kostakiss Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 On 02/08/2018 at 23:51, jkoukos said: Αν δεν μπορείς να περάσεις άλλο καλώδιο ή δεν υπάρχει τουλάχιστον 1 ελεύθερο ζεύγος από το εξωτερικό κουτί μέχρι την πρίζα που είναι ο router, τότε ξεχνάς την βέλτιστη καλωδίωση και παραμένεις με την παραπάνω συνδεσμολογία. Άλλη λύση/επιλογή δεν υπάρχει. Το παραπάνω πως μπορεί να το μάθει κάποιος; Χρειάζεται ηλεκτρολόγο ;
jkoukos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Αν πιάνουν τα χέρια σου κι έχεις τα κατάλληλα εργαλεία (τίποτα σπουδαίο) μπορείς και μόνος σου. Διαφορετικά ηλεκτρολόγος. Το παν είναι να γνωρίζεις την όδευση της εσωτερικής σου εγκατάστασης.
G.bar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Έβαλα πρόσφατα ΟΤΕ (voip) στο σπίτι και έχω κανονικά τηλέφωνο σε όλες τις πρίζες του σπιτιού χωρίς να κάνω τίποτα..
jkoukos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Κανονικά χωρίς να κάνεις τίποτα αποκλείεται. Προηγουμένως στο splitter συνέδεες τις τηλεφωνικές συσκευές ενώ τώρα το συνδέεις στο PHONE του router (αν κάνεις την επιστροφή μέσω του splitter που υποπτεύομαι). Και λογικά έχεις και φίλτρο στις άλλες πρίζες (όσες έχουν τηλεφωνικές συσκευές συνδεδεμένες σε αυτές).
kostakiss Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 6 hours ago, jkoukos said: Αν πιάνουν τα χέρια σου κι έχεις τα κατάλληλα εργαλεία (τίποτα σπουδαίο) μπορείς και μόνος σου. Διαφορετικά ηλεκτρολόγος. Το παν είναι να γνωρίζεις την όδευση της εσωτερικής σου εγκατάστασης. εγω τωρα κλειδωνω με ενα thomson tg 585 1.023 / 13.143 . αν δω οτι ειναι στα ιδια δεν θα πειραξω κατι...σωστα??
ant_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μου το εκαναν voip η απορια μου ειναι οτι συγχρονιζε "κανονικα" το Modem στα 1023/13600 και εγραψε Modulation type ADSL_2PLUS τωρα που ειναι voip εγινε Modulation type VDSL2 και attainable rate 40000/60000 actual rate 1023/24500 ειναι φυσιολογικο αυτο? δεν αλλαξα ταχυτητα γραμμης 24 ειχα πριν το voip και 24 τωρα ουτε ειπα να το κανουνε vdsl
infin1tyGR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ο ΟΤΕ το γυρνάει σε VDSL σε πολλούς, με όριο στην ταχύτητα. Οπότε τώρα θα έχεις ακριβώς 24 Mbps και δεν θα αλλάξει κάτι στην τιμή σου.
ant_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Kαι τα "Ωραια" του voip ειναι οτι υπαρχει προβλημα με τις εισερχομενες κλησεις παιρνουνε και δεν χτυπαει ενω μπορω να παρω κανονικα
savvas15 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, Την Παρασκευή θα μου στείλουν το router που δείχνει το παραπάνω βίντεο, αλλα η τηλεφωνία δεν θα γίνει Voip, την σύνδεση θα την κάνω όπως δείχνει το βίντεο μονο που δεν θα συνδέσω το μαύρο καλώδιο?
ant_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Εννοεις δεν θα γινει καθολου voip η θα γινει απλα θα καθυστερησει η ενεργοποιηση? αν δεν γινει καθολου το συνδεεις οπως εχεις το παλιο σου μοντεμ τωρα
savvas15 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δεν θα γίνει καθόλου, Δηλαδή αν δεν πειράξω τίποτα από την μπρίζα, διαχωριστή κτλ, και απλά συνδέσω το καινούργιο router με τη συνδεσμολογία που έχω τώρα, θα δουλέψει κανονικά?
ant_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Mια χαρα θα παξει αν το βαλεις οπως ακριβως εχεις το παλιο σου τωρα σαν οποιοδηποτε αλλο modem ειναι εχει απλα εχει επιπλεον την δυνατοτητα για voip Μαλιστα οταν το συνεδεσα(πριν γινει κιολας η γραμμη voip) επειδη ειναι της cosmote παιρναει αυτοματα τους κωδικους και τις ρυθμισεις δεν χρειαζεται να τα βαζεις δηλαδη μονος σου οπως με αλλο ρουτερ του εμποριου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα