than2031995 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 20 ώρες πριν, liaskt είπε Σχετικά με το lag στα video feeds, πέτυχα post σημερινό στο subreddit του ΗΑ: Χρησιμοποιεί αυτό το custom integration: https://github.com/AlexxIT/WebRTC To είχα δει από καιρό αλλά δεν είχα προλάβει να το δοκιμάσω. Βέβαια βλέποντας το σχόλιο για την μπαταρία στο κινητό ίσως να το αποφύγω. Με ONVIF ενώ βλέπει την κάμερα, όχι έχει καθυστέρηση κολλάει ολόκληρο το stream και δεν φορτώνει ποτέ. Μπορεί όμως να φταίει η απόσταση όμως γιατί εγώ είμαι εξωτερικό τώρα και το 5Mbps πόσο να αντέξει και αυτό. Σε αντίθεση το RTMP stream που δίνει το frigate παίζει αμέσως και έχει και ήχο (κάτι που δεν είχα καταφέρει στο παρελθόν με το RTSP κατευθείαν).
AgMa Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, acmegr7 είπε εγώ πάντως με την hikvision που το δουλεύω, είναι απροβλημάτιστο. Με webrtc; Είσαι σε substream; Γιατί στο mainstream που το δοκίμασα είχα lag.
fingolfingr Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Υπάρχει εύκολος τρόπος να μάθει ένα rm mini 3 να ελέγχει μια τηλεόραση lg (όχι smart) χωρίς να πρέπει να μάθω στο ha μια μια τις εντολές? Υπάρχουν οι εντολές κάπου έτοιμες μήπως?
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 17 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Υπάρχει εύκολος τρόπος να μάθει ένα rm mini 3 να ελέγχει μια τηλεόραση lg (όχι smart) χωρίς να πρέπει να μάθω στο ha μια μια τις εντολές? Υπάρχουν οι εντολές κάπου έτοιμες μήπως? Μονό αν τις βρεις έτοιμες. Αλλιώς παίζει ένα script που μπορείς να του μάθεις μαζικά τις εντολές σχετικά γρήγορα 1
than2031995 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 21 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Υπάρχει εύκολος τρόπος να μάθει ένα rm mini 3 να ελέγχει μια τηλεόραση lg (όχι smart) χωρίς να πρέπει να μάθω στο ha μια μια τις εντολές? Υπάρχουν οι εντολές κάπου έτοιμες μήπως? Υπάρχουν κάποια μοντέλα εδώ https://github.com/smartHomeHub/SmartIR/blob/master/docs/MEDIA_PLAYER.md αλλιώς πρέπει να του τα μάθεις εσύ ναι 1
AgMa Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Άσχετη ερώτηση, πως έχετε στημένο το ui; Ανά δωμάτιο ή ανά κατηγορία (πχ. φωτισμός, ασφάλεια κλπ);
than2031995 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, AgMa είπε Άσχετη ερώτηση, πως έχετε στημένο το ui; Ανά δωμάτιο ή ανά κατηγορία (πχ. φωτισμός, ασφάλεια κλπ); Ανά κατηγορία. Στην πρώτη καρτέλα τα πιο σημαντικά (φώτα μέσα στο σπίτι, κουδούνι, tracking δέματα, ώρες στην δουλειά, θερμοκρασία μέσα έξω) και μετά καρτέλες για κήπο, κάμερες, κάτι γραφήματα από το gov για εμβολιασμούς 😅, System (CPU/RAM για διάφορους σερβερς), μουσική κτλπ Γενικά αρχίζω να τελειώνω από χώρο και με βλέπω να φτιάχνω και νέα dashboards χαχα
AgMa Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, than2031995 είπε Ανά κατηγορία. Στην πρώτη καρτέλα τα πιο σημαντικά (φώτα μέσα στο σπίτι, κουδούνι, tracking δέματα, ώρες στην δουλειά, θερμοκρασία μέσα έξω) και μετά καρτέλες για κήπο, κάμερες, κάτι γραφήματα από το gov για εμβολιασμούς 😅, System (CPU/RAM για διάφορους σερβερς), μουσική κτλπ Γενικά αρχίζω να τελειώνω από χώρο και με βλέπω να φτιάχνω και νέα dashboards χαχα Ποιο κουδούνι έχεις; Σκέφτομαι να βάλω ένα tablet σε κεντρικό σημείο του σπιτιού με full kiosk και θέλω να το κάνω όσο πιο φιλικό γίνεται, αλλά νομίζω ότι όπως είναι τώρα (ανά δωμάτιο) δεν θα βολέψει.
acmegr7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Στις 22/5/2021 στις 12:37 ΠΜ, AgMa είπε Με webrtc; Είσαι σε substream; Γιατί στο mainstream που το δοκίμασα είχα lag. ναι sub. Σε main δε το δοκίμασα να πω την αλήθεια. Στις 23/5/2021 στις 9:56 ΠΜ, AgMa είπε Ποιο κουδούνι έχεις; Σκέφτομαι να βάλω ένα tablet σε κεντρικό σημείο του σπιτιού με full kiosk και θέλω να το κάνω όσο πιο φιλικό γίνεται, αλλά νομίζω ότι όπως είναι τώρα (ανά δωμάτιο) δεν θα βολέψει. Προσωπικά έχω βάλει κάτοψη του σπιτιού σε full panel και μου φαίνεται αρκετά χρηστικό.
than2031995 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Στις 23/5/2021 στις 8:56 ΠΜ, AgMa είπε Ποιο κουδούνι έχεις; Σκέφτομαι να βάλω ένα tablet σε κεντρικό σημείο του σπιτιού με full kiosk και θέλω να το κάνω όσο πιο φιλικό γίνεται, αλλά νομίζω ότι όπως είναι τώρα (ανά δωμάτιο) δεν θα βολέψει. https://frenck.dev/diy-smart-doorbell-for-just-2-dollar/ Εξαρτάται και από το πόσα πράγματα ανά δωμάτιο θα έχεις. Εξαρτάται από πολλά πιστεύω
leuteris107 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Καλημέρα σ όλους. Για κουδούνι στο σπίτι (δεν το έχω κάνει) υπάρχει κι αυτό.
AgMa Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μάλλον για κάτι τέτοιο με βλέπω: https://krdesigns.com/articles/transform-dumb-doorbell-to-smart-doorbell
_filippos_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Εγώ ακολούθησα αυτή την υλοποίηση δυο κουδούνια έκανα για δυο εξώπορτες.
than2031995 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 19 λεπτά πριν, AgMa είπε Μάλλον για κάτι τέτοιο με βλέπω: https://krdesigns.com/articles/transform-dumb-doorbell-to-smart-doorbell Sonoff Mini είναι η πιο εύκολη λύση αν δεν θες να μπλέξεις είτε με καλωδιώση είτε με custom code. Από την άλλη το ESP01S με ρελεδάκι είναι και πάφθυνο και επειδή είναι με esphome έχεις λίγες παραπάνω δυνατότητες. Βέβαια και στο μίνι μπορείς να περάσεις esphome για να έχεις τις ίδιες δυνατότητες.
AgMa Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, than2031995 είπε Sonoff Mini είναι η πιο εύκολη λύση αν δεν θες να μπλέξεις είτε με καλωδιώση είτε με custom code. Από την άλλη το ESP01S με ρελεδάκι είναι και πάφθυνο και επειδή είναι με esphome έχεις λίγες παραπάνω δυνατότητες. Βέβαια και στο μίνι μπορείς να περάσεις esphome για να έχεις τις ίδιες δυνατότητες. Τα υπόλοιπα που διάβασα είναι πολύπλοκα. Τι θα μου λείψει δηλαδή αν δεν περάσω esphome;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα