IcemanGr71 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 25€ τα αθλητικά..... σχεδόν στην τιμή του full δορυφορικού πακέτου φτάνει..... Σε προσφορές που βγαίνουν συχνά μπορείς να πάρεις το full δορυφορικό + TV Go που το έχουν μαζί δωρεάν σε πολύ καλύτερη τιμή... άσε που πια δεν έχουν τα πάντα από αθλητικά.... Αντί να χαμηλώσουν τις τιμές και να σαρώσουν την αγορά..... τις ανεβάζουν.... Άλλη αγορά η Ελλάδα από άλλες χώρες του εξωτερικού... Για αυτό και ο κόσμος έχει στραφεί αλλού.... 3
Jimmy08 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, giannisag17 είπε Παιδιά δύο ερωτήσεις.. Σε tv box μπαίνει μπορεί να εγκατασταθεί.? Και κάτι άλλο..Απλά κατεβάζω την εφαρμογή cosmote tv go? Δοκίμασε το και πες και σε εμάς. 5 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε 25€ τα αθλητικά..... σχεδόν στην τιμή του full δορυφορικού πακέτου φτάνει..... Σε προσφορές που βγαίνουν συχνά μπορείς να πάρεις το full δορυφορικό + TV Go που το έχουν μαζί δωρεάν σε πολύ καλύτερη τιμή... άσε που πια δεν έχουν τα πάντα από αθλητικά.... Αντί να χαμηλώσουν τις τιμές και να σαρώσουν την αγορά..... τις ανεβάζουν.... Άλλη αγορά η Ελλάδα από άλλες χώρες του εξωτερικού... Για αυτό και ο κόσμος έχει στραφεί αλλού.... 25 αν πληρώνεις μηνα-μηνα. Για 6μηνο πάει στα 18. Δεν είναι τόσο άσχημα.
γροσερισοπ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 από ντοκιμαντερ τι λέει έχει πολλά; σε smart tv με android πως βλέπεις;
IcemanGr71 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Δοκίμασε το και πες και σε εμάς. 25 αν πληρώνεις μηνα-μηνα. Για 6μηνο πάει στα 18. Δεν είναι τόσο άσχημα. Όταν πληρώνω 36€ full δορυφορικό + δωρεάν TV Go + τηλέφωνο + internet 24άρι (12 πιάνει βέβαια).... μου φαίνεται λίγο ακριβό....
bilspa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) H ανωμαλια σε αυτη τη χωρα δε εχει τελος 25ε (sports)καi οχι σε adroid tv box ενω η wind σου δινει android box...προχθες εφυγα απο vodafone(μαζι με tv) πηγα wind (oxi οτι ειναι καλυτερη))αυτα που τραβηξα ουτε στο χειροτερο εχθρο μου...για μενα τελος ,και μετα λενε γιατι ο κοσμος παει στη παρανομια....40 ε δλδ συνολο χωρις το ιντερνετ που ζουνε στο μονακο... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από bilspa
stratismjt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 29 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να πληρώσουμε ανά event? Π.χ. θέλω να δω έναν αγώνα F1, να πληρώσω 2€ και να τον δω. Ή αντίστοιχα ανά διοργάνωση. Γιατί όπως είναι τώρα δεν αξίζει, δυστυχώς... Φιλε ουτε καν δεν αξιζει αυτη η μαλακια υπαρχουν σαιτ που βλεπεις φορμουλα 1 σε τελια εικονα ετσι το κανω και εγω χωρις κολληματα.
raptorx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Λειτουργεί σε TV box με apk. Έχω βάλει το GO σε φίλο στον αποκωδικοποίητη της wind vision και δουλεύει απροβληματιστα Post update:να σημειώσω ότι χρησιμοποίησα την έκδοση του apk για tablet. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από raptorx 3 1
Jimmy08 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Όταν πληρώνω 36€ full δορυφορικό + δωρεάν TV Go + τηλέφωνο + internet 24άρι (12 πιάνει βέβαια).... μου φαίνεται λίγο ακριβό.... Δεν είπα ότι είναι λίγα. Απλά για κάποιον που θέλει να δει συγκεκριμένους μήνες αθλητικά, είναι καλύτερα από το να έχει ένα ή δύο χρόνια συμβόλαιο.
freco Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Λειτουργεί σε TV Box με το Cosmote TV Go για tablet. Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δουλεύει. Εγώ χρησιμοποιώ ένα ασύρματο mouse-πληκτρολόγιο της Logitech στο Mi Box, γιατί στο scroll πάνω κάτω των καναλιών κολλάει. Κατά τα άλλα ΟΚ.
Choulio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δηλαδή για να καταλάβω το Cinema Pack κοστίζει 10€ το μηνα; Όσο και το Netflix στα 1080p;
theo93 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Υποστηρίζει πάνω απο μία συσκευές ταυτόχρονα; Επίσης το on-demand περιεχόμενο για πόσο είναι διαθέσημο; Είναι σαν το netflix?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, stratismjt said: Φιλε ουτε καν δεν αξιζει αυτη η μαλακια υπαρχουν σαιτ που βλεπεις φορμουλα 1 σε τελια εικονα ετσι το κανω και εγω χωρις κολληματα. Στριμάκια βρίσκεις όσα θες. Όχι νόμιμα όμως και κυρίως όχι με ελληνικό σχολιασμό. Και όχι μόνο στη φόρμουλα. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από GeorgeMan
bill89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δεν είναι ξεκάθαρο το πώς θα γίνεται το streamάρισμα σε υπολογιστή. Θα είναι standalone εφαρμογή και θα την κατεβάζουμε από τα stores;
infin1tyGR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 4 minutes ago, bill89 said: Δεν είναι ξεκάθαρο το πώς θα γίνεται το streamάρισμα σε υπολογιστή. Θα είναι standalone εφαρμογή και θα την κατεβάζουμε από τα stores; https://www.cosmote.gr/portal/documents/33201/6028097/COSMOTE+TV+GO+Player+Instructions.pdf/a8662f45-4270-4282-8058-c129cccd4bc1
giambanaki Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panossar95 είπε Είναι πολλά τα 25Ε του Sports Pack για κινητό. Θα μπορούσε να ήταν 15-18 νομίζω. Το sport pack μέσω δορυφόρου το έδιναν πριν λίγους μήνες στα 22 ευρώ οπότε η τιμή στα 25 ευρώ για το go είναι αδικαιολόγητη... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από giambanaki 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα