spy_vlsi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, tsakfot είπε Είναι αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και φαίνεται μπελαλιδικο. Ρίξε μια ματιά εδω. Το θέλεις για custom text to speech(TTS) ή για μουσική από Alexa echo; Η αλήθεια ειναι πως εχει αρκετή δουλίτσα λίγο που έψαξα παραπάνω αυτές τις μέρες. Μόνο για μουσική από Spotify το ήθελα. τελικά το άλλαξα θεση και χρησιμοποίησα aux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Απ ότι είδα το HA αναβαθμίζεται για τα καλά. Ενσωμάτωσε remote control και stream για πολλές κάμερες 😁 δεν έχει κάποια εφαρμογή για Android έτσι; Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από spy_vlsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, spy_vlsi είπε Απ ότι είδα το HA αναβαθμίζεται για τα καλά. Ενσωμάτωσε remote control και stream για πολλές κάμερες 😁 δεν έχει κάποια εφαρμογή για Android έτσι; Όχι δεν έχει άλλα μπορείς να κάνεις συντόμευση από τον Chrome 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 εκανε κανεις αλλος την αναβαθμιση του hassio στην εκδοση 91? την εκανα πριν λιγο και ειχα θεματακια. τα περισσοτερα τα διορθωσα ήταν απλα. μ αυτα που εχω θεμα ειναι ολα τα components καιρου. πχ. dark sky, windy κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 καλησπερα. εχω ενα θεμα με το add-on του configurator. οταν προσπαθω να μπω απ το βασικο μου υπολογιστη παιρνω το μηνυμα 401: Unauthorized οταν μπαινω απο το κινητο ή απο αλλο pc ολα μια χαρα. ξερει κανεις τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, spy_vlsi είπε καλησπερα. εχω ενα θεμα με το add-on του configurator. οταν προσπαθω να μπω απ το βασικο μου υπολογιστη παιρνω το μηνυμα 401: Unauthorized οταν μπαινω απο το κινητο ή απο αλλο pc ολα μια χαρα. ξερει κανεις τιποτα? clear cache? απο διαφορετικο browser στον υπολογιστη παιζει κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Spect~ είπε clear cache? απο διαφορετικο browser στον υπολογιστη παιζει κανονικα? αυτο μπηκα να κανω edit τωρα. απο αλλους browsers μπαινει κανονικα. clear cache και τα σχετικα τα εκανα. τα errors που μου βγαζει απο Mozilla http://prntscr.com/nmsisx edit: η λυση βρεθηκε, εφταιγε ενα add-on. To Ghostery. εβαλα το url στα trusted sites και ολα οκ Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από spy_vlsi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 καλησπερα, εχει καταφερει καποιος να κανει σωστα το port forwarding για το DuckDns στο Modem της Cosmote Speedport Plus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, spy_vlsi είπε καλησπερα, εχει καταφερει καποιος να κανει σωστα το port forwarding για το DuckDns στο Modem της Cosmote Speedport Plus? Speedport entry 2i εχω αλλα τι προβλημα εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 καλησπερα , εχει καταφερει κανεις να ρυθμισει τις yeelight της xiaomi στο Home assistant? οτι κ να κανω στο configuration.yalm δε τις εμφανιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, sndev είπε καλησπερα , εχει καταφερει κανεις να ρυθμισει τις yeelight της xiaomi στο Home assistant? οτι κ να κανω στο configuration.yalm δε τις εμφανιζει Εκεί δεν τις εμφανίζει μόνο του. Αρχικά θα κατεβάσεις την εφαρμογή της Yeelight και θα ενεργοποιήσεις για κάθε λάμπα χωριστά την τοπική διαχείριση. https://www.home-assistant.io/components/yeelight/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, spy_vlsi είπε Εκεί δεν τις εμφανίζει μόνο του. Αρχικά θα κατεβάσεις την εφαρμογή της Yeelight και θα ενεργοποιήσεις για κάθε λάμπα χωριστά την τοπική διαχείριση. https://www.home-assistant.io/components/yeelight/ σε ευχαριστω πολυ δεν γνώριζα οτι επρεπε να ενεργοποιήσω πρωτα την τοπική διαχείριση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occlusion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Παιδιά έχει καταφέρει να περάσει κανείς tasmota σε slampher? Για κάποιο λόγο δεν πέτυχε και αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω τώρα μιας και backup δεν κράτησα. :$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leuteris107 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/8/2019 στις 11:48 ΠΜ, Occlusion είπε Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από leuteris107 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leuteris107 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω ενεργοποιήσει στο HA την ssl επικοινωνία (https:// ) με το duckdnd. Έχω επίσης φτιάξει και έναν μετεωρολογικό σταθμό που έχει μια εσωτερική διεύθυνση http://192.68.1.25:8080. Πως θα μπορούσα να βλέπω τον σταθμό μέσα από το ΗΑ? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από leuteris107 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα