Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, cd2matheos είπε

Ερώτηση για όσους ξέρουν.. Καλώ τους φίλους σπίτι. Κάποιοι ρίχνουν άκυρο γιατί παίζει λέει ο θρύλος. Εγώ τους λέω μην σε νοιάζει θα σας φτιάξω. Μπαίνω στην σελίδα της κόσμοτε κάνω registration κατεβάζω εφαρμογή πληρώνω με χρεωστική συνδέω λαπτοπ με τηλεόραση 55 μέσω hdmi και βλέπουμε τον αγώνα σπίτι σε χρόνο πατ κιουτ. Ισχύουν όλα όσα έγραψα???? 

Sorry δεν είχα διαβάσει τα σχόλια πριν κάνω την ερώτηση. Να υποβάλλω μια άλλη ρωτήσω λοιπόν τώρα που είμαι ποιο ενήμερος. Μας δουλεύουν??? 

Όλες αυτές οι υπηρεσίες, ανέκαθεν έτσι έπαιζαν, με δύο πολύ σημαντικά μειονεκτήματα.

1. Δεν παίζει (τουλάχιστον το Nova Go ) over 4G , που για εμένα είναι επίσης αδιανόητο εν έτει 2018

2. Δεν μπορείς να συνδέσεις την πηγή (smartphone - laptop κλπ) σε μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη παρά μόνο με πατέντα της πατέντας και αν...

Προφανώς το 2 είναι για λόγους ασφαλείας κυρίως για κακή χρήση σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και αυτό με το 4G με ξεπερνάει.

Τέλος, αναγκάζομαι να μην rootαρω τις συσκευές μου, μόνο και μόνο για να παίζει το Nova Go (που τώρα τελευταία προσέθεσε και την επίλογη να βλέπεις από 2 συσκευές και να κατεβάζεις κιόλας)

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, UncleKim είπε

Όλες αυτές οι υπηρεσίες, ανέκαθεν έτσι έπαιζαν, με δύο πολύ σημαντικά μειονεκτήματα.

1. Δεν παίζει (τουλάχιστον το Nova Go ) over 4G , που για εμένα είναι επίσης αδιανόητο εν έτει 2018

2. Δεν μπορείς να συνδέσεις την πηγή (smartphone - laptop κλπ) σε μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη παρά μόνο με πατέντα της πατέντας και αν...

Προφανώς το 2 είναι για λόγους ασφαλείας κυρίως για κακή χρήση σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και αυτό με το 4G με ξεπερνάει.

Τέλος, αναγκάζομαι να μην rootαρω τις συσκευές μου, μόνο και μόνο για να παίζει το Nova Go (που τώρα τελευταία προσέθεσε και την επίλογη να βλέπεις από 2 συσκευές και να κατεβάζεις κιόλας)

Σε laptop παντως που ειχα cosmote go με hdmi στην τηλεοραση επαιζε κανονικα. Τωρα το εχω στο κινητο. Και στο android box κανονικα εδινε εικονα με Hdmi.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, brock21 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να το πετάω στο chromecast 

Νομίζω πως γίνεται 

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι: πληρωμή γίνεται μέσω κάρτας κατά τη διαδικασία εγγραφής; Έρχεται λογαριασμός στο σπίτι; Ή είναι μόνο ηλεκτρονικά και μια φορά;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Να ρωτήσω κάτι: πληρωμή γίνεται μέσω κάρτας κατά τη διαδικασία εγγραφής; Έρχεται λογαριασμός στο σπίτι; Ή είναι μόνο ηλεκτρονικά και μια φορά;

Όχι, δεν μπορείς να δηλώσεις payment method κατά τη διαδικασία εγγραφής. Αυτό το κάνεις αργότερα από το site  Cosmote profile ID ή κάπως έτσι. Έρχεται λογαριασμός κάθε μήνα αλλά μπορείς να επιλέξεις αν θα είναι χάρτινος ή ηλεκτρονικός (σε ρωτάνε όταν παίρνουν τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της εγγραφής).

Εμένα μου ήρθε ήδη το πρώτο SMS για την έκδοση του ηλεκτρονικού λογαριασμού αλλά θα πάρουν τα @@ μου μιας και η υπηρεσία πρακτικά δεν δούλεψε ποτέ και την έκοψα μετά από 4-5 μέρες. Η τεχνική τους υποστήριξη θυμήθηκε να τηλεφωνήσει σχεδόν μια βδομάδα μετά τη δήλωση του προβλήματος, μόνο και μόνο για να μου πουν ότι δεν βλέπουν να έχω κάποια υπηρεσία στο όνομά μου (προφανώς ρε επιστήμονες, αφού την είχα ήδη κόψει).

10 ώρες πριν, zio10 είπε

Ποια είναι η ελάχιστη πραγματική ταχύτητα που χρειάζεται για να δεις αξιοπρεπώς;

Για τα 720p που δίνει η υπηρεσία; Φαντάζομαι ελάχιστα mbps θα αρκούν. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nzeppos είπε

Όχι, δεν μπορείς να δηλώσεις payment method κατά τη διαδικασία εγγραφής. Αυτό το κάνεις αργότερα από το site  Cosmote profile ID ή κάπως έτσι. Έρχεται λογαριασμός κάθε μήνα αλλά μπορείς να επιλέξεις αν θα είναι χάρτινος ή ηλεκτρονικός (σε ρωτάνε όταν παίρνουν τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της εγγραφής).

Εμένα μου ήρθε ήδη το πρώτο SMS για την έκδοση του ηλεκτρονικού λογαριασμού αλλά θα πάρουν τα @@ μου μιας και η υπηρεσία πρακτικά δεν δούλεψε ποτέ και την έκοψα μετά από 4-5 μέρες. Η τεχνική τους υποστήριξη θυμήθηκε να τηλεφωνήσει σχεδόν μια βδομάδα μετά τη δήλωση του προβλήματος, μόνο και μόνο για να μου πουν ότι δεν βλέπουν να έχω κάποια υπηρεσία στο όνομά μου (προφανώς ρε επιστήμονες, αφού την είχα ήδη κόψει).

Για τα 720p που δίνει η υπηρεσία; Φαντάζομαι ελάχιστα mbps θα αρκούν. 

Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Κατάλαβα. Το μήνυμα μπορείς να το αποφύγεις; Δηλαδή να μην έρχεται; Αν έρχεται ας πούμε μόνο μέηλ.

Ελπίζω να μην έχεις παραπάνω μπλέξιμο με την περίπτωσή σου φίλε μου. Αν θες ενημέρωσε όταν έχεις νεώτερα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, zio10 είπε

Από nova και cosmote περιμένω υπηρεσία pay per match / event...

Ακριβως 

Αν δεν το κανουν θα τα κλεισουν τα μαγαζακια τους 

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/8/2018 στις 4:09 ΜΜ, raptorx είπε

Λειτουργεί σε TV box με apk. Έχω βάλει το GO σε φίλο στον αποκωδικοποίητη της wind vision και δουλεύει απροβληματιστα

Post update:να σημειώσω ότι χρησιμοποίησα την έκδοση του apk για tablet. 

πως κανεις σετυπ το apk στο μηχανακι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mmar6 είπε

πως κανεις σετυπ το apk στο μηχανακι

Κατεβάζεις την εφαρμογή Sideload launcher από το PlayStore και μετά εγκαθιστάς το apk.Μέσα από την εφαρμογή αυτή θα τρέχεις το App δεν θα υπάρχει έξω χύμα εικονίδιο

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...