spyros__ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Καλησπερα παιδια. Οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα με το cosmotetvgo, καθως κατεβαζω την εφαρμογη και αυτη δεν ανοιγει. Αφου μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη για αρκετη ωρα, μου ειπαν οτι μαλλον φταει το γεγονος οτι ο σκληρος μου ειναι χωρισμενος σε partitions. Απεγκατεστησα και ξαναεγκατεστησα την εφαρμογη σε αλλον σκληρο αλλα και παλι δεν ανοιγει. Καμια ιδεα κανεις; Ευχαριστω!
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, spyros__ είπε Καλησπερα παιδια. Οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα με το cosmotetvgo, καθως κατεβαζω την εφαρμογη και αυτη δεν ανοιγει. Αφου μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη για αρκετη ωρα, μου ειπαν οτι μαλλον φταει το γεγονος οτι ο σκληρος μου ειναι χωρισμενος σε partitions. Απεγκατεστησα και ξαναεγκατεστησα την εφαρμογη σε αλλον σκληρο αλλα και παλι δεν ανοιγει. Καμια ιδεα κανεις; Ευχαριστω! Όταν τρέχεις για πρώτη φορά την εφαρμογή πρέπει να πατήσεις αποδοχή "στα μπισκότα" μέσα από τη σελίδα, εναλλακτικά δεν τρέχει. Υποθέτω έχεις την τελευταία έκδοση και το pc που θες να τρέξεις την εφαρμογή δεν είναι κάτι κατώτερο από της υπογραφής σου... . Ρίξε μια ματιά στον οδηγό!
spyros__ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, kormos είπε Όταν τρέχεις για πρώτη φορά την εφαρμογή πρέπει να πατήσεις αποδοχή "στα μπισκότα" μέσα από τη σελίδα, εναλλακτικά δεν τρέχει. Υποθέτω έχεις την τελευταία έκδοση και το pc που θες να τρέξεις την εφαρμογή δεν είναι κάτι κατώτερο από της υπογραφής σου... . Ρίξε μια ματιά στον οδηγό! Εχω πατησει αποδοχη κανονικα και εχω την εκδοση που μου ειπε να κατεβασω, λογικα την τελευταια. Το pc ειναι αυτο της υπογραφης.
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, spyros__ είπε Εχω πατησει αποδοχη κανονικα και εχω την εκδοση που μου ειπε να κατεβασω, λογικα την τελευταια. Το pc ειναι αυτο της υπογραφης. Με ποιόν browser δοκιμάζεις; Μήπως έχει κάποιο blocker στον browser?
spyros__ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Και με mozilla και με chrome. Blocker εχω αλλα τα εκλεισα για δοκιμη, παλι τιποτα.
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, spyros__ είπε Και με mozilla και με chrome. Blocker εχω αλλα τα εκλεισα για δοκιμη, παλι τιποτα. Να υποθέσω πως έχεις κάνει login πρώτα στη σελίδα έτσι;
spyros__ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Οταν παω να κανω log in τοτε ειναι μου λεει οτι αυτος ο συνδεσμος πρεπει να ανοιχτει με το cosmotetvgo.
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, spyros__ είπε Οταν παω να κανω log in τοτε ειναι μου λεει οτι αυτος ο συνδεσμος πρεπει να ανοιχτει με το cosmotetvgo. Θα σου πρότεινα να κάνεις αναβάθμιση τον browser σε τελευταία έκδοση που υπάρχει και να απεγκαταστήσεις όποιον blocker έχεις (όχι απλά disable). Επίσης να κοιτάξεις για λίγο να κάνεις stop όποιο πρόγραμμα προστασίας έχεις στον υπολογιστή σου.
spyros__ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, kormos είπε Θα σου πρότεινα να κάνεις αναβάθμιση τον browser σε τελευταία έκδοση που υπάρχει και να απεγκαταστήσεις όποιον blocker έχεις (όχι απλά disable). Επίσης να κοιτάξεις για λίγο να κάνεις stop όποιο πρόγραμμα προστασίας έχεις στον υπολογιστή σου. Ευχαριστω, θα τα δοκιμασω και θα επανελθω!
spyros__ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δυστυχως ουτε αυτο δουλεψε, τι να πω...
jim_p Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μηπως εισαι σε w10 1803? Γιατι και σε ενα φιλο μου σταματησε να παιζει η εφαρμογη μετα την συγκεκριμενη ενημερωση των windows.
spyros__ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, jim_p είπε Μηπως εισαι σε w10 1803? Γιατι και σε ενα φιλο μου σταματησε να παιζει η εφαρμογη μετα την συγκεκριμενη ενημερωση των windows. Ναι σε αυτη την εκδοση ειμαι, φτιαχνει καπως;
jim_p Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Οχι, δεν υπαρχει λυση, εκτος αν το καταλαβουν οι τυποι στον οτε και ενημερωσουν την εφαρμογη. Ειναι απο τα προβληματα που προκαλεσε η ενημερωση σε 1803.
spyros__ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, jim_p είπε Οχι, δεν υπαρχει λυση, εκτος αν το καταλαβουν οι τυποι στον οτε και ενημερωσουν την εφαρμογη. Ειναι απο τα προβληματα που προκαλεσε η ενημερωση σε 1803. Καταλαβα, ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Στις 3/8/2018 στις 5:37 ΜΜ, jim_p είπε Οχι, δεν υπαρχει λυση, εκτος αν το καταλαβουν οι τυποι στον οτε και ενημερωσουν την εφαρμογη. Ειναι απο τα προβληματα που προκαλεσε η ενημερωση σε 1803. Όντως δεν τρέχει σε 1803, μόλις τώρα το δοκίμασα. Το θέμα είναι ότι πιάσαμε Αύγουστο και τον Οκτώβριο βγαίνει η 1809. Μέχρι να διορθώσουν το πρόβλημα στην 1803 θα αρχίσουν τα προβλήματα με την 1809. 😢
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα