Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sattack είπε

Γμτ, με χαλαει πολυ που δεν εχει USB C, εχω 4 κινητα ολα με USB C και θα μου τη σπασει να ξαναγυρισω σε mini USB. 

Υπαρχει κανενα παρομοιο μοντελο με USB C, εστω λιγο ακριβοτερο, ή εστω να κανω μια παραχωρηση σε καποιο αλλο χαρακτηριστικο? 

(Μονο ετοιμοπαραδοτο απο ελλαδα)

Micro usb εχει το redmi note 5. Τα usb c που γραφεις δεν ξερω τι ειναι, mini usb δεν εχει παντως

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sattack είπε

Γμτ, με χαλαει πολυ που δεν εχει USB C, εχω 4 κινητα ολα με USB C και θα μου τη σπασει να ξαναγυρισω σε mini USB. 

Υπαρχει κανενα παρομοιο μοντελο με USB C, εστω λιγο ακριβοτερο, ή εστω να κανω μια παραχωρηση σε καποιο αλλο χαρακτηριστικο? 

(Μονο ετοιμοπαραδοτο απο ελλαδα)

Ναι υπάρχει, moto Z2 play. Παραχώρηση δεν έχει εκτός μάλλον της μπαταρίας που όμως του moto είναι παραπάνω από αξιοπρεπέστατη ενώ έχεις μπόλικα πράγματα επιπλέον που δεν έχεις με το Xiaomi. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, pmav99 είπε

@senninha

Η γνώμη σου μεταξύ mi A2 και RN5? Με τις σημερινές τιμές.

το mi a2 ειναι καλυτερο σε ολα πλην μπαταριας ,βεβαια οταν η διαφορα ειναι χοντρικα στα 80€ το σκεφτεσαι

θα επαιρνα το mi a2 κυριως λογω του καθαρου android που θα κρατησει την συσκευη περισσοτερο αλαγκαριστη σε βαθος χρονου

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Christos c_k είπε

δες Xiaomi Mi A2 με 250. 

2 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Micro usb εχει το redmi note 5. Τα usb c που γραφεις δεν ξερω τι ειναι, mini usb δεν εχει παντως

1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Ναι υπάρχει, moto Z2 play. Παραχώρηση δεν έχει εκτός μάλλον της μπαταρίας που όμως του moto είναι παραπάνω από αξιοπρεπέστατη ενώ έχεις μπόλικα πράγματα επιπλέον που δεν έχεις με το Xiaomi. 

Ναι, συγγνωμη, micro-usb εννοουσα, εχω ευχαριστηθει με το C λογω του στιβαρου και αμφιπλευρου βυσματος που τα αλλα μου φαινονται εξισου αρχαια και τα ειπα ολα mini... :)

Τωρα εχω μπερδευτει. Χοντρικα βλεπω το Μi Α2 στα 32Gb=250E και 64GB=300E σε αρκετα καταστηματα, και το Ζ2 play 64GB 1sim=200Ε και 64Gb 2sim=300E σε 2-3 μόνο καταστηματα. Μπλεξιμο...

YΓ. Βλεπω και το Νokia 8 64GB=300Ε απο το αλλο thread...

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sattack είπε

Τωρα εχω μπερδευτει. Χοντρικα βλεπω το Μi Α2 στα 32Gb=250E και 64GB 300E σε αρκετα καταστηματα, και το Ζ2 play 64GB 1sim=200Ε και 2sim=300 σε 2-3 μονο καταστηματα. Μπλεξιμο...

Σου μιλάω για το single sim γιατί είναι στο εύρος των χρημάτων σου και ως συσκευή είναι σαφέστατα ανώτερη ποιοτικά σε όλα τα επιμέρους τμήματα της (όπως καλύτερο ήχο με και χωρίς ακουστικά, καλώδιο ή bluetooth, μερική αδιαβροχοποίηση και άλλα καλούδια) σε σχέση με το xiaomi και η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι το SoC αλλά δεν θα δεις και καμιά σοβαρή διαφορά μεταξύ των δυο σε πραγματικές συνθήκες. Από εκεί και μετά το θέμα της κάμερας είναι άγνωστο. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Σου μιλάω για το single sim γιατί είναι στο εύρος των χρημάτων σου και ως συσκευή είναι σαφέστατα ανώτερη ποιοτικά σε όλα τα επιμέρους τμήματα της (όπως καλύτερο ήχο με και χωρίς ακουστικά, καλώδιο ή bluetooth, μερική αδιαβροχοποίηση και άλλα καλούδια) σε σχέση με το xiaomi και η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι το SoC αλλά δεν θα δεις και καμιά σοβαρή διαφορά μεταξύ των δυο σε πραγματικές συνθήκες. Από εκεί και μετά το θέμα της κάμερας είναι άγνωστο. 

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Το συζητησα και τελικα δεν θα το προτιμησουμε γιατι το dual sim ειναι βασικο (και κατα 2ο λογο λογω περιορισμενης διαθεσιμοτητας, χρωματος κλπ)

Οποτε το παλευω αναμεσα στα αλλα με την dual sim.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...