Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνοι ότι η παλιά ήταν στα σημεία καλύτερη, αλλά όχι σε όλα. (Αλουμινένιο boiler η παλιά, inox η καινούργια). Αλλά και πάλι, σε αυτά τα χρήματα δεν παίζει κάτι άλλο καλύτερο στην αγορά.

@konstantinos86

15 λεπτά πριν, konstantinos86 είπε

το πατητηρι εκανε 21 ευρω. Εκτος κι αν εχει βαλει και καποια μεταφορικα μαζι. Ειναι απο αλλον πωλητη αλλα δε θα επρεπε κι αυτο να το χρεωσει αφου αποσταλει?

Ναι υπάρχει ξεχωριστή χρέωση μεταφορικών για κάθε προϊόν από την στιγμή που προέρχονται από διαφορετικά καταστήματα και όλα μαζί προστίθενται στο τέλος.

Επεξ/σία από black66.gr
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, konstantinos86 είπε

το πατητηρι εκανε 21 ευρω. Εκτος κι αν εχει βαλει και καποια μεταφορικα μαζι. Ειναι απο αλλον πωλητη αλλα δε θα επρεπε κι αυτο να το χρεωσει αφου αποσταλει?

Πρώτη φορά από Amazon φαντάζομαι, ε; ;)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mpokwsths είπε

Πρώτη φορά από Amazon φαντάζομαι, ε; ;)

Όχι πρώτη αλλά 1-2 φορές έχω ξαναπαραγγειλει κι αυτές πολύ παλιότερα. Απλά μου έκαναν εντύπωση αυτά τα άσχετα ποσά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επίσης όποιου πιάνουν τα χέρια του, αξίζει και ενα τίμιο upgrade πχ: https://www.ebay.co.uk/itm/271383061059 , το έχω αλλάξει στη δική μου (προηγούμενο μοντέλο) και είναι πολύ καλύτερο το αφρόγαλο!

(δεν ξέρω αν είναι συμβατό με αυτό το μοντέλο αλλα θα υπάρχει παρόμοιο)

Επεξ/σία από zygorito
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stavag είπε

Στο αμαζον μπορείς να δεις την τελική τιμη μαζι με τα μεταφορικά άμεσα όπως ήταν παλιά? Γιατί τώρα δεν το βλέπω σαν επιλογή

Οχι εδω και πανω απο χρονο, ισως και 2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Αρχικά ευχαριστώ τον TS για την ανάρτηση της προσφοράς , έπαιξα παραγγελία γιατί ζαχαρωνα και το μια για το σπίτι !!!

Ερώτηση προς τους γνώστες όντας άσχετος,  τι διαδικασία χρειάζεται για εγκατάσταση στο σπίτι? Από παροχή νερού κτλ ? Είναι εύκολη διαδικασία?

Επεξ/σία από MontzOlee
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκεί μόνο μια πρίζα 220V. Την δεξαμενή νερού την γεμίζεις χειροκίνητα.

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Αρκεί μόνο μια πρίζα 220V. Την δεξαμενή νερού την γεμίζεις χειροκίνητα.

Νερό φίλτρου/ εμφιαλωμένο?

Από συντήρηση τι παίζει? Τι πρέπει να κάνω? Συγγνώμη για το off topic 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Νερό φίλτρου/ εμφιαλωμένο?

Από συντήρηση τι παίζει? Τι πρέπει να κάνω? Συγγνώμη για το off topic 

Νερό βρύσης καλό είναι. Από συντήρηση ένα προϊόν σαν το Urnex Cafiza 2 (αυτό πήρα εγώ) για να καθαρίζεις τα πορταφιλτερ  και ένα σαν το dezcal για τα άλατα.

Επεξ/σία από zygorito
Δημοσ.

Ψάξε google . Θέλει πολύ διάβασμα για να πετύχεις καλό καφέ. Παίζει ρόλο και το πάτημα του καφέ, ποσό χοντρός ή λεπτοκομμενος θα είναι κ.α.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Επίσης γιατί παίρνει τόσο κακές κριτικές στο Amazon;

Γιατί όλοι την συγκρίνουν με το παλιό μοντέλο πριν το 2014, που όντως ήταν καλύτερο ποιοτικά, και το νέο μοντέλο ήταν μάλλον υποβάθμιση. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα της ποιότητας του καφέ που βγάζει είναι ίδιο με της παλιάς. Αλλά και πάλι, παίζει μόνη της χωρίς ανταγωνιστή στην τιμή των 200-300 ευρώ. Οι αντίπαλοι ξεκινούν πάνω από 450€ π.χ. Rancilio Silvia ή Lelit Pl41e.

Επεξ/σία από black66.gr
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, konstantinos86 είπε

Εγω παρηγγειλα μαζι και ενα μεταλικο πατητηρι. Αλλα μου κανει κατι περιεργα και αγχωθηκα λιγο. Μου τραβηξε στην αρχη 1 ευρω απ την καρτα και τωρα μου τραβηξε ενα ποσο 25,90. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα παιρνει ολα μαζι και τι ειναι αυτα τα ασχετα ποσα

Κανονικα στα βγαζει ολα.
Το 1€ ειναι προεγκριση τεστ της καρτας, τα 25,90 ειναι το πατητηρι με τα μεταφορικα, γιατι αυτο θα φυγει σε λιγο, τα υπολοιπα θα στα χρεωσουν οταν ειναι να φυγει η μηχανη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...