Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, επισκεφτηκα τον παππου μου στο σπιτι του και πως το εφερε η κουβεντα μου ειπε οτι ΄΄εκανε΄΄ κατι χαρτια για να πληρωνει στον οτε λιγοτερα. Πιο πριν να σας αναφερω οτι ειχε απλη συνδεση στον οτε και η αληθεια ειναι οτι ειχε παγιο λιγο κατω απο τα 20 ευρω νομιζω χωρις να μιλησει καθολου. Τελος παντων κοιταω τον τελευταιο λογαριασμο που του ηρθε και βλεπω να εχουν βαλει 2play σε 87χρονο! Τον ρωταω σου ειπαν τιποτα για ιντερνετ; ( οχι οτι ξερει) Μου απαντα οχι. Με πιανουν τα νευρα μου... Τελος παντων εχει προγραμμα cosmote home double play 24 L. Δηλαδη απεριοριστα σταθερα και 30 λεπτα κινητα και ιντερνετ που δεν ξερει τι ειναι. Η τιμη λογικα ειναι 25 ευρω γιατι δεν πολυεβγαλα ακρη μιας και ηρθε ο λογαριασμος....80 ευρω με ΄΄κατι΄΄ χρεωσεις εκτος παγιου.... Η τιμη πειτε ψιλοτρωγεται για οτε, αλλα το ιντερνετ δεν χρειαζεται και βλεπω πχ η forthnet εχει στα 23 απεριοριστα και τα κινητα. Στην τελευταια σελιδα ομως ο λογαριασμος εχει τιμολογιακες αλλαγες απο 01/06/2018 και οτι εχουμε δικαιωμα αλλαγης προγραμματος ή καταγγελιας της συμβασης αζημιως ΕΝΤΟΣ 1 ΜΗΝΟΣ απο την ημερομηνια ενημερωσης μεσω του λογαριασμου. Το ερωτηματα μου τωρα. Παιζει να παρω καπου τηλεφωνο να τους πω οτι βαλατε ιντερνετ σε 87χρονο και να κοψουν το ιντερνετ και να αυξησουν τα λεπτα προς κινητα προς κινητα ή να μειωσουν το παγιο; Ακομη ποσο καιρο εχουμε λογω τιμολογιακων αλλαγων να κανουμε κατι; Ευχαριστω

Ας πουμε αν μπορεσουμε και το γυρισουμε σα απλη συνδεση με παγιο 17,13 και βαλουμε απεριοριστα αστικα και υπεραστικα για συνταξιουχους με 3,90 ευρω ανα διμηνο και βαλουμε και 90 λεπτα προς κινητα με 4,87 ευρω τον μηνα τοτε βγαινει...23,95. Μικρη η διαφορα θα μου πειτε αλλά τον καλυπτει καλυτερα γιατι βλεπω μιλαει που και που σε κανενα κινητο και τα 30 λεπτα τα θεωρω λιγο κοροιδια.

Δημοσ.

Κανείς δεν θα σε εξυπηρετήσει (και είναι απόλυτα λογικό) γιατί δεν είσαι ο κάτοχος της γραμμής.
Επίσης λες και ξαναλες "internet σε 87χρονο".. φαντάζομαι δεν έχεις δει 80+ και 85+ να χρησιμοποποιούν internet, ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα και πως εξυπηρέτησαν τον 87χρονο τον ίδιο... Όσο για το άλλο ναι προσωπικά πιστεύω ότι οι 85+ αποτελούν εξαίρεση να είναι στο ιντερνέτ.

Επεξ/σία από JOHN ONLY
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Είδα και πως εξυπηρέτησαν τον 87χρονο τον ίδιο...

Δεν ξέρω αν τον εξυπηρέτησαν αλλά ως κάτοχος γραμμής είναι ο μόνος αρμόδιος. Αλλιώς αν είναι έτσι να πάρω και εγώ τηλέφωνο εκ μέρους του (άσχετος με τη σύμβαση εγώ, άσχετος με τη σύμβαση κι εσύ).

2 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Όσο για το άλλο ναι προσωπικά πιστεύω ότι οι 85+ αποτελούν εξαίρεση να είναι στο ιντερνέτ.

Πρεφα ή ξερή στο καφενείο και πολύ τους είναι.
Ωραία μυαλά..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, l337 είπε

Δεν ξέρω αν τον εξυπηρέτησαν αλλά ως κάτοχος γραμμής είναι ο μόνος αρμόδιος. Αλλιώς αν είναι έτσι να πάρω και εγώ τηλέφωνο εκ μέρους του (άσχετος με τη σύμβαση εγώ, άσχετος με τη σύμβαση κι εσύ).

Πρεφα ή ξερή στο καφενείο και πολύ τους είναι.
Ωραία μυαλά..

Και ξαναλέω ότι πριν δεν είχε καν κανένα πρόγραμμα και πάνε και του βάζουν 2play ενώ με περιπου 2.5 ευρώ επιπλέον του παγίου θα είχε απεριόριστη ομιλία προς σταθερά ειδικά για συνταξιούχους... Ούτε εγώ ήμουν εκεί αλλά έτσι έχει η κατάσταση.

Πρέφα ξερή και πολύ τους ειναι δεν ειπώθηκαν από μέρους μου. Άρα ωραία μυαλά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...