Προς το περιεχόμενο

Το NES Classic ξεπέρασε σε πωλήσεις τον Ιούνιο τα PlayStation 4, Xbox One και Switch

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

36 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Δεν χρειαζεται να εισαι πανω απο 30 για να γνωριζεις για την υπαρξη του NES. Υπαρχουν και πιο μικροι που τα γνωριζουν αυτα.

Αν είσαι κάτω των 30 δεν μπορείς να εκτιμήσεις τι σημαίνει NES! Σκέφτομαι να το παρω μόνο και μόνο για να ξαναζήσω εκείνα τα απογεύματα που είχα κολλήσει με τις ώρες να περάσω μια πίστα στο Mario Kart, και ξανά νιώσω τα νεύρα που είχα όταν ο γορίλας δεν πηδούσε αρκετά ψηλά (Donkey Kong).

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε

Αν είσαι κάτω των 30 δεν μπορείς να εκτιμήσεις τι σημαίνει NES! Σκέφτομαι να το παρω μόνο και μόνο για να ξαναζήσω εκείνα τα απογεύματα που είχα κολλήσει με τις ώρες να περάσω μια πίστα στο Mario Kart, και ξανά νιώσω τα νεύρα που είχα όταν ο γορίλας δεν πηδούσε αρκετά ψηλά (Donkey Kong).

Διαφωνω διοτι αυτη ειναι οπισθωδρομικη αποψη.Εγω δεν ειμαι 30 αλλα ειμαι λατρης των retro και μια χαρα τα εκτιμω και τα συλλεγω.

• Thanks 1

Το 80% είναι παλιοί χρήστες της κονσολας.,βοηθάει βέβαια και η τιμή.Ωραια πρωτοβουλια της Nintendo.Οταν όλοι οι άλλοι ανεβάζουν FPS η Nintendo πουλάει πρωτοτυπες κονσόλες και αναβιώνει τις παλιες γιατί δεν είναι όλα FPS.

• Like 3

2 ώρες πριν, vairass είπε

Δεν αφήνουν οι Αμερικανοί τους Ιάπωνες να μπούνε μπροστά τέλος. 

οι Αμερικανοι εχουν χασει την μπαλα τελευταια, δες εδω τι πωλησεις κανουν οι Ιαπωνες και μετα τα λεμε

• Like 1

2 ώρες πριν, Anaisthitos είπε

και εγω παιδι της nintendo ειμαι αλλα αυτο ειναι ξεκαθαρο αρμεγμα, αλλα τωρα να μου πεις ξερω εγω καλυτερα απο την nintendo? ε προφανως και οχι αφου βγαζει εκατομμυρια απο το αρμεγμα αυτο

απο την στιγμή που ο κόσμος το θέλει για πιο άρμεγμα μιλάμε, όταν βγάζουν ps4 spiderman edition και collectors edition και αντίστοιχα το ps4 η διάφορες φιγούρες μαζί με τα παιχνίδια αυτό είναι άρμεγμα , εδώ μιλάμε για κάτι που το γουστάρει και το θέλει ο κόσμος πραγματικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμεις οι 35-50 που ειμαστε στα πραγματα τωρα , λογω νοσταλγιας θα αναβιωσουμε και προς χαρην του χρηματος φυσικα και την παραμικρη μας αναμνηση απο τα παιδικα/εφηβικα χρονια μας. Κατα τα αλλα πανεξυπνη κινηση της nintendo.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

1 ώρα πριν, georgepppo είπε

απο την στιγμή που ο κόσμος το θέλει για πιο άρμεγμα μιλάμε, όταν βγάζουν ps4 spiderman edition και collectors edition και αντίστοιχα το ps4 η διάφορες φιγούρες μαζί με τα παιχνίδια αυτό είναι άρμεγμα , εδώ μιλάμε για κάτι που το γουστάρει και το θέλει ο κόσμος πραγματικά.

αυτο που καθε μηνα βγαινει και συλλεκτικο ps4 ναι θα συμφωνησω, αλλα εκει που λες οτι ο κοσμος το γουρσταρει λιγο διαφωνω, να εκανε 40 ευρω να ελεγα ναι ας ειναι, αλλα με την τιμη στο θεο και χωρις δευτερο χειριστηριο στο πακετο ειναι αρμεγμα ξεκαθαρα και ας μην παμε το θεμα στο προβλημα που ειχε με το περιορισμενο stock που εκτοξευσε τις τιμες ακομα πιο πανω

Ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχουν πολλά στα κορόιδα στον κόσμο... μία αυτό.. μια η αξία της Apple... κάποιοι μαγκιτες θα χρειαστούν ενυδάτωση στις παλάμες από το πολύ τρίψιμο... χώρια το μεθύσι από το πολύ " στην υγειά τους".... τουλάχιστον πολλά εκατομμύρια κόσμου μαζεύουν ευχές...😀

3 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Και να το παρεις mario kart δεν προκειται να παιξεις γιατι δεν υπηρξε ποτε στο nes!

• Like 1

4 ώρες πριν, kzampa είπε

Αν στηρίζεσαι στο παρελθόν μην περιμένεις πολλά πράγματα για το μέλλον λένε στο χωριό μου....Κάτι τέτοιο κάνει και η nintendo....

Δεν νομιζω οτι το συγκεκριμενο ρητο ισχυει για την Nintendo. Ουτε κατ' ελαχιστο.
Δεν ξερω εαν ασχολεισαι ακομη με παιχνιδια αλλα η εταιρια παταει πολυ γερα στα ποδια της και ειναι κερδοφορα.
Εχει μια απο τις καλυτερες κονσολες στην αγορα, το Nintendo Switch το οποιο σκιζει κωλους. Ενα συγχρονο μηχανηματακι που πουλαει με τρελα.
Βγαζει ομως οσα βγαζει απο εκει, γιατι να μην τσιμπησει και αλλα απο την νοσταλγια; Το ιδιο δεν κανουν ολοι;
Γιατι να ξεχασει την ιστορια της;Οτι παιζουμε σημερα ειτε ειναι ειναι ειτε δεν ειναι Nintendo το οφειλουμε σε αυτη την εταιρια που εδειξε σε ολους τι ειναι τα video games.
Το κανει μαλιστα ταπεινα και οχι ξεδιαντρωπα σαν καποιους αλλους,.

Τα παιχνιδια που εχει το συγκεκριμενο μηχανηματακι ειναι πολυ ευχαριστα και playable και απο μικρα παιδια ακομη και σημερα. Εχω συχνα γκρινιες απο κατι πιτσιρικια να συνδεσουμε το παλιο nintendo να παιξουμε mario, ναι αυτο το 8bit με τα τετραγωνα γραφικα.

Τελος μην ξεχναμε την πανευκολη μεταφορα νεων τιτλων απο εκεινη την εποχη, απλα σαν να γραφεις το αρχειο rom σε μια μνημη.

• Like 2

53 λεπτά πριν, Anaisthitos είπε

αυτο που καθε μηνα βγαινει και συλλεκτικο ps4 ναι θα συμφωνησω, αλλα εκει που λες οτι ο κοσμος το γουρσταρει λιγο διαφωνω, να εκανε 40 ευρω να ελεγα ναι ας ειναι, αλλα με την τιμη στο θεο και χωρις δευτερο χειριστηριο στο πακετο ειναι αρμεγμα ξεκαθαρα και ας μην παμε το θεμα στο προβλημα που ειχε με το περιορισμενο stock που εκτοξευσε τις τιμες ακομα πιο πανω

η τιμή διαμορφώνεται απο την διάθεση/ζήτηση η nitendo δεν περίμενε τόσες πωλήσεις και δεν έφτιαξε τόσα κομμάτια λες και θα πούλαγε το ps4 , και η τιμή διαμορφώθηκε απο την διάθεση/ζήτηση έτσι δουλεύει η αγορά, έτσι είναι και με τις ram και με τα apple και με ότι έχει ζήτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...