ydravlikos1970 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα στην παρέα Θέλω την βοήθεια σας για το σετάρισμα του καταγραφικού HIKVISION NVR - DS -7604NI-K1/4P, και μιας κάμερας τύπου dome HIKVISION DS -2CD1121-I την εγκατάσταση θα την κάνω εγώ του καλωδίου cat 5 e από το οποίο θα πάρει ρεύμα η κάμερα. το καταγραφικό. υποστηρίσει Power over Ethernet για 4 κάμερες. δίσκο για το σετάρισμα θα βάλω εναν 500 gb από υπολογιστή, για τα τεστ και μετά τον άλλο μηνά θα πάρω ένα δίσκο που κάνει για καταγραφικά. Στο καταγραφικό έχω βάλει τον δίσκο και έχω και εικόνα από την κάμερα. έχω δυναμική ip ping 21 ms download 10 - 11 Mbps upload 0.86 Mbps άνοιγμα port στο modem router .από το κινητό πως να βλέπω την κάμερα μου τι applications να κατεβάσω πρέπει να κάνω κάποια εγγραφή στο www.hikvision.com γενικά τα βήματα να πω και κάτι άλλο εδώ είμαι πίσω από nat έχω public ip είμαι στην wind
donblunts Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1) Διαβασε το manual του καταγραφικου 2) Διαβασε το manual του ρουτερ σου στο "Port-Forwarding" 3) Διαβασε για το DynDNS και την εφαρμογη του στα CCTV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα