speedman_26 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 1 hour ago, Capt.staros said: Η nova καλα καλα δεν σε αφηνει να δεις live παιχνιδια στο go αν δεν εισαι σε δικο τους δικτυο. Χαζομάρα είναι γιατί εγώ πχ θέλω να έχω 50αρα γραμμή και εδώ που μένω δεν έχει η νόβα να μείνω στο δίκτυο της δηλαδή για να μπορώ να βλέπω αγώνες αλλά να χάνω σε ταχητυτα που όλοι οι άλλοι παροχοι έχουν 50
dj_aggelos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ερώτηση στο site της cosmote βλέπω και αυτό το πακέτο με 11€ που περιλαμβάνει και παιδικά και ελληνικά και το COSMOTE HISTORY HD τι ρόλο βαράει αυτό το πακέτο και γιατί να πάει κανείς σε αυτό με τα 10€ που έχει μόνο τα cinema ? Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από dj_aggelos
Arkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Επειδη εχω αρκετα χρονια cosmote tv και cosmote go να γραψω 2 λογακια. Το περιεχομενο ειναι αρκετα καλο. Εχετε ανα πασα στιγμη μεσω on demand ταινιες σειρες ντοκιμαντερ απο ote history και μια τεραστια λιστα του national geographic. Eπισης το replay tv μοναδικο ελπιζω μελλοντικα να γινει 7ημερο. Τα 25 ειναι παρα πολλα οταν δινουν full pack με 22 απο δορυφορο και εχετε και δωρεαν cosmote tv σε μια συσκευη. Το cosmote go εχω καταφερει να ξερουταρω android box το περασα κανονικα και επαιζε με mouse/keyboard εβλεπες ανετα στην τηλεοραση. Προφανως το χρησιμοποιω μονο σε κινητο/tablet ομως που εκει εχει νοημα. Θελω μελλοντικα να βαλουν download ταινιες/σειρας ωστε οταν δεν εχω ιντερνετ να μπορω να τα βλεπω. Το netflix και το nova go εχει τετοια υπηρεσια. Αν θελετε πειτε μου να βαλω μερικο απο το περιεχομενο να βγαλετε καποια ακρη τι περιεχει και γενικα ολες οι υπηρεσιες που δινει. 13 λεπτά πριν, dj_aggelos είπε Ερώτηση στο site της cosmote βλέπω και αυτό το πακέτο με 11€ που περιλαμβάνει και παιδικά και ελληνικά και το COSMOTE HISTORY HD τι ρόλο βαράει αυτό. Το cosmote history ειναι παραγωγες του cosmote tv για την Ελλαδα. Εχουν τρομερη εικονα μιλανε ανθρωποι που γνωριζουν εχει πολλες συνεντευξεις και γενικα εχει γινει τρομερη δουλεια εδω απο την cosmote. 1
Backpacker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 58 λεπτά πριν, Snollygoster είπε και η nova και ο cosmote μετά την πάροδο της αρχικής προσφοράς του εκάστοτε πακέτου προσφέρουν μόνο τιμές καταλόγου (στους 2+ χρόνια συνδρομητές τους). αυτο σημαίνει πως πρόσφατα που έκλεισα 2ετια (πληρώνοντας και τους 2 για 2 σπίτια) ήθελα γύρω στα 70 ευρώ / σπίτι μόνο για τηλεόραση. δηλαδή αν θες να βλέπεις όλα τα αθλητικά θες 70-80 ευρώ τον μήνα. αυτό είναι πανάκριβο και παράλογο. δεν χωράνε στην ελληνική αγορά 2 συνδρομητικά. η γνώμη μου είναι πως αν ένας τα παρέχει ΟΛΑ με τιμή γύρω στα 30 ευρώ τότε θα αξίζει τον κόπο. 70-80 ευρώ για τηλεόραση με μέσο μισθό τα 1100 περιπου είναι ακριβό και γι αυτό παει η πειρατεία σύννεφο. ίδια λογίκη που ακολούθηθηκε και με τη μουσική και με τις ταινίες/σειρές. η εποχή που ζητουσαν 20 ευρώ ανα ταινία ή τα 15 ευρώ ανα CD έχει φύγει ανεπιστρεπτί. φτιάξε ωραία πλατφόρμα με πρόσβαση στα πάντα με λογική μηνιαία σύνδρομη και οι συνδρομητές θα έρθουν (βλέπε netflix / spotify / apple music) Δλδ εσύ μας λες οτι αν μείνει μονοπώλιο μια εταιρεία θα πουλάει φθηνότερα? Για ποιον λόγο να το κάνει αφού θα ειναι μονοπώλιο? Ο ανταγωνισμός μονο μπορεί να φέρει χαμηλότερες τιμές. Μάλλον είσαι πολύ μικρός για να θυμάσαι τι τιμές είχαμε όταν ηταν μονοπώλιο η Nova.
bad_freddy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Εγω αυτό που ζητάω κάθε φορά που καλούν για προσφορές είναι κάτι αντίστοιχο με το sports pack αλλά μόνο με μηχανοκίνητα. Δεν βλέπω ποδόσφαιρο/μπάσκετ/σειρές/ταινίες αλλά 8-10 ευρώ το μήνα θα τα έδινα άνετα για να εχω πρόσβαση μονάχα σε F1 - Motogp απο το να κάθομαι κάθε ΣΚ να ψάχνω κάθε τελειωμενο streaming στα έγκατα του net μήπως και δω τον κάθε αγώνα. Εντωμεταξύ το official F1 site παρέχει season pass με ~90 ευρώ την αγωνιστική σεζόν τα οποία θα πλήρωνα ευχαρίστως αλλά δεν πουλάει το πακέτο Ελλάδα λόγω δικαιωμάτων του Cosmote TV που το έχει δεμένο μαζί με ολα τα άλλα στο Sports Pack! 😠 1
mindtrapper Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, Backpacker είπε Δλδ εσύ μας λες οτι αν μείνει μονοπώλιο μια εταιρεία θα πουλάει φθηνότερα? Για ποιον λόγο να το κάνει αφού θα ειναι μονοπώλιο? Ο ανταγωνισμός μονο μπορεί να φέρει χαμηλότερες τιμές. Μάλλον είσαι πολύ μικρός για να θυμάσαι τι τιμές είχαμε όταν ηταν μονοπώλιο η Nova. Ας κάνουν μια κοινοπραξία και με μια συνδρομή να τα βλέπεις όλα και να μοιράζονται μετά αυτοί τα κέρδη.
TsironakosMix Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Το θεμα ειναι πως το bitrate του ειναι Υπεραθλιο μιας και με το ζορι ειναι 480p και ας λεει 720p... 1 1 1
tsioulak Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Εγω αυτό που ζητάω κάθε φορά που καλούν για προσφορές είναι κάτι αντίστοιχο με το sports pack αλλά μόνο με μηχανοκίνητα. Δεν βλέπω ποδόσφαιρο/μπάσκετ/σειρές/ταινίες αλλά 8-10 ευρώ το μήνα θα τα έδινα άνετα για να εχω πρόσβαση μονάχα σε F1 - Motogp απο το να κάθομαι κάθε ΣΚ να ψάχνω κάθε τελειωμενο streaming στα έγκατα του net μήπως και δω τον κάθε αγώνα. Εντωμεταξύ το official F1 site παρέχει season pass με ~90 ευρώ την αγωνιστική σεζόν τα οποία θα πλήρωνα ευχαρίστως αλλά δεν πουλάει το πακέτο Ελλάδα λόγω δικαιωμάτων του Cosmote TV που το έχει δεμένο μαζί με ολα τα άλλα στο Sports Pack! 😠 Το ιδιο προβλημα εχουν και οι Καναδοι με το ΗΒΟ. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από tsioulak
laz_pra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, BorrowedTime είπε Mε το Netflix και το Amazon Prime διαθέσιμα πλεον στην Ελλάδα το να αγοράσεις Cosmote TV ειναι παντελώς ανούσιο. Ο μονος λόγος ειναι τα αθλήτικά οποτε λογικό ειναι να τα βαζουν ακριβότερα 18€ έχει το sports pack με 6 μήνες δέσμευση
speedman_26 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Ένα παράπονο cosmote go σε pc χάλια εικόνα
Backpacker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, mindtrapper είπε Ας κάνουν μια κοινοπραξία και με μια συνδρομή να τα βλέπεις όλα και να μοιράζονται μετά αυτοί τα κέρδη. Σιγά μην κάνουν και κολεκτίβα και να μοιράζουν και τα κέρδη πίσω στους συνδρομητές. Αυτό που λες δεν θα ήταν κοινοπραξία. Καρτέλ θα ήταν. Καπιταλισμό έχουμε.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Snollygoster είπε και η nova και ο cosmote μετά την πάροδο της αρχικής προσφοράς του εκάστοτε πακέτου προσφέρουν μόνο τιμές καταλόγου (στους 2+ χρόνια συνδρομητές τους). αυτο σημαίνει πως πρόσφατα που έκλεισα 2ετια (πληρώνοντας και τους 2 για 2 σπίτια) ήθελα γύρω στα 70 ευρώ / σπίτι μόνο για τηλεόραση. δηλαδή αν θες να βλέπεις όλα τα αθλητικά θες 70-80 ευρώ τον μήνα. αυτό είναι πανάκριβο και παράλογο. δεν χωράνε στην ελληνική αγορά 2 συνδρομητικά. η γνώμη μου είναι πως αν ένας τα παρέχει ΟΛΑ με τιμή γύρω στα 30 ευρώ τότε θα αξίζει τον κόπο. 70-80 ευρώ για τηλεόραση με μέσο μισθό τα 1100 περιπου είναι ακριβό και γι αυτό παει η πειρατεία σύννεφο. ίδια λογίκη που ακολούθηθηκε και με τη μουσική και με τις ταινίες/σειρές. η εποχή που ζητουσαν 20 ευρώ ανα ταινία ή τα 15 ευρώ ανα CD έχει φύγει ανεπιστρεπτί. φτιάξε ωραία πλατφόρμα με πρόσβαση στα πάντα με λογική μηνιαία σύνδρομη και οι συνδρομητές θα έρθουν (βλέπε netflix / spotify / apple music) Κάτι ξέρεις εσύ και φαίνεται ότι είσαι έτοιμος να προσφέρεις υπηρεσίες που δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας στην Ελλάδα. Λοιπόν ξεκινάς αμέσως, τους ανοίγεις όλους τα μάτια και θα είμαι ο πρώτος από τους χιλιάδες πελάτες που πρόκειται να έρθουν στην υπηρεσία που θα πουλάς. 1
Arkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, TsironakosMix είπε Το θεμα ειναι πως το bitrate του ειναι Υπεραθλιο μιας και με το ζορι ειναι 480p και ας λεει 720p... Λαθος μια χαρα 720p με ανω των 5mb bitrate βλεπω στο cosmote go χρονια τωρα.
TheAccountant Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 θα εβρισκα ενδιαφέρον τα πακέτα, αν εδιναν και τα free 2 view κανάλια. Τώρα και με την υπαρξη του netflix το θεωρω αδιαφορη προταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα