georsev Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, savageGR είπε Χθες ανοιξα το S9 plus απο Vodafone στα 470 ευρω με απαλλαγη ΦΠΑ και μολις ανοιξα πηρε update για VoWIFI Με την ηδη προσφορά και απαλλαγή φπα το πήρες?
-WISE- Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Τους πήρα τηλέφωνο (τώρα έπιασα γραμμή ενώ παίρνω από το πρωί) και μου είπαν ότι δεν έχει μείνει ούτε ένα S9+. Έφεραν παρτίδα σήμερα και τέλειωσαν όλα. Ξαναπαραλαμβάνει την Δευτέρα αλλά μαντέψτε μέχρι πότε είναι η προσφορά... Μέχρι αύριο!
savageGR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, georsev είπε Με την ηδη προσφορά και απαλλαγή φπα το πήρες? Ναι με το -40% και απαλλαγή ΦΠΑ.
Innersense Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Κάτοχος S9 εδώ. Μπαίνεις εδώ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s9/SM-G960F/ (για το απλό S9) βρίσκεις το firmware που θες, αλλά επειδή είναι λίγο μπετά και θα κάνει να σου κατέβει 4 ώρες (πρέπει να πληρώσεις για να έχεις μεγαλύτερες ταχύτητες, θα μπεις εδώ https://samfirm.en.lo4d.com/ θα κατεβάσεις το πρόγραμμα αυτό, θα διαβάσεις τις οδηγίες και θα κατεβάσεις το firmware που θες. (Όποιο και να κατεβάσεις, το ίδιο είναι) https://odindownload.com/ μ αυτό το πρόγραμμα το περνάς χωρίς να χάσεις εγγύηση κλπ. ΔΕΝ πειράζει knox. Υπάρχουν και οδηγίες στο YouTube. Ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω αν και φοβάμαι ότι ίσως θέλει rom της Cosmote 2 ώρες πριν, savageGR είπε Χθες ανοιξα το S9 plus απο Vodafone στα 470 ευρω με απαλλαγη ΦΠΑ και μολις ανοιξα πηρε update για VoWIFI Και εμενα την έχει πάρει και φοράει rom η οποία στο about γράφει ότι αναβαθμιστηκε για VoWIFI. Ακολούθησα όλες τις οδηγίες από το site της Cosmote όμως και παρόλο που μου ήρθε μύνημα ότι ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία για τον αριθμό μου, δεν δουλεύει στην πράξη.
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 2 minutes ago, Innersense said: Ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω αν και φοβάμαι ότι ίσως θέλει rom της Cosmote Μπα, χλωμό. Ένας τύπος απ το myphone forum πήρε της vodafone με την vodafone rom και μια χαρά έβαλε την EUR απ το σαιτ.
snoopycrete Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Μπα, χλωμό. Ένας τύπος απ το myphone forum πήρε της vodafone με την vodafone rom και μια χαρά έβαλε την EUR απ το σαιτ. Επειδη με ενδιαφέρει και εμένα, όποιος έχει όρεξη ας δοκιμάσει την αλλαγή ROM να μας πει. Παραυτα απο οτι διαβαζα σε forums, xda κλπ ναι μεν αλλαζει το firmware αλλα το CSC, το οποιο ορίζει το branding και το VoLTE/VoWiFi, δεν αλλάζει. Άλλοι έγραφαν οτι το φλασαρισμα πρεπει να γινει με την SIM μέσα στη συσκευή για να έχει αποτέλεσμα.
Psycho13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ισχύει αυτό. Το έκανα εγώ χωρίς την σιμ μέσα και ενώ φλάσαρα την EUR μπήκε XEU, αλλά το Volte ενεργοποιήθηκε κανονικά με Cosmote sim Knox φυσικά 0x0 Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από Psycho13 1
nek4d Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Innersense είπε Ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω αν και φοβάμαι ότι ίσως θέλει rom της Cosmote Και εμενα την έχει πάρει και φοράει rom η οποία στο about γράφει ότι αναβαθμιστηκε για VoWIFI. Ακολούθησα όλες τις οδηγίες από το site της Cosmote όμως και παρόλο που μου ήρθε μύνημα ότι ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία για τον αριθμό μου, δεν δουλεύει στην πράξη. Φυσιολογικο. Αλλο πραγμα το VoWIFI και αλλο το cosmote wifi calling, μπορει να ειναι παρεμφερη αλλα δεν σημαινει οτι αν δουλευει το πρωτο θα δουλευει και το αλλο. Επισημα η cosmote δεν υποστηριζει το dual sim με WiFi calling. Αρα χλωμοτατο να παιζει με πειραγμενη ρομ το dual sim. Αν ηταν απλο, θα το ειχαν φτιαξει εστω και για τα δικα τους κινητα. Δεν το εχουν φτιαξει και δεν νομιζω να το κανουν, κρινοντας απο το s7 edge που χρονια τωρα δεν υποστηριζεται το dual sim. Επισης, στην cosmote rom, εκτος απο το ειδικο μενου στα settings tou dialer, εμφανιζει και εικονιδιο για γρηρορη ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του wifi calling στο drop down μενου, οπου αλλαζοντας την σειρα, το φερνετε στην 1η σελιδα. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από nek4d
Psycho13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 18 minutes ago, nek4d said: Φυσιολογικο. Αλλο πραγμα το VoWIFI και αλλο το cosmote wifi calling, μπορει να ειναι παρεμφερη αλλα δεν σημαινει οτι αν δουλευει το πρωτο θα δουλευει και το αλλο. Επισημα η cosmote δεν υποστηριζει το dual sim με WiFi calling. Αρα χλωμοτατο να παιζει με πειραγμενη ρομ το dual sim. Αν ηταν απλο, θα το ειχαν φτιαξει εστω και για τα δικα τους κινητα. Δεν το εχουν φτιαξει και δεν νομιζω να το κανουν, κρινοντας απο το s7 edge που χρονια τωρα δεν υποστηριζεται το dual sim. Επισης, στην cosmote rom, εκτος απο το ειδικο μενου στα settings tou dialer, εμφανιζει και εικονιδιο για γρηρορη ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του wifi calling στο drop down μενου, οπου αλλαζοντας την σειρα, το φερνετε στην 1η σελιδα. Και σε εμένα με XEU rom εμφανίζει το εικονίδιο που αναφέρεις
madtracker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, savageGR είπε Ναι με το -40% και απαλλαγή ΦΠΑ. σου ζήτησαν σημερινή εκτύπωση gsis??
savageGR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, madtracker είπε σου ζήτησαν σημερινή εκτύπωση gsis?? Απλα μια εκτυπωση εντος εβδομαδας χωρις σφραγιδα.Ουτε ταυτότητα δεν μου ζητησαν
Innersense Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 17 ώρες πριν, nek4d είπε Φυσιολογικο. Αλλο πραγμα το VoWIFI και αλλο το cosmote wifi calling, μπορει να ειναι παρεμφερη αλλα δεν σημαινει οτι αν δουλευει το πρωτο θα δουλευει και το αλλο. Επισημα η cosmote δεν υποστηριζει το dual sim με WiFi calling. Αρα χλωμοτατο να παιζει με πειραγμενη ρομ το dual sim. Αν ηταν απλο, θα το ειχαν φτιαξει εστω και για τα δικα τους κινητα. Δεν το εχουν φτιαξει και δεν νομιζω να το κανουν, κρινοντας απο το s7 edge που χρονια τωρα δεν υποστηριζεται το dual sim. Επισης, στην cosmote rom, εκτος απο το ειδικο μενου στα settings tou dialer, εμφανιζει και εικονιδιο για γρηρορη ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του wifi calling στο drop down μενου, οπου αλλαζοντας την σειρα, το φερνετε στην 1η σελιδα. Αν έχουν έτσι τα πράγματα, προτιμάω χίλιες φορές κρατήσω τη δυνατότητα dual sim και να μην έχω VoWIFI δεν το συζητάω. 1
-WISE- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, iceman είπε Ισχύει ακόμα; Όχι φίλε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις