mechpanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, userAnon είπε Σαν προσωρινή λύση κάτι τέτοιο σκεφτομαι. έτυχε να έχουμε συνεργείο που περνάει θερμομονωση σε 2 βορεινούς τοίχους και θα τους πω να κάνουν κάτι και στον πίνακα. Επειδή τώρα όμως παιρνούν διχτυ-κόλα σε κάποια σημεία που πρέπει να γίνουν άμεσα, μου είπαν θα το δουν αργότερα. Ελπίζω να τα προλάβουμε τα υπόλοιπα.. Σώπα ρε 'συ πάρε εκεί 2 κομμάτια πολυστερίνη με ένα σύρμα και δέστα μπρος πίσω στον πίνακα εκεί που τον βαράει ο ήλιος, σιγά μην περιμένεις τα μαστόρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, mechpanos είπε Σώπα ρε 'συ πάρε εκεί 2 κομμάτια πολυστερίνη με ένα σύρμα και δέστα μπρος πίσω στον πίνακα εκεί που τον βαράει ο ήλιος, σιγά μην περιμένεις τα μαστόρια! Ενταξει, βαλαμε στο πανω μερος και στο καπακι 5αρι μονωτικο και απο πανω κολλα και λευκο στεγανοποιητικο. Ελπιζω να το βοηθησει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leuteris107 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σ όλους. Σ ένα ESP8266 με Tasmota έβαλα ένα radar HC-SR04 και μετράω το ύψος μιας δεξαμενής νερού. Το κακό είναι ότι το Home Assistant ενημερώνεται κάθε 5 λεπτά. Πως μπορώ να μειώσω τον χρόνο ενημέρωσης στο ένα λεπτό ή 30 δευτερόλεπτα; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioNiSis_000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, leuteris107 είπε Καλησπέρα σ όλους. Σ ένα ESP8266 με Tasmota έβαλα ένα radar HC-SR04 και μετράω το ύψος μιας δεξαμενής νερού. Το κακό είναι ότι το Home Assistant ενημερώνεται κάθε 5 λεπτά. Πως μπορώ να μειώσω τον χρόνο ενημέρωσης στο ένα λεπτό ή 30 δευτερόλεπτα; Ευχαριστώ αυτο γίνεται αλλάζοντας την τιμη του teleperiod. τα 5 λεπτα ειναι η default. μπορεις να ορίσεις καθε ποσα δευτερόλεπτα θελεις. γινεται απο την κονσολα με την εντολή teleperiod. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) για όποιον έχει το smartir πειτε μου αν έχετε βρει καμία καρτα που να σας βολεύει. έχω σαν τις παρακάτω αλλά δεν τις βρισκω εύχρηστες. Η πρώτη δεν έχει τρόπο να ρυθμίσεις την ένταση του αέρα, και η δεύτερη πρεπει να κλικάρω να ανοίξει για να κάνω οτιδήποτε.Ιδανικά θα ήθελα να έχει όπως αυτές τις θερμοκρασίες. το enity που έχω είναι αυτής της μορφής climate.living_room_ac Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από userAnon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 24 λεπτά πριν, userAnon είπε για όποιον έχει το smartir πειτε μου αν έχετε βρει καμία καρτα που να σας βολεύει. έχω σαν τις παρακάτω αλλά δεν τις βρισκω εύχρηστες. Η πρώτη δεν έχει τρόπο να ρυθμίσεις την ένταση του αέρα, και η δεύτερη πρεπει να κλικάρω να ανοίξει για να κάνω οτιδήποτε.Ιδανικά θα ήθελα να έχει όπως αυτές τις θερμοκρασίες. το enity που έχω είναι αυτής της μορφής climate.living_room_ac Ρυθμίζει ταχύτητα αέρα η πρώτη καρτέλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) ναι τώρα που το λες το θυμήθηκα, κάπου όμως είχα δει μια καρτα που είχε όλες τις επιλογές με τη μια χωρίς να χρειάζονται επιπλεον κλικ.. θα προτιμούσα να είναι απευθείας αυτή η κάρτα δήλαδη Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από userAnon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, userAnon είπε ναι τώρα που το λες το θυμήθηκα, κάπου όμως είχα δει μια καρτα που είχε όλες τις επιλογές με τη μια χωρίς να χρειάζονται επιπλεον κλικ.. θα προτιμούσα να είναι απευθείας αυτή η κάρτα δήλαδη Αν βρεις γραψε και εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Στις 24/7/2021 στις 8:45 ΠΜ, Spect~ είπε Αν βρεις γραψε και εδω είμαι εκτός και δεν μπορώ να την δοκιμάσω αν και την έφτιαξα πρέπει να μπει με hacs αυτή η κάρτα και το στο Setup κατι τέτοιο (έχει πολλές παραμετροποιήσεις) αυτό είναι το πιο απλό type: custom:simple-thermostat entity: climate.living_room_ac control: hvac: true fan: true 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, userAnon είπε είμαι εκτός και δεν μπορώ να την δοκιμάσω αν και την έφτιαξα πρέπει να μπει με hacs αυτή η κάρτα και το στο Setup κατι τέτοιο (έχει πολλές παραμετροποιήσεις) αυτό είναι το πιο απλό type: custom:simple-thermostat entity: climate.living_room_ac control: hvac: true fan: true Ωραιος θα το δοκιμασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Spect~ είπε Ωραιος θα το δοκιμασω! λογικα θα δουλεύει. πες μου να ξέρω το δοκίμασα τελικα, ο ανεμιστήρας δουλεύει, αρα λογικά και τα υπόλοιπα. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από userAnon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, userAnon είπε λογικα θα δουλεύει. πες μου να ξέρω το δοκίμασα τελικα, ο ανεμιστήρας δουλεύει, αρα λογικά και τα υπόλοιπα. Δουλευει μια χαρα. Βολικο ειναι. ΛΙγο μεγαλη σαν καρτα αλλα νταξει! Ειναι πιο πρακτικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Όσοι έχετε Homeassistant και tplink hs110 πριζάκια, άλλαξε το kaza utilization στην 2021.8 Πλέον είναι σαν sensors (πολύ καλύτερα έτσι): 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgMa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Ποιος ξέρει από docker να με βοηθήσει να κατεβάσω ένα image για το unifi controller; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, AgMa είπε Ποιος ξέρει από docker να με βοηθήσει να κατεβάσω ένα image για το unifi controller; κατι λιγο εγω για πες τι θες να κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα