theo93 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Skylined είπε Πιο όμορφη η έκδοση με λατινικούς αριθμούς Ναι πολύ σωστά δεν το είχα δει Με τους λατινικούς είναι το plus μονο δυστυχώς Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από theo93
GBorb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δεν εχω καταλαβει ποια η χρησιμοτητα αυτων των ρολογιων.
george1807 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, tasanton είπε 77€ στο gearbest + μεταφορικά... Εννοείς 57€ μάλλον και έχει δωρεάν μεταφορικά. 1
suffocater Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, theo93 είπε Υπάρχει στο Gearbest. Πολύ όμορφο, λίγο τα νούμερα με χαλάνε. Τα νούμερα ειναι όντως αντιαισθητικα.
TopicStrarter Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Plapoutas είπε Ναι καλά όπως το υβριδικό Watch 9 που αγόρασα από κίνα, μεγαλύτερη πατάτα δεν συνάντησα στην ζωή μου. Είσαι σίγουρος ότι απλά δεν είχες αυξημένες απαιτήσεις; γιατί μιλάμε για 18 ευρώ ρολόι.. παλιά με τόσα λεφτά παίρναμε απο το μπακάλικο
Plapoutas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 49 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Είσαι σίγουρος ότι απλά δεν είχες αυξημένες απαιτήσεις; γιατί μιλάμε για 18 ευρώ ρολόι.. παλιά με τόσα λεφτά παίρναμε απο το μπακάλικο Εμφανισιακά ήταν όμορφο δεν λέω αλλά η εφαρμογή τραγική και κακογραμμένη. Το ότι το ρολόι είναι εύθραυστο και χαλάει εύκολα το περίμενα σε αυτή την τιμή. Αλλά τουλάχιστον να είχε μια καλογραμμένη εφαρμογή. Η εφαρμογή του ρολογιού γραμμένη στο πόδι κυριολεκτικά.
Vangelis_D9 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Πολύ όμορφο ρολόι με το λουράκι Μιλάνο. Αλλά δεν αναφέρεται αν έχει και δόνηση κάτι που για μένα είναι απαραίτητο σαν ξυπνητήρι κι έχω βολευτεί τώρα με το Mi Band 2.
Skylined Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Vangelis_D9 είπε Πολύ όμορφο ρολόι με το λουράκι Μιλάνο. Αλλά δεν αναφέρεται αν έχει και δόνηση κάτι που για μένα είναι απαραίτητο σαν ξυπνητήρι κι έχω βολευτεί τώρα με το Mi Band 2. Αν δεις πιο πάνω κάποιος δημοσίευσε το link από το gearbest όπου έχουν ένα videoclip, στο οποίο αν δε κάνω λάθος η χαριτωμένη Κινέζα αναφέρει ότι έχει δόνηση
dkstopo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μερικά πράγματα για μένα θα παραμείνουν πάντα κλασικά. Αν δεν γραφει swiss made πιστεύω ότι δεν αξίζει να το φορέσεις, ανεξαρτήτως τιμής. Μιλάω πάντα για ρολόγια όχι για καρδιογράφους αλτίμετρα κτλ κτλ
panagos2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Για εμένα που καταστρέφω το τζαμί σε ολα τα Ρολόγια αξίζει η αγορά μόνο και μόνο για το ζαφειρί του που δεν παθαίνει τίποτα!!!! Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο σε αυτά τα λεφτά!!! Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από panagos2006
overpower Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, theo93 είπε Υπάρχει στο Gearbest. Πολύ όμορφο, λίγο τα νούμερα με χαλάνε. Δεν ειναι το Plus μοντελο ομως.
dali13gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, Dr.Fuzzy είπε GPS τσου; 60€ και GPS. Κινέζοι είναι εκεί στη Lenovo, όχι μαλ@κες. 3 ώρες πριν, panagos2006 είπε Για εμένα που καταστρέφω το τζαμί σε ολα τα Ρολόγια αξίζει η αγορά μόνο και μόνο για το ζαφειρί του που δεν παθαίνει τίποτα!!!! Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο σε αυτά τα λεφτά!!! Αν θέλεις να το πάρεις για το ζαφειρί μόνο, καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά σου. Σε αυτά τα χρήματα περισσότερο θα είναι Ζαφείρη Μελά πάρα ζαφειρί. 3 ώρες πριν, overpower είπε Δεν ειναι το Plus μοντελο ομως. Επιτέλους, κάποιος το παρατήρησε.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) On 04/08/2018 at 01:23, dali13gr said: 60€ και GPS. Κινέζοι είναι εκεί στη Lenovo, όχι μαλ@κες. Δεν ισχύει αυτό. Το Xiaomi Amazfit Bip που έχω γύρω στα 60 ευρώ κάνει και έχει GPS. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από Dr.Fuzzy 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα