Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παίδες ,

Λοιπόν εχθες μαλλον μου τιναξε τα πεταλα η RX480 που ειχα πανω στο πισι . Είναι μεσα στην εγγυση της μιας και αγοραστηκε 3/2/2017 ωστοσο το καταστημα που την αγορασα φαίνεται να εχει εξαφανιστει απο το internet ( diktyo.xyz- ναι ναι ποτε ξανα απο καταστημα με την χαμηλοτερη τιμη κραξτε με οσο θελετε ). Εστειλα ενα email στην Sapphire αναμενω απαντηση απο εκεινη και μπηκα και στο site και ειδα οτι σαν Agents στην ελλαδα εχει το Πλαισιο , και το BrainTrust , τα δυο μαγαζια λειτουργουν ως αντιπροσωπεία; μπορω δηλαδη να παω την καρτα αν και αγορασμενη απο αλλου να την στειλουν για επισκευη;

Ευχαριστω και συγνωμη αν το ποσταρω σε λαθος μερος 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, KostasKG είπε

Καλησπερα παίδες ,

Λοιπόν εχθες μαλλον μου τιναξε τα πεταλα η RX480 που ειχα πανω στο πισι . Είναι μεσα στην εγγυση της μιας και αγοραστηκε 3/2/2017 ωστοσο το καταστημα που την αγορασα φαίνεται να εχει εξαφανιστει απο το internet ( diktyo.xyz- ναι ναι ποτε ξανα απο καταστημα με την χαμηλοτερη τιμη κραξτε με οσο θελετε ). Εστειλα ενα email στην Sapphire αναμενω απαντηση απο εκεινη και μπηκα και στο site και ειδα οτι σαν Agents στην ελλαδα εχει το Πλαισιο , και το BrainTrust , τα δυο μαγαζια λειτουργουν ως αντιπροσωπεία; μπορω δηλαδη να παω την καρτα αν και αγορασμενη απο αλλου να την στειλουν για επισκευη;

εξακολουθεί να υφίσταται σαν παροχη υπηρεσιων.

Πάρε τους τηλ και μετά το συζητάμε

211 4093066

Δημοσ.

Έχω καλέσει από εχθές το πρωί έως σήμερα συνολικά 10 φορές χωρίς υπερβολή , έχω στείλει και email και τίποτα :)

Δημοσ.

Πολλά μαγαζιά Αύγουστο κλείνουν. Ένα παράδειγμα το quickshop που από σήμερα έως τις 20 Αυγούστου θα παραμείνει κλειστό. 

Περίμενε απάντηση από sapphire ίσως τη στείλεις απευθείας σε αυτους.

Δημοσ.

Αναμένω απάντηση και στο email που έστειλα στην επιχείρηση και σίγουρα από την ίδια την Sapphire περί της αντιπροσωπείας γνωρίζουμε τίποτα; 

Δημοσ.

Επειδή έτυχε να χρειαστώ και εγώ εγγυηση για κινητο απο το συγκεκριμενο μαγαζι,εξυπηρέτηθηκα άμεσα.

Βεβαια αυτο τον Μαρτιο!!

Δημοσ.

Και μένα η κάρτα μου είναι αγορασμένη απ το Polytope στη Νέα Σμύρνη που έκλεισε τελείως, αλλά όταν χρειάστηκα κάτι η Asus με εξυπηρέτησε μια χαρά.

Μην αγχώνεσαι, απλά επικοινωνείς κατευθείαν με την εταιρεία.

Δημοσ.
Στις 2/8/2018 στις 9:31 ΜΜ, KostasKG είπε

Καλησπερα παίδες ,

ωρε φιλε τι επαθες?Πως χαλασε?Εγω εχω την xfx 480 gtx oc εκδοση απο δεκεμβρη του 16 και ειναι ακομη σωα.Με ανησυχησες γιατι νομιζα πως η  480 δεν χαλανε ευκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...