Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το εν λόγω παπάκι ειναι modenas kriss 2 του 2001-2. Εχει μεινει 7 χρονια σε ακινησια, σε εξωτερικό χωρο αλλα κατω απο υποστεγο. Πρωτου παρατηθει λειτουργουσε κανονικα αν και εχει κανει 160χ.χλμ. Από,τι λεει ο πατέρας μου αλλαζε παντα λαδια στην ωρα τους και γενικα το προσεχε. Αξιζει ανακατασκευη; με κανα λιφαν ισως; αν φτιαχνεται με 400-500 ευρα θα το προτιμουσα απτο να βρω ενα μεταχειρισμενο με παραπανω που δεν θα ξερω αν αξιζει τα λεφτα του. Θα εκτιμουσα μια προχειρη εκτιμηση απο καποιον που εχει κανει κατι παρομοιο. Και συγγνωμη για το ονομα, το ανοιξα πριν 6 χρονια το προφιλ αποτι φαινεται

Δημοσ.

Θα το πας συνεργείο και θα σου πει ο μηχανικός σε τι κατάσταση βρίσκεται και τι χρειάζεται. Από το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος στο συγκεκριμένο θέμα. Πάντως προσωπικά θα προτιμούσα να το έφτιαχνα, δεν νομίζω να σου βγει πιο ακριβά απ 'ότι να πάρεις μεταχειρισμένο. Τώρα το πως θα το πας στο συνεργείο, δεν έχεις κάποιο φίλο με κάνα φορτηγάκι να σε βοηθήσει; Ο μηχανικός μπορεί να ξέρει κάποιον με μικρή χρέωση για να κάνεις την δουλειά σου. Η άλλη λύση είναι πατάκι άμα έχεις κάνα φίλο, αλλά είναι επικίνδυνο, θα το απέφευγα.

Δημοσ.

Με 400 ευρώ κάνεις πλήρη ανακατασκευή (και μπιέλα). Το μηχανάκι είναι άριστο οδηγικά (πολύ καλύτερο από αρκετά πιο σύγχρονα παπιά). Απλά είναι λίγο αργοστροφο. Αξίζει η ανακατασκευή.

Δημοσ.

Αν δεν έχει κολλήσει, τι να φτιάξει;;; άλλαξε του τα λάδια και τη βενζίνη, βάλε και ένα μπουζι, άμα είσαι μερακλής, και δώστου να πάρει.παπί είναι δεν παθαίνει τπτ σοβαρό. Και λογικά αφού πάρει θα θες και μια μπαταρία. Άντε καλορίζικο.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, zeys13 είπε

Αν δεν έχει κολλήσει, τι να φτιάξει;;;

100% εχει κολλησει.

Μας λεει οτι ειναι σε ακινησια 7 χρονια,αλλα δε μας λεει εαν το εβαζαν μπροστα καπου καπου.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, talibanakos είπε

100% εχει κολλησει.

Μας λεει οτι ειναι σε ακινησια 7 χρονια,αλλα δε μας λεει εαν το εβαζαν μπροστα καπου καπου.

δεν το βαζαμε. γιατι δεν εχει και κλειδια.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα το σερναμε με τον κολλητο μου μεχρι το κοντινοτερο συνεργειο, να γλυτωσω το 40ευρω. Το μοτερ δεν ειχε θεμα μια χαρα ειχε κρατησει τελικα. Σημερα το πηρα απτο μαστορα και πηγα μερικες βολτουλες, μια χαρα μου φαινεται.
Μου εβαλε λαδια-μπουζι, μπαταρια, καρμπυρατερ, κλειδαριες καινουριες, λαστιχα και αεροθαλαμους και αλλαξε κατι διακοπτες που δεν δουλευαν. 230 εδωσα.
Ακομα και η μιζα δουλευει. Θελω βεβαια να αλλαξω και αλυσιδογραναζα γιατι ειναι σκουριασμενα. Συντομα θα το κανω μαζι με πλαστικα και ειμαστε κομπλε.
Μια ασχετη ερωτηση μονο. Οταν οδηγουσα σε χαμηλες στροφες τα φωτα μου ψιλοσβηνανε...δεν δινω και ορκο αλλα προσεξα κατι περιεργο σε σχεση με το ποσο γκαζι δινω και τα φωτα. Ειναι φυσιολογικο αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, xhighlivex είπε

Οταν οδηγουσα σε χαμηλες στροφες τα φωτα μου ψιλοσβηνανε.

Εννοεις οτι χαμηλωνε η ενταση τους,ή οντως σβηναν;

Εαν ειναι το πρωτο,τα παλια παπια το κανουν,ισως εχει καποια απωλεια στο καλωδιο.

Το ιδιο θεμα ειχα με το crypton 105,στην κινηση δουλευαν μια χαρα αλλα με χαμηλες στροφες χαμηλωνε και η δεσμη,μεχρι που ηταν απλα ενα..κερι.

Θυμαμαι μαλιστα ενας μ@λ@κ@ς που πεταχτηκε απο στενο ενω του πατησα και 3 κορνες ο οποιος μετα μου ζητησε και τα ρεστα επειδη δεν ειχα..φωτα.

Φυσικα αυτος απλα χαζευε και οταν το παπι ακινητοποιηθηκε ειδε οτι δεν εχω φωτα,αλλα αντε να του εξηγησεις..

Εν τελει λυθηκε με αλλαγη μπαταριας και λαμπας αν θυμαμαι καλα,αλλα σιγουρα τα  παλια παπια εχουν διαφορα οταν το παπι δουλευει νεκρα και οταν δουλευει στροφες. 

ΕΙπες οτι αλλαξες μπαταρια,ειμαστε σιγουροι οτι ειναι καινουργια και καλη;

Φλας μιζες κορνες δουλευουν σωστα οταν ειναι σβηστη η μηχανη;

Επεξ/σία από talibanakos
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, xhighlivex είπε

230 εδωσα.

Κατσε αυτο τωρα το ειδα.

Με αυτα που αλλαξες σου πηρε 230;;;;

Μηπως σου αλλαξε και κανα κυλινδροπιστονο;;;;

Αν θες πες μας τι πληρωσες ακριβως ( αν ξερεις ) .

Οπως τα βαζω κατω δε βγαινουν.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Κατσε αυτο τωρα το ειδα.

Με αυτα που αλλαξες σου πηρε 230;;;;

Μηπως σου αλλαξε και κανα κυλινδροπιστονο;;;;

Αν θες πες μας τι πληρωσες ακριβως ( αν ξερεις ) .

Οπως τα βαζω κατω δε βγαινουν.

για ολα οσα ανεφερα πλην λαστιχων και αεροθαλαμων ηταν 150. Ξεχασα να αναφερω και φιλτρα, λαδιου κ αερα. λαστιχα μου ειπε 60 + 20 η σαμπρελα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xhighlivex είπε

για ολα οσα ανεφερα πλην λαστιχων και αεροθαλαμων ηταν 150. Ξεχασα να αναφερω και φιλτρα, λαδιου κ αερα. λαστιχα μου ειπε 60 + 20 η σαμπρελα.

Πολλα μου ακουγονται για παπι 18 χρονων.

Αυτο το 20 η σαμπρελα τι ειναι;

Και παλι μου φαινονται ακριβα και τα 150,δεν παιζει να σου εβαλε γνησιο καρμπυρατερ,μαλλον σε εφαγε λιγακι.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, xhighlivex είπε

Σε έφαγε. Φίλτρο λαδιού σε παπί δε νομίζω ότι παίζει, τουλάχιστον σαν αναλώσιμο. 20 ευρώ ή μια σαμπρελα; 3 ευρώ την έχω πάρει εγώ από μαγαζί ανταλλακτικών.φαντάσου πόσο την παίρνουν τα μαστορια. Έβγαλε καλό μεροκάματο ο μάστορας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...