kon_28 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ, ενδιαφέρομαι να χτίσω ένα PC. Ποσό που διαθέτουμε : 300€ με τα μεταφορικά Χρήση υπολογιστή : Browsing και Light Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Δεν υπάρχει κάποιο Οθόνη: Έχω μια 768p και δεν θέλω άλλη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: Αλεξανδρούπολη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: Από οποιοδήποτε κατάστημα/καταστήματα αρκεί να μην ξεπερνάει το ποσό που διαθέτω Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο: Όχι, θα το στήσω μόνος μου Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Όχι To κουτί που θα χρησιμοποιηθεί είναι το Innovator Starship από το e-shop* *Link: https://www.e-shop.gr/case-innovator-starship-black-half-tranparent-p-PER.643584 *Επίσης διαθέτω 2 HDDs* ΥΓ: Παρακάτω θα βρείτε 2 builds που πιστεύω πως αξίζουν σε αυτά τα χρήματα Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από kon_28
Kon/nos stam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Σου προτείνω να πάρεις το 2 αλλά αν μπορείς βάλεις αλλά 30 ευρώ παραπάνω για να πάρεις αυτήν την μητρική https://www.skroutz.gr/s/11276923/Gigabyte-AB350M-Gaming-3-rev-1-0.html Επίσης να πεις στο μαγαζί που θα πάρεις την μητρική να σου κάνουν bios update αλλιώς δεν θα δουλέψει με τον ryzen 2200g Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από Kon/nos stam Edit 20* ευρώ παραπάνω
kon_28 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, Kon/nos stam είπε Καλησπέρα, Σου προτείνω να πάρεις το 2 αλλά αν μπορείς βάλεις αλλά 30 ευρώ παραπάνω για να πάρεις αυτήν την μητρική https://www.skroutz.gr/s/11276923/Gigabyte-AB350M-Gaming-3-rev-1-0.html Επίσης να πεις στο μαγαζί που θα πάρεις την μητρική να σου κάνουν bios update αλλιώς δεν θα δουλέψει με τον ryzen 2200g Ευχαριστώ για την απάντηση σου, νομίζω πως δεν χρειάζομαι B350 καθώς δεν με ενδιαφέρει το overclock, συν το ότι δεν μπορώ να ανέβω και άλλο στη τιμή
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, kon_28 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση σου, νομίζω πως δεν χρειάζομαι B350 καθώς δεν με ενδιαφέρει το overclock, συν το ότι δεν μπορώ να ανέβω και άλλο στη τιμή Κουτί έχεις; Από παλιό pc;
kon_28 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, radiohead είπε Κουτί έχεις; Από παλιό pc; Ξέχασα να το αναφέρω, κουτί θα είναι το Innovator Starship από το e-shop
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, kon_28 είπε Ξέχασα να το αναφέρω, κουτί θα είναι το Innovator Starship από το e-shop Τα τελικά ποσά που γράφεις παραπάνω περιλαμβάνουν τα μεταφορικά;
kon_28 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, radiohead είπε Τα τελικά ποσά που γράφεις παραπάνω περιλαμβάνουν τα μεταφορικά; Nαι
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, kon_28 είπε Nαι Μπορείς να παραλάβεις απο καταστήμτα εκτός e-shop ή δεν είσαι Αθήνα;
kon_28 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Όχι, θα το παραλάβω από το e-shop point της πόλης μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Το νο2 με τον 2200g πάρε και εφόσον δεν θέλεις να δώσεις άμεσα παραπάνω, με την πρώτη ευκαιρία πρόσθεσε ακόμα 4gb. Δες μία με 240gb ssd. Θα βγεί 310€ με το κουτί που επίλεξες Το bios update που έθιξε ο φίλος παραπάνω δώσ'του σημασία. Ζήτα ryzen2 ready να είναι η Mobo.
dimoskoutr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το κουτί είπε το έχει νομίζω... Οπότε τα χρήματα που λέει είναι χωρίς το κουτί... Εγώ έτσι το κατάλαβα... λάθος; Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από dimoskoutr
kon_28 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Το κουτί είπε το έχει νομίζω... Οπότε τα χρήματα που λέει είναι χωρίς το κουτί... Εγώ έτσι το κατάλαβα... λάθος; Το κουτί θα το αγοράσω, στην κατοχή μου έχω μόνο 2 HDDs
Ntinaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 οπωσδηποτε τον ryzen 2200g απλα καλο θα ηταν να παρεις μνημες dual channel καποια στιγμη δηλαδη αν βαλεις τωρα μια 4αρα, βαλε σε λιγο καιρο αλλη μια ιδια κατα προτιμηση να ειναι και οι 2 υψηλης συχνοτητας 1
kon_28 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε οπωσδηποτε τον ryzen 2200g απλα καλο θα ηταν να παρεις μνημες dual channel καποια στιγμη δηλαδη αν βαλεις τωρα μια 4αρα, βαλε σε λιγο καιρο αλλη μια ιδια κατα προτιμηση να ειναι και οι 2 υψηλης συχνοτητας Οπότε στο μέλλον ακριβώς την ίδια Ram που θα αγοράσω τώρα;;;; (Για να έχω dual channel) Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από kon_28
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα