Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 3 μηνες είχα ένα τροχαίο ατύχημα. Ενώ βρισκόμουν σε ένα δρόμο διπλής κατεύθυνσης εντός αστικού ιστού χωρίς νησίδα και χωρίς διαγράμμιση βγάζω αριστερό φλάς για να εισέλθω στο παρκινγκ καταστήματος που βρίσκεται στην απέναντι μεριά του δρόμου. Ελέγχω το αντίθετο ρεύμα αν έρχεται κάποιο όχημα και ξεκινώ την αλλαγή πορείας προς αριστερά. Την ώρα που η μουρη του αυτοκινήτου μου είναι σχεδόν στην αρχή της ράμπας του παρκινγκ και το αμάξι βρίσκεται σχεδόν κάθετα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ακούω μπαμ και το αμάξι στρίβει σχεδόν 30 μοίρες δεξιά. Ο οδηγός του αυτοκινήτου πίσω μου επιχειρούσε εκείνη την ώρα προσπέραση με επιταχυνόμενη κίνηση και με έχει βρεί με τη μπροστά δεξια πλευρά του στην αριστερη μου πίσω από την κολώνα του αυτοκινητου μέχρι το μπροστινό φτερό πριν τη ρόδα. Κατεβαίνουμε και μου λέει ότι δε φταίει διοτι γυάλιζε το φαναρι και νόμιζε οτι άναψα αλαρμ. 10 μέτρα μπροστά απο το ατύχημα υπάρχει πινακίδα που απογορεύει το προσπέρασμα και 20 μέτρα πίσω μας διασταύρωση. Με τα πολλά ταλαιπωρούμαι ακόμα και περιμένω να μεταβούν πραγματογνώμονες στο σημείο ώστε να αποφανθούν. Επειδή θα τρελαθώ από τα νεύρα μου γιατι στα καλα του καθουμένου έμπλεξα και επειδή μπορεί να φτάσει και στα δικαστήρια ποιος θεωρείτε οτι φταίει και τι να κάνω;;; Εχω πάθει ζημιά 1200 E λεφτά τα οποία θα ζοριστω να τα δώσω για να φτιάξω τη ζημιά.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Και οι δυο παρανομοι είστε, αυτος εβγαλε φλας για προσπεραση και εσυ φλας να περάσεις στο μαγαζι, τρακάρετε δηλαδή δυο αυτοκινητα στο αντίθετο ρεύμα

Πιάσε το αυγό και κουρευτο

• Like 1
Δημοσ.

Εάν στο σημείο του δρόμου που έκανες αριστερά, είχε διπλή γραμμή (απογαρεύεται το προσπέρασμα), τότε φταίτε και οι 2. Οι ασφαλιστικές θα σας βγάλουν υπαιτιότητα και ότι πολύ πιθανόν να μην σας πληρώσουν και τίποτα. Σε αντίθετη περίπτωση φταίει αυτός που σε τράκαρε.

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Uberalles_gr είπε

Εάν στο σημείο του δρόμου που έκανες αριστερά, είχε διπλή γραμμή (απογαρεύεται το προσπέρασμα), τότε φταίτε και οι 2. Οι ασφαλιστικές θα σας βγάλουν υπαιτιότητα και ότι πολύ πιθανόν να μην σας πληρώσουν και τίποτα. Σε αντίθετη περίπτωση φταίει αυτός που σε τράκαρε.

Αυτό ακριβώς!!!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Uberalles_gr είπε

Γραφει :

σε ένα δρόμο διπλής κατεύθυνσης εντός αστικού ιστού χωρίς νησίδα και χωρίς διαγράμμιση 

Οποτε δεν μπορει να ειχε διπλη γραμμη.

Δημοσ.

Εαν δεν ειχε διπλη γραμμη τοτε καλως εβγαλες φλας και εστριψες. Ο αλλος ο τσακαλος επρεπε να βλεπει μπροστα του που παει, απο την στιγμη που ειχε εμποδιο (εσενα) επρεπε να κοψει.
Ποια ειναι η διαδικασια που ακουλουθησες; Ποιοι πραγματογνωμονες θα πανε;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bluev είπε

Πριν 3 μηνες είχα ένα τροχαίο ατύχημα. Ενώ βρισκόμουν σε ένα δρόμο διπλής κατεύθυνσης εντός αστικού ιστού χωρίς νησίδα και χωρίς διαγράμμιση βγάζω αριστερό φλάς για να εισέλθω στο παρκινγκ καταστήματος που βρίσκεται στην απέναντι μεριά του δρόμου. Ελέγχω το αντίθετο ρεύμα αν έρχεται κάποιο όχημα και ξεκινώ την αλλαγή πορείας προς αριστερά. Την ώρα που η μουρη του αυτοκινήτου μου είναι σχεδόν στην αρχή της ράμπας του παρκινγκ και το αμάξι βρίσκεται σχεδόν κάθετα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ακούω μπαμ και το αμάξι στρίβει σχεδόν 30 μοίρες δεξιά. Ο οδηγός του αυτοκινήτου πίσω μου επιχειρούσε εκείνη την ώρα προσπέραση με επιταχυνόμενη κίνηση και με έχει βρεί με τη μπροστά δεξια πλευρά του στην αριστερη μου πίσω από την κολώνα του αυτοκινητου μέχρι το μπροστινό φτερό πριν τη ρόδα. Κατεβαίνουμε και μου λέει ότι δε φταίει διοτι γυάλιζε το φαναρι και νόμιζε οτι άναψα αλαρμ. 10 μέτρα μπροστά απο το ατύχημα υπάρχει πινακίδα που απογορεύει το προσπέρασμα και 20 μέτρα πίσω μας διασταύρωση. Με τα πολλά ταλαιπωρούμαι ακόμα και περιμένω να μεταβούν πραγματογνώμονες στο σημείο ώστε να αποφανθούν. Επειδή θα τρελαθώ από τα νεύρα μου γιατι στα καλα του καθουμένου έμπλεξα και επειδή μπορεί να φτάσει και στα δικαστήρια ποιος θεωρείτε οτι φταίει και τι να κάνω;;; Εχω πάθει ζημιά 1200 E λεφτά τα οποία θα ζοριστω να τα δώσω για να φτιάξω τη ζημιά.

Εδώ οι ασφαλιστικές πρέπει να στείλουν πραγματογνώμονες στο σημείο για να αποφανθούν ποιος φταίει, και εσύ περιμένεις απάντηση από μας που μόνο δεδομένο έχουμε τη δική σου μαρτυρία?

Εσύ από τη μερικά σου το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή μέχρι να βγάλουν πόρισμα οι ασφαλιστικές, και τότε θα πράξεις ανάλογα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bluev είπε

φίλε αν είναι έτσι όπως τα λες θα δικαιωθείς...αλλά επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις ο καθένας λέει οτι του ρθει μπορεί αυτός που σε τράκαρε να ισχυριστεί ότι άργησες να ανάψεις φλας και άλλα χίλια δυο... οπότε μην το έχεις σίγουρο...

το αμάξι παραμένει άφτιαχτο εδω και 3 μήνες?

Δημοσ.

Οι ασφαλιστικές περιμένουν τι θα πεις  στην δήλωση σου, παίρνουν θεση μονο όταν υπάρχει παράβαση του κοκ και δεν αποζημιώνουν

Το επόμενο βήμα είναι τα δικαστήρια.

Αυτο ομως θα το μαθεις μόλις πας να πληρωθείς

Δημοσ.

Και πως αποδικνυεις οτι ειναι ετσι οπως τα λες; Μαρτυρας και να υπαρχει κατα πασα πιθανοτητα θα εχει φυγει για να μην τρεξει στα δικαστηρια.
Καμερες που βλεπουν μπροστα και δειχνουν τι κανεις δεν τις δεχεται το δικαστηριο.
Οποτε τι κανεις;

Δημοσ.

Μάρτυρας υπάρχει γιατί είχα συνοδηγό φωτογραφιες εχω από τη θέση που ακινητοποιήθηκαν τα όχηματα διαγραμμιση δεν έχει καθόλου και το οτι με χτύπησε απο πίσω φαίνεται απ τη ζημιά προφανώς η ασφαλιστική του επικοινώνησε αμέσως μαζί μου και κάναμε πραγματογνωμοσύνη για τη ζημιά και αφου έγινε κι αυτό μου είπαν ότι θέλουν να στείλουν κ πραγματογνώμονες κ επί τόπου στο σημείο.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να βάλεις ένα σχεδιάγραμμα της τροχαίας να δούμε τι έγινε.

Όπως το βλέπω, το ότι πέρασες στο αντίθετο ρεύμα δεν έχει σχέση με το ότι τράκαρες στον κώλο του αμαξιού σου. Μπορούσε αυτό να γίνει και αν ήσουν στο ρεύμα του. Αυτός όφειλε να προσέχει γιατί ερχόταν πίσω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Janoss είπε

Καλό θα ήταν να βάλεις ένα σχεδιάγραμμα της τροχαίας να δούμε τι έγινε.

Όπως το βλέπω, το ότι πέρασες στο αντίθετο ρεύμα δεν έχει σχέση με το ότι τράκαρες στον κώλο του αμαξιού σου. Μπορούσε αυτό να γίνει και αν ήσουν στο ρεύμα του. Αυτός όφειλε να προσέχει γιατί ερχόταν πίσω.

Θα μπορουσε καλιστα να ηταν στην λωριδα (απο την αλλη μερια) και να ειχε βγαλει δεξι φλας για να μπει στον χωρο σταθμευσης. Απο την στιγμη που δεν εκανε κατι παρανομο ειναι απολυτος οκ.
Αυτο που ρωτησα πριν ειναι οτι εαν ο αλλος ειναι τερμα βλακας και πει οτι... πχ ησουν παρκαρισμενος και βγηκες αποστχτα;
Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση; Ποιον πιστευουν; Και ο αλλος μπορει να εχει συνοδηγο.
Δεν λεω κατι εναντιων σου ουτε υπονοοω κατι, απλα αναρωτιεμαι πως βγαζεις ακρη σε τετοια πραγματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...