Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δρόμος όπως λες δεν έχει διαγράμμιση αλλά αφού είναι διπλής κατεύθυνσης και απαγορεύεται η προσπέραση θεωρείται ότι είναι διπλής.

Εσύ παραβίασες τη διπλη διαγράμμιση και ο άλλος συνεπεία αυτής της κίνησής σου (την παρερμήνευσε, αλλά όπως και να έχει αντέδρασε όπως μπορούσε σε δική σου παράνομη κίνηση) έπεσε πάνω σου.

Μόνο αν υπήρχε 3ο αμάξι που προσπαθούσε να προσπεράσει μπορείς να πεις ότι βρέθηκε αδικαιολόγητα στο αντίθετο ρεύμα και βέβαια φταίει (ή στη χειρότερη φταίτε και οι δύο).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zeledenia είπε

Σχετικά με τις ασφάλειες σε τρακάρισμα. Να ξέρετε Η χειρότερη ασφάλεια είναι η ΑΧΑ, είναι η ΜΟΝΗ που δίνει λεφτά ο κοσμάκης και δεν αποζημιώνονται ούτε στο ελάχιστο. Είχα τράκαρει πριν από 6 χρόνια, βρέθηκα σε κώμα με κρανίο-εγκεφαληκή κάκωση & 5% πιθανότητες επιβίωσης όπου ο κατηγορούμενος ο οποίος με τράκαρε ήταν ασφαλισμένος στην ΑΧΑ. Εκτός ότι εγώ δεν πήρα τίποτα από την αποζημίωση, ο κατηγορούμενος Οχι μόνο δεν καλύφθηκε απ την ασφάλεια του. Πούλησε  απ την τσέπη του ο κατηγορούμενος κάτι ψιχουλα για μένα. Η AXA  δεν έκανε ΤΊΠΟΤΑ. Σήμερα έγινε καραμπόλα στη Ποσειδώνος, 29/9/19, δεν ξέρω Ίσως φανεί και στις ειδήσεις με το απογευματινο δελτίο. Τρακαραμε τουλάχιστον 10 αμάξια το ένα πίσω απ τ άλλο, ήμουν πάλι άτυχη ο πίσω μου να έχει ασφάλεια AXA, αλλά δηλώσαμε, αλλά έγραφε ο ασφαλιστής της AXA του κάναμε παρατήρηση γι αυτό & μας αμφισβητούσε. Για να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ την οποιαδήποτε αποζημίωση χρειαστεί. Επειδή  αμάξι του πίσω μου ήταν ένα ακριβό & δε φάνηκε Μεγάλη ζημιά απ τη καραμπόλα... δήλωσε οτι το τράκαρα εγώ με τους 3 μπροστά & ο πίσω μου με τους υπόλοιπους πίσω του. Το γράφω ΜΟΝΟ για να ξέρει ο κόσμος τι παίζει, μη κάνουν το λάθος να ασφαλιστούν στην συγκεκριμένη εταιρία. Τσάμπα θα δίνουν τα λεφτακια τους. Τσάμπα θα ταλαιπωρούν και τους τρίτους σε οποιοδήποτε ατύχημα. Ψαξ τε ΚΑΛΑ που θα δίνετε τα λεφτακια σας. 

Οτι και να γραψει ο ασφαλιστης αν δεν υπγραψετε δεν εχει καμμια σημασια .Ο ασφαλισμενος λεει και ο ασφαλστης γραφει οτι του πει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ ζελεδενια 

οι πιθανοτητες να μην παρεις αποζημιωση απο τροχαιο με real μικρο τραυματισμο ειναι ελαχιστες...αν μιλαμε για εντατικη, μετεχειρουργικες καταστασεις φαρμακα,φυσιοθεραπείων+διαφυγοντα κερδη τοτε θα ελεγα οτι δεν παιζει..

εκτος κ αν δεν ειχες διπλωμα,αν εισαι μεθυσμενος κτλ

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...