aristarhos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά το 2015 άλλαξαν πολλά στην ποιότητα κατασκευής της μηχανής. Επειδή είχα κατά καιρούς παλιότερα μοντέλα το ξέρω από πρώτο χέρι. Δείχνει φθηνότερη ποιοτικά. Μείωσαν τα Watt. Κλείνει αυτόματα στο 10λεπτο. Άλλαξαν το boiler από αλουμινένιο σε ανοξείδωτο. Άλλαξαν τα κουμπιά. Έβαλαν πλαστικά εξαρτήματα. Αφαίρεσαν(?) την τρίοδη σολενόιντ βαλβίδα. Γι'αυτό και δεν χρειάζεται backflush. Δεν το συνιστά η Eurogat. Έτσι θα σας πουν και από την επίσημη αντιπροσωπεία αφού αναφέρονται στο νέο μοντέλο. Πάνω η παλιά μηχανή πριν το 2015. Κάτω η νέα, μετά το 2015. Διάγραμμα παλιάς Gaggia Classic http://www.mrbean2cup.co.uk/download-document/er0182gaggiaclassic-rev05 Διάγραμμα Gaggia Classic 2015 http://www.mrbean2cup.co.uk/download-document/gaggia-classic-v2-2015-ri9403-part-diagram ΠΑΝΩ NEO ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2015. ΚΑΤΩ ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 2015. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από aristarhos 6
tornado Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 οποτε καταληγεις να παρεις κατι αλλο στα 200 ευρω?
black66.gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Αυτό είναι το ερώτημα. Στα 200 ευρώ τι;;;;;;
aristarhos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tornado είπε οποτε καταληγεις να παρεις κατι αλλο στα 200 ευρω? 15 λεπτά πριν, black66.gr είπε Αυτό είναι το ερώτημα. Στα 200 ευρώ τι;;;;;; Τι θα επέλεγα εγώ; Καλύτερα μεταχειρισμένα παλιότερα μοντέλα σε καλή κατάσταση. Από εξωτερικό ή εσωτερικό σε ειδικευμένα στον καφέ φόρουμ. Αλλά η επιλογή ανήκει στον καθένα ανάλογα με τις ανάγκες του. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από aristarhos 3
tornado Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, aristarhos είπε Καλύτερα μεταχειρισμένα παλιότερα μοντέλα σε καλή κατάσταση. Από εξωτερικό ή εσωτερικό σε ειδικευμένα στον καφέ φόρουμ. αυτο που λες ειναι πολυ σχετικο, εγω βεβαια εχω Gaggia Pure και εχει βγαλει μια δεκαετια και τραβαει ακομα. Αλλα εχω κατα νου οτι μπορει να τα φτυσει και θελω αυριο πχ να κλεισω μια καινουρια για να πινω καφε. Δεν ειμαστε ολοι ψαγμενοι για να φαμε 10 μερες διαβασμα και θελουμε στοχευμενες λυσεις που λυνουν τα χερια μας. Οποτε πρεπει να εχω μπροστα μου λυσεις, πρωτη λυση αυτη, δευτερη λυση η ταδε και τριτη εναλλακτικη ετουτη. Προς το παρον βλεπω σαν λυση την classic.
Errik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Η μήχανή δεν έχει καμία σχέση με την παλιά. Είναι μια φιλιπς μηχανή με μια στάμπα gaggia πάνω. Για μένα δεν αξίζει. Κανονικά θα πρέπει να μείνουν όλες απούλητες για να μάθουν οι εταιρείες οτι δεν είμαστε πρόβατα να κάνουν τέτοιες καφρίλες και να μένουν "ατιμώρητες". Η κλασσική η Gaggia Classic είχε μια ιστορία 20 χρόνων. Και πήγαν και την βίασαν με αυτόν τον γελοίο τρόπο. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από Errik 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Υπάρχει η παλιά σε καινούργια; αν όχι στην τιμή αυτή υπάρχει κάτι καλύτερο; Αν πάλι όχι, γιατί τόσο κράξιμο; Ναι, μπορεί να μην είναι τόσο καλή όσο η παλιά αλλά είμαι για πέταμα;
Errik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Πάρε μια οποιαδήποτε καφετιέρα, αντίστοιχη θα είναι. Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 200+ ευρώ για μια φιλιπς καφετιέρα.
black66.gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αν το αποτέλεσμα στον καφέ που παράγουν οι δυο μηχανές old και new είναι παρόμοιο, για μένα προσωπικά πάντα μιλώντας, το ίδιο κάνει. Τα υπόλοιπα είναι για τους ρομαντικούς της υπόθεσης home barista και home made esspreso. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από black66.gr 2 1
what_if Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 με ολη αυτη την τοξικοτητα στο υποφορουμ των προσφορων αναρωτιεμαι πως υπαρχει ακομα κοσμος που ανεβαζει προσφορες δεν φτανει που ο αλλος αφιερωνει χρονο να ανεβασει ενα τοπικ , να περιγραψει το προιον κ να στοιχειοθετησει την προσφορα για να κερδισει η κοινοτητα ,καθεται κ ακουει το μακρυ κ το κοντο του καθενος αμυνομενος για το καλο που εκανε αμα συνεχιστει η κατασταση δεν θα ανεβαζει κανεις τιποτα ειδες μια προσφορα που δεν σ αρεσει αδερφε οκ, ποσταρε στο νημα εναλλακτικη ιδιων προδιαγραφων κ καλυτερης τιμης αλλιως μην ποσταρεις νομιζω πρεπει να το συμφωνησουμε ολοι αυτο μαζι με τον μοντ ,διαφορετικα οι προσφορες θα φθινουν η θα ποσταρουν μονο νεα μελη που δεν εχουν υποστει την τοξικοτητα 5
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, Errik είπε Πάρε μια οποιαδήποτε καφετιέρα, αντίστοιχη θα είναι. Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 200+ ευρώ για μια φιλιπς καφετιέρα. Το οποιοδήποτε άλλη δεν μου κάνει. Έχεις κάποια συγκεκριμένη που να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με αυτήν;
mpokwsths Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, what_if είπε με ολη αυτη την τοξικοτητα στο υποφορουμ των προσφορων αναρωτιεμαι πως υπαρχει ακομα κοσμος που ανεβαζει προσφορες δεν φτανει που ο αλλος αφιερωνει χρονο να ανεβασει ενα τοπικ , να περιγραψει το προιον κ να στοιχειοθετησει την προσφορα για να κερδισει η κοινοτητα ,καθεται κ ακουει το μακρυ κ το κοντο του καθενος αμυνομενος για το καλο που εκανε αμα συνεχιστει η κατασταση δεν θα ανεβαζει κανεις τιποτα ειδες μια προσφορα που δεν σ αρεσει αδερφε οκ, ποσταρε στο νημα εναλλακτικη ιδιων προδιαγραφων κ καλυτερης τιμης αλλιως μην ποσταρεις νομιζω πρεπει να το συμφωνησουμε ολοι αυτο μαζι με τον μοντ ,διαφορετικα οι προσφορες θα φθινουν η θα ποσταρουν μονο νεα μελη που δεν εχουν υποστει την τοξικοτητα Εμένα, όπως και πολλούς άλλους πιστεύω, μας ενδιαφέρει η κουβέντα που γίνεται. Ενημέρωση καλό είναι να υπάρχει, όπως και αντίλογος. Τοξικότητα δε διακρίνω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Εμένα, όπως και πολλούς άλλους πιστεύω, μας ενδιαφέρει η κουβέντα που γίνεται. Ενημέρωση καλό είναι να υπάρχει, όπως και αντίλογος. Τοξικότητα δε διακρίνω. Τοξικότητα = δεν υπάρχει μοντέλο αντί αυτού. Εγώ πχ Θέλω να πάρω μια μηχανή Αλλά όλη αυτή η κουβέντα δεν με βοηθάει επειδή δεν προτείνετε κάποια άλλη.
what_if Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 21 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Εμένα, όπως και πολλούς άλλους πιστεύω, μας ενδιαφέρει η κουβέντα που γίνεται. Ενημέρωση καλό είναι να υπάρχει, όπως και αντίλογος. Τοξικότητα δε διακρίνω. κανεις μας δεν εχει προβλημα να μαθει κατι παραπανω για την προσφορα που τον ενδιαφερει ΑΛΛΑ οκ γραψε τις ενστασεις σου αντιπροτεινοντας κατι "ιδιο" σε καλυτερη τιμη η κατι καλυτερο σε ελαφρως μεγαλυτερη τιμη διαφορετικα αρχιζουμε φιλολογικες συζητησεις κ προσωπικες αποψεις κ γενικοτερα κουβεντα καφενειου γραψε οτι γουσταρεις ,στο τελος ομως θελω αντιπροταση αλλιως δεν βοηθας κανεναν ,το αντιθετο μαλιστα προσωπικα αν ποσταρα θα εγραφα παιδια δεν ειναι η gaggia που εχει κανει ονομα ,ειναι υποβαθμισενη ποιοτικα ομως ο καφες που βγαζει ειναι πολυ κοντα κ δεν υπαρχει αντιστοιχη εναλλακτικη σε αυτα τα λεφτα αυτο ναι βοηθα να καταλαβει ο αλλος τι αγοραζει 1
GeorgT. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Αυτό που θέλουν να πούνε τα παιδιά είναι ότι πάρε π.χ αυτή που βγάζει προσφορά το eshop τη Arielli στο 40 ευρώ παρά αυτή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα