Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού τα Dacia έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής με τα Alfa Romeo μην πίνεις καφέ γιατί σε πειράζει... 

Αν η Ρουμανία βγάζει καφέ δεν το ήξερα αλλά για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις. 

Το να πάρεις καφετιέρα ένα πενηντάρικο φθηνότερα και για ότι πάθει πρέπει να την στείλεις πίσω με δικά σου έξοδα είναι έξυπνη αγορά για εσένα για κάποιους άλλους όχι. 

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα η λογική η δική σου λέει ότι όσο πιο ακριβή είναι μια καφετιέρα, τόσο καλύτερο καφέ βγάζει. Μάλιστα......

1) Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.

2) Βγάζει καφέ θεόπικρο.

2)WTF. Με το "ένα πενηντάρικο φθηνότερα" που λες, σε πείραξε και αγορά από amazon τώρα;;;;;;

Σε πληροφορώ ότι η εγγύηση και το σέρβις που έχει το amazon δεν το έχει κανένα άλλο κατάστημα ηλεκτρονικό ή φυσικό παγκόσμια. Αν το προϊόν είναι μέσα στην εγγύηση τα έξοδα είναι όλα δικά τους. Διάβασε και λίγο δεν κάνει κακό! Άλλωστε ο Μπέζος δεν είναι τυχαία ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη! 😉

Επεξ/σία από black66.gr
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω κατι παρεμεφερες που ρωτησε πριν και ο vlgeor και δεν απαντηθηκε.

Επειδη εχει σε πολυ καλες τιμες σε συγκριση με Ελλαδα και τις gaggia brera με τον ενσωματωμενο μυλο, τις προτεινετε?

Αν ναι, ποιο μοντελο?

Βλεπω 4 απο 268 € μεχρι 294 €, που φαινονται και στο λινκ που δοθηκε στα παρομοια προιοντα.

Ισως ειναι μονο 2 με παραλλαγη χρωματος.

https://www.amazon.it/gp/product/B002Y2VY1Q/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A11IL2PNWYJU7H&psc=1

Δεχεται καποιο απο αυτα και αλεσμενο και κοκκους?

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nek4d είπε

Να ρωτησω κατι παρεμεφερες που ρωτησε πριν και ο vlgeor και δεν απαντηθηκε.

Επειδη εχει σε πολυ καλες τιμες σε συγκριση με Ελλαδα και τις gaggia brera με τον ενσωματωμενο μυλο, τις προτεινετε?

Αν ναι, ποιο μοντελο?

Βλεπω 4 απο 268 € μεχρι 294 €, που φαινονται και στο λινκ που δοθηκε στα παρομοια προιοντα.

Ισως ειναι μονο 2 με παραλλαγη χρωματος.

https://www.amazon.it/gp/product/B002Y2VY1Q/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A11IL2PNWYJU7H&psc=1

Δεχεται καποιο απο αυτα και αλεσμενο και κοκκους?

Αυτή που έχεις στο link παίρνει και από τα δύο. 

• Thanks 1
Δημοσ.

παιδιά επειδή έχω χρόνια να παραγγείλω από το amazon θέλω να ρωτήσω το εξής  τελωνείο ή κάποιο φόρο όταν έρθει Ελλάδα δεν πληρώνεις? 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, skaros1 είπε

παιδιά επειδή έχω χρόνια να παραγγείλω από το amazon θέλω να ρωτήσω το εξής  τελωνείο ή κάποιο φόρο όταν έρθει Ελλάδα δεν πληρώνεις? 

Δεν πληρώνεις τελωνείο αν είναι εντός ΕΕ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...