cabocla Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω μια οθόνη υπολογιστή, 24 ίντσες. Για δικό μου άτομο με σχετικό πρόβλημα στα ματιά. Θα ήθελα η οθόνη να έχει ζωηρά έντονα τα χρώματα, Και ιδιαίτερα το μαύρο να είναι πολύ έντονο. Εννοείτε το μοντέλο να είναι από το 17 και εδώ. Την βοήθειά σας, και ευχαριστώ. Φίλος μου τόνισε να έχει displayport. Κάρτα γραφικών έχει AMD Radeon R9 390 Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από cabocla
cabocla Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μαλον θα καταλήξω σε μια από αυτές , EIZO FlexScan EV2450-GY Eizo EV2451 την γνομα σας;
RedPanda Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ακριβά μοντέλα χωρίς να καταλαβαίνω γιατί ! Τι ακριβώς εννοείς με το "ζωηρά χρώματα" ; Ακριβή; Μεγάλη φωτεινότητα και μεγάλη αντίθεση έχει αυτή αλλά είναι VA, δεν έχει καλές γωνίες θέασης. https://www.displayspecifications.com/en/model/7844d99
Pokemon640 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/8/2018 στις 11:45 ΠΜ, RedPanda είπε Ακριβά μοντέλα χωρίς να καταλαβαίνω γιατί ! η συγκεκριμένη εταιρία (Eizo) ασχολείται αποκλειστικά με γραφίστες & επαγγελματίες - studio, τα πάνελ της είναι hand picked και τσεκαρισμένα πριν πουληθούν. Έχει custom ICs εσωτερικά , καμία επαφή με τις οθόνες του εμπορίου. Γιαυτό και η τιμή τους. EV2451 για εμένα. https://www.eizoglobal.com/products/flexscan/ev2451/index.html#tab01 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από Pokemon640 1
cabocla Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Ναι έκανα την επιλογή και την αγόρασα την EV2451 . ευχαριστώ για τις πληροφορίες. 1
KiriosD Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Πληρώνεις για καλύτερη απόδοση χρωμάτων, χωρίς να έχω κατανοήσει καλά τι σημαίνει το πρόβλημα στα μάτια δε σημαίνει ότι αν τα χρώμματα είναι πιο σωστά θα βοηθήσει το συγκεκριμένο άτομο. Καλή οθόνη είναι αλλά πιθανό να μπορούσατε να κατευθυνθείτε και αλλού αναλόγως των αναγκών. Anyway, αφού έγινε η αγορά τέλος καλό, όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα