demolition23 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, έχω το ote speedport entry 2i και έχω φτιάξει 2 ssid, ένα για το σπίτι και ένα για το σπίτι που νοικιάζω δίπλα. Καμία φορά το βλέπω να γονατίζει, γιατί παίζουν πολύ YouTube. Μπορώ να ρυθμίσω το μόντεμ να δίνει μικρότερη ταχύτητα στο ssid που μοιράζομαι; Οι πληροφορίες της σύνδεσης μου φαίνονται στην φώτο παρακάτω
stratosw Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 οχι γιατι το speedport δεν εχει τετοιο περιορισμο. πρεπει να βαλεις ενα acceess point που να εχει περιορισμους και να παιρνουν ιντερνετ απο εκει 1
markon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Εγώ στην θέση σου θα κοίταζα πρώτα την ταχύτητα μου γιατί vdsl2 και να συγχρονίζεις στα 18 κατι δεν πάει καλα εκτός και το έχεις ψάξει το θέμα και δεν γίνεται τίποτα και θέλεις να μείνεις σε vdsl οποτε πασο
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 On 02/08/2018 at 10:49, demolition23 said: Καλησπέρα, έχω το ote speedport entry 2i και έχω φτιάξει 2 ssid, ένα για το σπίτι και ένα για το σπίτι που νοικιάζω δίπλα. Καμία φορά το βλέπω να γονατίζει, γιατί παίζουν πολύ YouTube. Μπορώ να ρυθμίσω το μόντεμ να δίνει μικρότερη ταχύτητα στο ssid που μοιράζομαι; Οι πληροφορίες της σύνδεσης μου φαίνονται στην φώτο παρακάτω οσο ξερω δεν μπορεις να βαλεις οριο ανα ssid εκτος.αν εχει να φτιαξεις guest network.αλλιως.μετα ζητα 30αρι πακετο vdsl και φτιαξε σωστα την καλωδιωση για να παρεις τα max https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf On 07/08/2018 at 06:19, markon said: Εγώ στην θέση σου θα κοίταζα πρώτα την ταχύτητα μου γιατί vdsl2 και να συγχρονίζεις στα 18 κατι δεν πάει καλα εκτός και το έχεις ψάξει το θέμα και δεν γίνεται τίποτα και θέλεις να μείνεις σε vdsl οποτε πασο η ταχυτητα δεν ειναι λαθος.adsl εχει ζητησει 24/1 και απλα του εδωσαν vdsl 24/1 απο το kv. γνωστη τακτικη του οτε.για αυτο τετοια margin και μονο 1 mbit upload.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα