poli361 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σας , έχω το Xiaomi redmi note 3 pro αλλά μου έχει σπάσει το τζάμι της οθόνης και θέλει 75 ευρώ επισκευή . Σκεφτόμουν να αγοράσω το καινούργιο xiaomi redmi note 5 αλλά δεν βλέπω σημαντικές διαφορές σε χαρακτηριστικά. Το UMIDIGI Z2 όμως φαίνεται αρκετά δυνατό μηχάνημα και μέσα στον προυπολογισμό μου. Έχει κάποιος γνώμη για το συγκεκριμένο κινητό ? Ευχαριστώ πολύ .
Μακιαβέλλι Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Σαφώς ανώτερο είναι το rn5 και από το δικό σου και από το z2. Φευγεις από πολύ καλή συσκευή η αλήθεια είναι, δεν αλλάζεις κατηγορία όμως, απλά αναβαθμιζεις. Όμορφο το ζ2 αλλά μη περιμένεις τα bezels να είναι όπως τα δείχνει ο Κινέζος. Θα έχει τις μπάρες του περιμετρικά. Το θετικό του είναι ότι μαζί με αρκετά κινεζοκινητα τελευταία βγάζουν αρκετά καθαρά τα λογισμικά τους, πιο καθαρά από το miui! Ωστόσο το rn5 συνεχίζει να είναι καλύτερο, λόγω CPU αλλά και γιατί η xiaomi θα το στηρίξει καλύτερα. Δεν νομίζω ότι θα σου πει κάποιος εδώ να προτιμήσεις umidigi.
SeNNinhA Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, poli361 είπε Σκεφτόμουν να αγοράσω το καινούργιο xiaomi redmi note 5 αλλά δεν βλέπω σημαντικές διαφορές σε χαρακτηριστικά. Το UMIDIGI Z2 όμως φαίνεται αρκετά δυνατό μηχάνημα και μέσα στον προυπολογισμό μου. Δεν ξερω εαν κανεις πλακα ή απλα σε ενθουσιαζει το notch του Ζ2!!! Antutu score: Redmi Note 3 Pro: 91.530 (snap 650) Redmi Note 5: 116.600 (snap 636) Umidigi Z2: 58.000 (Mtk Helio P23) Προτιμας να πας σε επεξεργαστη με πολυ χειροτερες επιδοσεις (ακομη και σε σχεση με αυτον που ηδη εχεις), με χειροτερη καρτα γραφικων, μεγαλυτερη καταναλωση ενεργειας, σε χειρότερη κάμερα και σε εταιρεια που θα ψάχνεις να βρεις ROM και αναβαθμισεις ασφαλείας στην έρημο? Γιατί? Το Note 5 δεν ειναι απλα καλύτερο απο το Note 3 Pro αλλα και απο ολα τα μεσαιας κατηγορίας κινητα αυτη την στιγμη. Απορω!!
poli361 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Έχετε δίκιο δεν είχα κοιτάξει το Antutu score του Umidigi Z2 . Μάλλον θα φτιάξω την οθόνη που μου έχει σπάσει . Ίσως να το κάνω μόνος μου με 25 ευρώ ανταλλακτικό από την Κίνα . Σας ευχαριστώ πολύ.
f0ukas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 4/8/2018 στις 8:26 ΠΜ, poli361 είπε Καλησπέρα σας , έχω το Xiaomi redmi note 3 pro αλλά μου έχει σπάσει το τζάμι της οθόνης και θέλει 75 ευρώ επισκευή . Σκεφτόμουν να αγοράσω το καινούργιο xiaomi redmi note 5 αλλά δεν βλέπω σημαντικές διαφορές σε χαρακτηριστικά. Το UMIDIGI Z2 όμως φαίνεται αρκετά δυνατό μηχάνημα και μέσα στον προυπολογισμό μου. Έχει κάποιος γνώμη για το συγκεκριμένο κινητό ? Ευχαριστώ πολύ . Δεν βλεπεις σημαντικες διαφορες αναμεσα στο rn3 και στο rn5?? Ή κανεις πλακα ή τοτε κρατα το ρν3 και με σπασμενη οθονη
Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, f0ukas είπε Δεν βλεπεις σημαντικες διαφορες αναμεσα στο rn3 και στο rn5?? Ή κανεις πλακα ή τοτε κρατα το ρν3 και με σπασμενη οθονη Σιγά την τρελή διαφορά που έχουν. Μια χαρά κινητό είναι ακόμα το rn3. Μόνο στην κάμερα χωλαινει αλλά δεν τους ενδιαφέρει όλους.
f0ukas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει 1ον) καλύτερο επεξεργαστή με διάφορα 2ον) καλύτερη οθόνη και σε μέγεθος 3ον) καλύτερη φωτογραφική με τεράστια διαφορα
Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1. Σιγά την διαφορά. Μια χαρά CPU είναι ο 650. Τα έχει βάλει τα σκορ πιο πάνω ο συμφορουμιτης. 2. Και τα δύο lcd είναι. Το βολικό μεγεθος είναι υποκειμενικό. 3. Όντως. Αλλά και πάλι ois δεν έχει ούτε το 5.
SeNNinhA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Το Note 3 πάει. Ξεχαστε το. Το ερωτημα του φιλου ηταν Redmi Note 5 vs Umidigi Z2 Κατι που δεν υποκειται καν σε συγκριση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα