτάξει να πάρει ένα rpi, μια microsd κάρτα (τουλάχιστον 32gb), και δυο usb gamepads και μετά the sky is the limit που λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, helicoid είπε Τώρα να πω εγω οτι με παρόμοια λεφτά στήνεις ένα rpi με retropie που παίζεις της παναγιάς τα μάτια με χιλιάδες παιχνίδια από τα πιο αρχαία atari μέχρι και του ps1, και άμα λάχει απλά του αλλάζεις καρτούλα sd όταν δεν παίζεις και έχεις και ένα portable pcάκι για ώρα ανάγκης εκεί που πας; Αν δεν είχε γίνει η όλη φάση με τους emulators στο rpi ώστε να ξαναζωντανέψουν όλα αυτά τα παιχνίδια σιγά μην το έβγαζε η Nintendo. Βρήκε ευκαιρία και ωσάν τους Scorpions είπε να κάνει και αυτή ένα τελευταίο (λολ) άρμεγμα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τέτοια φάση, να κοιτάξει να πάρει ένα rpi, μια microsd κάρτα (τουλάχιστον 32gb), και δυο usb gamepads και μετά the sky is the limit που λένε. Αν υπήρχε στημένο έτοιμο τότε ναι θα είχε ενδιαφέρον. (Και από εμένα προσωπικά). Υπάρχει μία μερίδα αγοραστών που ψάχνουν για plug & play λύσεις και όχι για plug & pray ...... Να δουλεύει right out of the box..... Ο χρόνος μας να καταναλώνεται χρησιμοποιώντας το (παίζοντας εν προκειμένω) και όχι ξεκινώντας ένα ατελείωτο setup που εν τέλει γίνεται αυτοσκοπός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, helicoid είπε Τώρα να πω εγω οτι με παρόμοια λεφτά στήνεις ένα rpi με retropie που παίζεις της παναγιάς τα μάτια με χιλιάδες παιχνίδια από τα πιο αρχαία atari μέχρι και του ps1, και άμα λάχει απλά του αλλάζεις καρτούλα sd όταν δεν παίζεις και έχεις και ένα portable pcάκι για ώρα ανάγκης εκεί που πας; Αν δεν είχε γίνει η όλη φάση με τους emulators στο rpi ώστε να ξαναζωντανέψουν όλα αυτά τα παιχνίδια σιγά μην το έβγαζε η Nintendo. Βρήκε ευκαιρία και ωσάν τους Scorpions είπε να κάνει και αυτή ένα τελευταίο (λολ) άρμεγμα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τέτοια φάση, να κοιτάξει να πάρει ένα rpi, μια microsd κάρτα (τουλάχιστον 32gb), και δυο usb gamepads και μετά the sky is the limit που λένε. Ναι σωστα υπαρχει, δεν ειναι ομως για τους ιδιους ανθρωπους. Καποιοι μπορουν να το κανουν, καποιοι οχι. Δεν ειναι συγκρισιμα αυτα τα δυο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, orck είπε Ναι σωστα υπαρχει, δεν ειναι ομως για τους ιδιους ανθρωπους. Καποιοι μπορουν να το κανουν, καποιοι οχι. Δεν ειναι συγκρισιμα αυτα τα δυο. Βασικά τα πουλάνε μερικά μαγαζιά έτοιμα.. Στην γειτονιά μου στην τούμπα έχει έναν τύπο που στα δίνει έτοιμα... Γύρω στα 100 ευρώ κόστος και παίζεις τα πάντα έως ps3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα