Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

δεν βρήκα κάτι για το συγκεκριμένο "πρόβλημα" που μου εμφανίστηκε και άνοιξα νέο θέμα. Πάμε λοιπόν: Win 8.1 Pro μου ζητάνε να εισάγω εκ νέου το Product key διότι τα windows θα λήξουν σύντομα.
Το product key μου γράφει (το τρέχον...?) όχι τελειώνει σε 9D6T9 (... γνωστό !). Τι λύση υπάρχει ? Βρίσκω κάπως αυτό που είχα βάλει ή ψάχνω για νέο ? 

Μήπως να προχωρήσω σε αλλαγή σε Win 10 Pro με Keys από αγγελίες στο forum ?

Ευχαριστώ όλους για τις γνώσεις και τις γνώμες σας !

Δημοσ.

To κλειδί που έχει, τι ειδους κλειδί είναι;

Δεν κατάλαβα αυτό που λες "(το τρέχον...?) όχι τελειώνει σε 9D6T9 (... γνωστό !)"

Αγορασες υπολογιστή ειναι ήρθε μαζί με κλειδί; Εβαλες μετά κάποιο κλειδι με δική σου εγκατασταση; Είναι oem; Είναι retail; 

Άλλαξες κάτι βαρύ στο hardware σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις δίκιο, δεν το εξήγησα σωστά... το pc είναι φτιαγμένο από εμένα πριν 3~4 χρόνια. Την όλη εγκατάσταση την κάναμε με ένα φίλο και τα windows είναι "σπασμένα". Από τότε κάνει κανονικά updates, δεν έχει προστεθεί τίποτα σε hardware και γενικά δεν είχα ποτέ θέματα με το λειτουργικό..., μέχρι προχθές.

Από προχθές βγάζει μήνυμα κάθε 10' και ζητάει ξανά product key αναγράφοντας και πιο είναι το ήδη περασμένο. Το product key το έγραψα έτσι γιατί υπάρχουν πολλές αναφορές του συγκεκριμένου, από παλιά, με αυτά τα τελευταία ψηφία ότι δουλεύει για lifetime license.

Επεξ/σία από tasosspat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tasosspat είπε

... την κάναμε με ένα φίλο και τα windows είναι "σπασμένα".

Μην το ψάχνεις παραπάνω αφού είναι clopyright αυτό που έχεις τώρα κ μάλλον κλείδωσαν.
Δώσε 5-10 ευρώ (ή όσα λίγα είναι) και πάρε μία άδεια για 10ρια από αυτές που πουλάνε.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dpolal είπε

Μην το ψάχνεις παραπάνω αφού είναι clopyright αυτό που έχεις τώρα κ μάλλον κλείδωσαν.
Δώσε 5-10 ευρώ (ή όσα λίγα είναι) και πάρε μία άδεια για 10ρια από αυτές που πουλάνε.

Και εγώ αυτό σκέφτομαι, δεν αξίζει πλέον να ασχολούμαι με πειρατικά εφόσον βρίσκεις άδειες σε αυτά τα €. Αλλά και 5-10-15€ δεν είναι "επικίνδυνα λίγα" ?? Δεν ξέρω, δεν έχω πάρει παλαιότερα από παιδιά που δίνουν εδώ μέσα στο forum & στις αγγελίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tasosspat είπε

Αλλά και 5-10-15€ δεν είναι "επικίνδυνα λίγα" ??

Όχι.
Πρόκειτε ουσιαστικά για άδειες από WIN 7 με τις οποίες μπορείς να κάνεις ενεργοποίηση σε 10ρια.
Η MS το δέχεται κανονικά, σήμερα έκανα ενεργοποίηση και πέρασε χωρίς πρόβλημα σε πισί φίλου που είχε ακόμα ΧΡ.

Αυτές οι άδειες είναι συνήθως από παλιά πισί που έχουν αποσυρθεί.

Επεξ/σία από dpolal
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...