GamerPix Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Samsung Galaxy Note 9 Από τα 1.049 ευρώ θα ξεκινά η τιμή του νέου Galaxy Note 9 της Samsung στη χώρα μας. Το νέο κινητό που θα παρουσιάσει επίσημα η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία στις 9 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στη χώρα μας από την Παρασκευή 24 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες του https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-note-9-timi-1049-eyro-stin-ellada-24-aygoystoy/ η τιμή των 1.049 ευρώ αφορά το «μικρό» μοντέλο με τα 128 GB ενσωματωμένης μνήμης. Θα διατεθεί ακόμη ένα μοντέλο με χωρητικότητα 512 GB για το οποίο όμως δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την τιμή. Οι πληροφορίες αυτές βρίσκονται σε αντιστοιχία με έκθεση του WinFuture, η οποία αναφέρει πως η τιμή του μοντέλου των 128 GB θα ξεκινά από τα 1.050 ευρώ και του μοντέλου των 512 GB από τα 1.250 ευρώ. Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι φήμες τότε το νέο Galaxy Note θα είναι ένα από τα ακριβότερα μοντέλα στην ελληνική αγορά. Στο μεταξύ κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες η πρώτη διαρροή σε βίντεο της νέας συσκευής από την samsung: https://youtu.be/Y-37lkw_uaQ Τέλος μπορείτε να δείτε πως θα μοιάζει το νέο κινητό από φωτογραφίες που έχουν κατασκευάσει διάφορα sites με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες στο Gallery: Πηγή:http://www.insider.gr/epiheiriseis/tehnologia/91371/poso-tha-kostizei-galaxy-note-9-stin-ellada-vid-pics 1
!Tzoker! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αν και πιστεύω πως η τιμή του θα είναι φθηνότερη από αυτή που αναφέρεται στο άρθρο. Λέω κάτι τέτοιο γιατί έχω διαβάσει και άλλα άρθρα που αναφέρουν τελείως φθηνότερη τιμή και άλλα τα οποία μιλάνε για τιμές στα 1500 ευρώ. Μέχρι τότε περιμένουμε και βλέπουμε. Πάντως σε ευχαριστώ για το άρθρο μιας και σε κάποια άλλα site δεν δίνουν τόσες λεπτομέρειες.😋😋 1
georgerapp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Έχουν ακουστεί και τιμές πάνω από 800 αλλά δε νομίζω παιδιά να παίξει εκεί. Για Ευρώπη στο χιλιάρικο θα πάει με δώρα τύπου Samsung Dex για να γίνεται PC με μια οθόνη καθώς πλέον όλα τους έχουν αρκετή δύναμη για μια απλή χρήση desktop και όχι μόνο. Από εκεί και πέρα η υπομονή είναι χρυσός. Αποφυγή να γινόμαστε beta testers σε όλους και η αγορά μας να γίνεται στο 6μηνο της κυκλοφορίας να πιάσουν τον περισσότερο δυνατό κόπο τα χρήματα μας. Φυσικά όποιος έχει οικονομική δυναμική υψηλή ας κάνει υπομονή ένα 2μηνο μόνο για την beta κατάσταση που ανέφερα. Κανείς δεν αγαπά την χρήση εγγύησης,φτωχός πλούσιος! 3 1
GamerPix Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, georgerapp είπε Έχουν ακουστεί και τιμές πάνω από 800 αλλά δε νομίζω παιδιά να παίξει εκεί. Για Ευρώπη στο χιλιάρικο θα πάει με δώρα τύπου Samsung Dex για να γίνεται PC με μια οθόνη καθώς πλέον όλα τους έχουν αρκετή δύναμη για μια απλή χρήση desktop και όχι μόνο. Από εκεί και πέρα η υπομονή είναι χρυσός. Αποφυγή να γινόμαστε beta testers σε όλους και η αγορά μας να γίνεται στο 6μηνο της κυκλοφορίας να πιάσουν τον περισσότερο δυνατό κόπο τα χρήματα μας. Φυσικά όποιος έχει οικονομική δυναμική υψηλή ας κάνει υπομονή ένα 2μηνο μόνο για την beta κατάσταση που ανέφερα. Κανείς δεν αγαπά την χρήση εγγύησης,φτωχός πλούσιος! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλά αν η τιμή του Note 9 είναι στα 1000+ τότε πιστεύω πως θα είναι δύσκολο για έναν μέσο Έλληνα να αγοράσει κάτι τέτοιο από την στιγμή που ζει με έναν βασικό μισθό 😂😂 Καλύτερα ας περιμένουμε ένα χρονικό διάστημα ώσπου να πέσει λίγο η τιμή του και μετά όλα μέλι-γαλα.😋 1
kogba Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 38 λεπτά πριν, GamerPix είπε Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλά αν η τιμή του Note 9 είναι στα 1000+ τότε πιστεύω πως θα είναι δύσκολο για έναν μέσο Έλληνα να αγοράσει κάτι τέτοιο από την στιγμή που ζει με έναν βασικό μισθό 😂😂 Καλύτερα ας περιμένουμε ένα χρονικό διάστημα ώσπου να πέσει λίγο η τιμή του και μετά όλα μέλι-γαλα.😋 Από την υποκειμενική μου αντίληψη, οι περισσότεροι με τόσο ακριβά τηλέφωνα είναι χλιδάνεργοι νέοι. Ας είναι καλά οι μεγάλοι χορηγοί που πληρώνουν(γονείς, παππούδες) . 2
GamerPix Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, kogba είπε Από την υποκειμενική μου αντίληψη, οι περισσότεροι με τόσο ακριβά τηλέφωνα είναι χλιδάνεργοι νέοι. Ας είναι καλά οι μεγάλοι χορηγοί που πληρώνουν(γονείς, παππούδες) . Ακριβώς φίλε μου😋✌️ 1
isay Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GamerPix είπε Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλά αν η τιμή του Note 9 είναι στα 1000+ τότε πιστεύω πως θα είναι δύσκολο για έναν μέσο Έλληνα να αγοράσει κάτι τέτοιο από την στιγμή που ζει με έναν βασικό μισθό 😂😂 Καλύτερα ας περιμένουμε ένα χρονικό διάστημα ώσπου να πέσει λίγο η τιμή του και μετά όλα μέλι-γαλα.😋 Ξέρεις ποσοι είναι γυρω μας που βάζουν 123456 δόσεις για να αγοράζουν το τελευταίο iphone/samsung/sony/κλπ ως καρτοκινητό και σου κάνουν αναπάντητες να του πάρεις; Πάρα πολλά θυματα του marketing. Συμφωνω με τον georgeapp. Υπομονη να φύγει το live beta testing και να στρώσει λιγο η τιμή του για όποιον το θέλει Το κινητό μου αρέσει, αλλά τετοια ποσά για κινητό δεν τα ακουμπώ για κανενα λογο. Κινητά ειναι οποτε πέφτουν, σπάνε, βρεχονται, κλεβονται, κλπ κλπ Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από isay 2
GamerPix Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, isay είπε Ξέρεις ποσοι είναι γυρω μας που βάζουν 123456 δόσεις για να αγοράζουν το τελευταίο iphone/samsung/sony/κλπ ως καρτοκινητό και σου κάνουν αναπάντητες να του πάρεις; Πάρα πολλά θυματα του marketing. Συμφωνω με τον georgeapp. Υπομονη να φύγει το live beta testing και να στρώσει λιγο η τιμή του για όποιον το θέλει Το κινητό μου αρέσει, αλλά τετοια ποσά για κινητό δεν τα ακουμπώ για κανενα λογο. Κινητά ειναι οποτε πέφτουν, σπάνε, βρεχονται, κλεβονται, κλπ κλπ Ακριβώς. Στην προκειμένη περίπτωση ούτε εγώ θα έδινα τόσα χρήματα για ένα κινητό το οποίο μπορεί να πέσει κάτω και να σπάσει..Με σκοπό να κλαίω τα χρήματα μου ενώ μπορούσα να τα ξοδέψω κάπου αλλού και σε πιο σημαντικό λόγο. 2
-WISE- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, GamerPix είπε Ακριβώς. Στην προκειμένη περίπτωση ούτε εγώ θα έδινα τόσα χρήματα για ένα κινητό το οποίο μπορεί να πέσει κάτω και να σπάσει..Με σκοπό να κλαίω τα χρήματα μου ενώ μπορούσα να τα ξοδέψω κάπου αλλού και σε πιο σημαντικό λόγο. Όλα αυτά είναι θέμα προτεραιοτήτων. Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή. Εσύ θεωρείς ότι είναι πολλά για ένα κινητό (όποιο και αν ειναι αυτό) και υπάρχουν σημαντικότεροι τρόποι να ξοδέψεις τόσα λεφτά. Άλλος θα σου πει το ίδιο λέγοντας σου ότι θα μπορούσε να αγοράσει με ένα χιλιάρικο ένα τούμπανο PC, άλλος για να πάει στις Η.Π.Α και να κάνει διακοπές και άλλος για να φάει 500 πιτόγυρα. Δυστυχώς η τεχνολογία και δη τα smartphones είναι ακριβό "χόμπυ". Αν έχεις την κάψα να έχεις το καλύτερο και το πιο πρόσφατο, θα το σκάσεις το 1000άρικο. Το θέμα ξεφεύγει ακόμα περισσότερο όταν έχεις και την εντύπωση ότι θα ικανοποιήσεις την ματαιοδοξία σου με τέτοιες αγορές νομίζοντας ότι οι άλλοι θα σε βλέπουν σαν κάτι ιδιαίτερο αν κυκλοφορείς με ένα iPhone X/Note 9/Galaxy S9+ που πολλές φορές είναι τα ακριβότερα αλλά ταυτόχρονα όχι και τα καλύτερα απαραιτήτως. Παλιά μου άρεσε και εμένα να αλλάζω. Όταν ακόμα οι τιμές δεν είχαν φτάσει σε αυτά τα επίπεδα. Ακόμα έχω αυτό το... χόμπυ αλλά με τίποτα σε αυτές τις τιμές. Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να "μπαίνω μέσα" 300-400 ευρώ το 18μηνο αλλάζοντας συσκευές παρά πχ να αγοράζω ρούχα 200 ευρώ το χρόνο... 2
GamerPix Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μια τέτοια απάντηση περίμενα να δω. Και πιστεύω πως είναι η καλύτερη και αναλυτικότερη σε αυτό το άρθρο.😋 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, -WISE- είπε Το θέμα ξεφεύγει ακόμα περισσότερο όταν έχεις και την εντύπωση ότι θα ικανοποιήσεις την ματαιοδοξία σου με τέτοιες αγορές νομίζοντας ότι οι άλλοι θα σε βλέπουν σαν κάτι ιδιαίτερο αν κυκλοφορείς με ένα iPhone X/Note 9/Galaxy S9+ που πολλές φορές είναι τα ακριβότερα αλλά ταυτόχρονα όχι και τα καλύτερα απαραιτήτως. Τι εννοείς νομίζουν; Συμβαίνει. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Όπως συμβαίνει και με τα ρούχα και με τα μαλλιά κλπ κλπ. Όσο πιο fit in κάνεις σε μια κουλτούρα τόσο πιο αποδεκτός (ελκτικος, δημοφιλής κλπ) είσαι. 1
GamerPix Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Τι εννοείς νομίζουν; Συμβαίνει. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Όπως συμβαίνει και με τα ρούχα και με τα μαλλιά κλπ κλπ. Όσο πιο fit in κάνεις σε μια κουλτούρα τόσο πιο αποδεκτός (ελκτικος, δημοφιλής κλπ) είσαι. Απλά με λίγα λόγια πλέον πρέπει να είσαι μοδάτος και κυριλέ... Με ακριβο κινητό,ακριβά ρούχα και ακριβό αμάξι 1
-WISE- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού έβγαλα το κοινωνικοοικονομικό μου άχτι ως ένα βαθμό, θα ήθελα να σχολιάσω τα του θέματος και τα της παράλογης τιμής των ναυαρχίδων και φυσικά του Note. Εννοείται κουμάντο δεν κάνουμε σε κανενός την τσέπη αλλά όταν βλέπουν οι εταιρείες ότι οι συσκευές τους των 1000+ έχουν τόση ζήτηση day 1 κυκλοφορίας, δεν έχουν λόγο να ρίξουν τις τιμές. Φυσικά καθένας κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του αλλά έμμεσα επηρεαζόνται και όσοι θέλουν μια ναυαρχίδα αλλά δεν θέλουν να δαπανήσουν τόσα λεφτά ή στην τελική δεν έχουν να δαπανήσουν. Εύλογα θα μου πει κάποιος, "ας περιμένεις ρε φίλε να το πάρεις όταν πέσει η τιμή". Σύμφωνω. Υπάρχει, όμως, ένα μεγάλο "ΑΛΛΑ". Όταν οι αρχικές τιμές είναι τόσο υψηλές, τόσο θα αργούν να πέσουν και όλας. Σε άλλο χρονικό διάστημα θα πέσει στα 500 ευρώ μία συσκευή με αρχική τιμή 700 και σε αλλο διάστημα η ίδια συσκευή αν ξεκινάει από τα 1000+. Μην πάτε μακρυά. Δείτε πόσο κοστίζει το Note 8 λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του Note 9. Μέχρι πρόσφατα κόστιζε στο skroutz 650 και αν είσαι από αυτούς που που δεν εμπιστεύονται το skroutz για οποιοδήποτε λόγο και θέλανε να το πάρουν από αλυσίδα, έπρεπε να δαπανήσουν 1050 ευρώ. Ναι παιδια, 1050 ευρώ ΈΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ! Οπότε είναι και λίγο μύθος το "τα κινητά της Samsung πέφτουν πολύ γρήγορα και πολύ χαμηλά". Δεν ισχύει για τις ναυαρχίδες. Οπότε όσοι παραπονιούνται για τις τιμές δεν το κάνουν λόγω κόμπλεξ απέναντι σε αυτούς που έχουν το χόμπυ να αγοράζουν ακριβά κινητά αλλά γιατί επηρεάζονται έμμεσα και αυτοί. Τουλάχιστον προσφέρουν και κάτι οι day 1 αγοραστές. Γίνονται beta testers. 😛 Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από -WISE- 2
Fulgore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, GamerPix είπε Ακριβώς. Στην προκειμένη περίπτωση ούτε εγώ θα έδινα τόσα χρήματα για ένα κινητό το οποίο μπορεί να πέσει κάτω και να σπάσει..Με σκοπό να κλαίω τα χρήματα μου ενώ μπορούσα να τα ξοδέψω κάπου αλλού και σε πιο σημαντικό λόγο. Για ποιο λογο να κλαις τα χρηματα σου?Ασφαλειες κινητων δεν υπαρχουν για πτωσεις? 1
GamerPix Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για ποιο λογο να κλαις τα χρηματα σου?Ασφαλειες κινητων δεν υπαρχουν για πτωσεις? Εννοείται πως υπάρχει και η εγγύηση..Δεν ανέφερα κάτι τέτοιο. Αλλά σκέψου ότι κάποια στιγμή η εγγύηση θα λήξη..Οπότε αν πέσει κάτω και σπάσει τότε θα τρέχεις για αλλαγή οθόνης.. Εννοείται όμως πως υπάρχει και το tempered glass. Οπότε όπως βολεύει στον καθένα. Piece✌️😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα