mylo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δοκίμασα το wps που τα έχει όλα μαζί αλλά σε ένα αρχείο Excel που ήθελα να κάνω μια αλλαγή δεν έβγαζε σκέτο save αλλά save as και σπαστικα και κατέβασα χωριστά το Excel και το word.
mylo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, vagos789 είπε Libre εχω στο σπιτι εδω και χρονια Υπάρχει libre εφαρμογή στο Google play?
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, mylo είπε Υπάρχει libre εφαρμογή στο Google play? Δεν βλέπω και τα καλύτερα σχόλια.... https://play.google.com/store/apps/details?id=org.documentfoundation.libreoffice&hl=el *σε android που ήμουν πάντως με την εφαρμογή της MS είχα λύσει το πρόβλημά μου... 1
mr.robot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Στις 2/8/2018 στις 10:59 ΠΜ, mylo είπε Δοκίμασα το wps που τα έχει όλα μαζί αλλά σε ένα αρχείο Excel που ήθελα να κάνω μια αλλαγή δεν έβγαζε σκέτο save αλλά save as και σπαστικα και κατέβασα χωριστά το Excel και το word. το καλο με το wps ειναι οπως ειπες οτι σε μια εφαρμογη εχεις και excel και word και powerpoint ουσιαστικα εχεις ολες αυτες.. προσωπικα χρησιμοποιω και στον υπολογιστη και στο κινητο ms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα