Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί 10,5“; Επειδή εβγαλε η Apple τα iPad σε αυτή; 

Δεν μπορούν να αποφασίσουν. Μια 9,7 μια 9,6 10.1 κλπ

Btw ποτέ θα αξιωθεί να βγάλει κανένα 8αρι. Έχουμε μείνει με το παλιό note 8 (το tablet εννοώ) και ακόμα δεν βρήκαμε αντικαταστάτη!!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ενω κανει πολύ καλη δουλειά η Samsung, ωραία οθονη, ωραιο το stylus το Android εχει πρόβλημα στα tablet, ειναι σχεδον τοσο αβολο οσο το να έχεις φουλ desktop Windows σε tablet,ολο ταπ ταπ ταπ,χρειάζεται το tablet να αιωρείται μονο του και να εχεις και τα δυο χερια ελεύθερα. 

Επειδη οι περισσότεροι που θα το αγορασουν θα ειναι για κατανάλωση περιεχομένου αν έχεις σπίτι ενα iPad και ενα Android tablet, μετά απο λιγο καιρο καταλήγεις στο iPad. 

Ειναι καθαρα η προσωπική μου αποψη, γιατι οσο είχα Android κινητο και Android tablet προτιμούσα να χαζέψω στο ίντερνετ με το κινητό μου, όταν απέκτησα και iPad για χαλάρωση ψάχνω το iPad. Το Android tablet (Galaxy Tab A 10.5 είναι στο ντουλάπι πλέον) 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BorrowedTime είπε

To αστείο με τα apple fan boys ειναι η διαφορετική αντιμετώπιση ιδιων καταστάσεων. Παράδειγμα; 720 Ευρώ το iPad Pro; ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. 700 το Galaxy; ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. Πριν κράξετε τις τιμές αλλων, αναλογιστείτε πόσα λεφτα ζητάει η Apple για απλά καλώδια και πόσα πληρώσατε ώστε η νέα σας Apple συσκευή να μπορεί να παιξει με τα αξεσουάρ που χρυσοπληρώσατε πέρσι 

Αναλογίσου και εσυ γιατί συμβαίνει αυτή η έκρηξη τιμών με τόσα Android

οχι ότι δεν είναι ακριβή η Apple αλλά τουλάχιστον τους λες και μονοπώλιο. Στο Android...?

Τα του Καισαρος του Καίσαρη 

Δημοσ.
Στις 2/8/2018 στις 5:49 ΜΜ, Agmourk είπε

Με περίπου 600 ευρώ παίρνεις το νέο Surface Go (που έχει και τσιμπημένη τιμή), για να μη πω για chromebook (pixel κ.α) που είναι πολύ καλύτερα (ενσωματωμένο το καλύτερο Google Now σε συσκευή) από αυτό και με κοντινή σε αυτό τιμή. Στα κινητά να το καταλάβω ότι προσπαθεί να χτυπήσει την Apple. Σε tablet, 2-1 και Laptop δεν προχωράει η δουλειά και απορώ με τις τιμές τους. 

Το surface go πάει στα 650€ στην Ευρώπη (από Amazon). Δεν ξέρω αν μπορείς να το προμηθευτείς και από αλλού. 

Και εγώ είμαι σε αναζήτηση tablet γιατί το iPad air μου έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια του πλέον. 

Είχα στο μυαλό μου το Μ5 της hauwei, αλλά με περσινό επεξεργαστή (Kirin κιόλας), χωρίς headphone jack και χωρίς καθαρό Android δε το βλέπω ως καλή επιλογή. 

Μετά ήρθε αυτό της Samsung. Πολύ ωραία συσκευή δε λέω, ο 835 παρά το ότι είναι περσινός στέκει μια χαρά και θα στέκει για τα επόμενα χρόνια, πολύ καλό ήχο και οθόνη αλλά και πάλι χωρίς καθαρό Android (λογικό). 

Οπότε με βλέπω να καταλήγω στο surface go το οποίο στην τελική είναι ένας κανονικός υπολογιστής σε μέγεθος tablet.

Με ένα πληκτρολόγιο, θεωρώ πως είναι πολύ πιο ικανό να αντικαταστήσει πλήρως ένα tablet και αν χρειαστεί γίνεται και κανονικό laptop για ελαφριές εργασίες παραγωγικότητας. 

Για μένα φέτος μάλλον surface go είναι η λύση. 

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, Jimmy08 said:

Το surface go πάει στα 650€ στην Ευρώπη (από Amazon). Δεν ξέρω αν μπορείς να το προμηθευτείς και από αλλού. 

Και εγώ είμαι σε αναζήτηση tablet γιατί το iPad air μου έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια του πλέον. 

Είχα στο μυαλό μου το Μ5 της hauwei, αλλά με περσινό επεξεργαστή (Kirin κιόλας), χωρίς headphone jack και χωρίς καθαρό Android δε το βλέπω ως καλή επιλογή. 

Μετά ήρθε αυτό της Samsung. Πολύ ωραία συσκευή δε λέω, ο 835 παρά το ότι είναι περσινός στέκει μια χαρά και θα στέκει για τα επόμενα χρόνια, πολύ καλό ήχο και οθόνη αλλά και πάλι χωρίς καθαρό Android (λογικό). 

Οπότε με βλέπω να καταλήγω στο surface go το οποίο στην τελική είναι ένας κανονικός υπολογιστής σε μέγεθος tablet.

Με ένα πληκτρολόγιο, θεωρώ πως είναι πολύ πιο ικανό να αντικαταστήσει πλήρως ένα tablet και αν χρειαστεί γίνεται και κανονικό laptop για ελαφριές εργασίες παραγωγικότητας. 

Για μένα φέτος μάλλον surface go είναι η λύση. 

Ακριβώς. Η Microsoft με αργά αλλά σταθερά βήματα κάνει ρουα ματ σε όλες τις κατηγορίες. Αν και εξακολουθώ να πιστεύω πως για media το καλύτερο είναι ένα iPad, με το Surface Go έστω και με το έξτρα κόστος για το πληκτρολόγιο έχει κάνει αυτό που όλοι δεν περίμεναν: υπολογιστή τσέπης ουσιαστικά, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, πανάλαφρο και εξαιρετικά φορητό. Χώρια που θα βγεί έκδοση LTE αργότερα το φθινόπωρο. 

Win - Win κατάσταση από όλες τις απόψεις. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agmourk είπε

Ακριβώς. Η Microsoft με αργά αλλά σταθερά βήματα κάνει ρουα ματ σε όλες τις κατηγορίες. Αν και εξακολουθώ να πιστεύω πως για media το καλύτερο είναι ένα iPad, με το Surface Go έστω και με το έξτρα κόστος για το πληκτρολόγιο έχει κάνει αυτό που όλοι δεν περίμεναν: υπολογιστή τσέπης ουσιαστικά, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, πανάλαφρο και εξαιρετικά φορητό. Χώρια που θα βγεί έκδοση LTE αργότερα το φθινόπωρο. 

Win - Win κατάσταση από όλες τις απόψεις. 

Εγώ μόνο αυτό κάνω στο iPad δηλαδή σειρές, ίντερνετ και YouTube. 

Απλά το surface έχει το πλεονέκτημα ότι είναι κανονικός υπολογιστής αν χρειαστεί. Και μπορείς να του βάλεις σκληρούς, ποντίκι και έχει και video out. Φέτος σίγουρα θα το δοκιμάσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...