Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Equalizer Software

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Όπως καταλάβατε είμαι μεγάλος λάτρης της μουσικής οπότε ψάχνω για ένα equalizer για τα windows 7 32 bit. Όποιος εχει μια καλη προταση ας μου στείλει! Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ηχεία έχεις και ποια κάρτα γραφικών; Αν έχεις κάποια ενσωματωμένη realrek με απλά ηχεία ότι και να κάνεις ο ήχος δε θα βετιωθεί.
Αν είσαι όμως  λάτρης της μουσικής όπως λες να πας σε hardware λύση, δηλαδή ένα κανονικό γραφικό ισοσταθμιστή γιατί είναι η ποιο σωστή λύση (άποψη μου).

Δεν έχω υπόψη μου κάτι σε software (εκτός από αυτά που προσφέρει το λογισμικό της κάρτας ήχου), οπότε αν θέλεις σώνει και καλά κάτι σε software περίμενε μήπως απαντήσει κάποιος άλλος.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Το θέλω για τάξη AKG ακουστικά μου που έχουν καλό ήχο. Ηχεία έχω κάτι απλά της οθωνης και κάρτα ηχού δεν έχω ιδέα Θανάση κοιτάξω το πρωι

Γράφω από κινητό και μερικές λέξεις είναι ότι ναναι σορρυ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spyridonas K. είπε

Γράφω από κινητό και μερικές λέξεις είναι ότι ναναι σορρυ

Αυτόματη συμπλήρωση γαρ... Θανάση! :D

btw, δες το Equalizer APO (Free) ή το EqualizerPro (Trial) ή το FXSound (Trial) ή το RTEQ (Free).
Αν το θέλεις μόνο για να ακούς μουσική μπορείς να πας στο Winamp ή το Foobar2000 που είναι και τα δύο δωρεάν και πολύ καλοί players με equalizer.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...