Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Έχω πρόβλημα με το internet,πιο συγκεκριμένα ανοίγω τον υπολογιστή κ δεν «μπαίνει» με την πρώτη στο διαδίκτυο,κάνω ένα restart και μετά μπαίνει.

Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι φταίει;

Με το router συνδέομαι ενσύρματα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για στείλε μια φωτογραφία από την Διαχείριση Συσκευών -> Προσαρμογείς Δικτύου!! Είναι της Realtek ?

Windows ? 

Επεξ/σία από jack124
Δημοσ.

Καπου μου βγαζει οτι ο προσαρμογεας ethernet δεν εχει εγκυρη ρυθμιση παραμετρων ip,στο διαγνωστικα δικτυων τον windows

Ναι,της Realtek ειναι,τωρα το ειδα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπες εδώ -> http://www.realtek.com/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=5&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false

Πάτα εκεί που σου δείχνω για να κατεβάσεις τον τελευταίο driver μόλις ξεζιπάρεις το Αρχείο θα  βρεις το setup και θα το κάνεις εγκατάσταση !

Εάν πριν την εγκατάσταση σου βγάλει ένα μήνυμα Επιδιόρθωση , Κατάργηση Εγκατάστασης , πάτα επιδιόρθωση !! Αν δεν βγάλει τίποτα όλο Επόμενο πάτα

image.png.e1ebea0c7182693d9c444ab0e1fd418d.png

Επεξ/σία από jack124
Δημοσ.

Ωραία,το κανω ,θα κανω κ ενα restart και θα σε πω τι εγινε!!

Τωρα μπηκε με την πρώτη όμως στην κατασταση ethernet γραφει οτι οι παραμετροι της συσκευης σας φαινεται να εχουν ρυθμιστεί  σωστα αλλα η συσκευη ή ο πόρος (διακομιστης DNS) δεν αποκρίνεται.

Τι ειναι αυτό,με επηρεάζει αμεσα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλείσε τον υπολογιστή ,κάνε μια επανεκκίνηση το router και μόλις ανοίξει το router άνοιξε το PC , αν το ξαναβγάλει αυτό με το DNS κάνε αυτό στο παρακάτω βίντεο, το είχα κάνει και εγώ στο παρελθόν 

Επεξ/σία από jack124
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, stelios8765 είπε

Ωραία,εκανα αυτό που λεει το video δε μου βγαζει τωρα κανενα προβλημα,ευχαριστω πολύ!

Παρακαλώ 😀 Ότι άλλο χρειαστείς γράψε εδώ 

Επεξ/σία από jack124

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...