Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Istros είπε

Πρέπει να έχεις κάποιου είδους ψύχωση με την Apple, δεν εξηγείται αλλιώς 😂 θαυμάζω το ζήλο με τον οποίο προσπαθείς να πείσεις εμάς τις άμυαλες πόρνες του καταναλωτισμού για τό πόσο κορόιδα είμαστε που αγοράζουμε iPhone 😂 όχι ότι μας αρέσει το ios και δεν έχουμε επιλογή. To πόσα βγάζει η Apple σε κάθε συσκευή δεν αφορά εμένα και τον οποιοδήποτε καταναλωτή. Η Apple δεν ειναι φιλανθρωπικό ίδρυμα ούτε είπε πουθενά ότι βγάζει vfm συσκευές και προφανώς θα κοιτάει να μεγιστοποιεί το κέρδος της. Στην τελική όσο βγάζει συσκευές που ικανοποιούν τις ανάγκες μου θα συνεχίζω να επενδύω στο οικοσυστημα της.

3 λεπτά πριν, gasantony είπε

Και μπολικος ακόμα κοσμάκης που δεν θέλει να μάθει τις άλλες μάρκες από την αρχή ! Το έχω ακουσει πολλές φορες !

Φίλη ήθελε να πάρει νέο κινητό και ενώ της είχα βρει καλύτερα κινητά στο ίδιο price range μου πέταξε "Samsung θα πάρω πάλι γιατί το έχω μάθει και με βολεύει"

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματι ισχύει αυτο με το μενου και ειμαι ενας και εγω.

Αν θα παρω κατι θα ειναι google (πολυ ακριβω χωρις υποστηριξη αλλα λεμε τωρα) sony htc και γενικα οποιον δεν παραμετροποιει το stock android.

Δυστυχως δεν συμπάθησα ποτε το ui των xiaomi huawei lg και samsung.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε

τις άμυαλες πόρνες του καταναλωτισμού 

Με ισοπέδωσες και βγήκε και ο καφές από την μύτη!!! Όλα τα reactions για αυτή την φράση!!!! 👍

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ρε στιγμές που ζούμε, η Apple στην τρίτη θέση, με την Xiaomi να πλησιάζει. Οι Ασιάτες θερίζουν την αγορά. Μπράβο πραγματικά, αν και δεν με εκπλήσσει, έχουν ποιοτικές συσκευές σε χαμηλές τιμές. Ειδικά η Xiaomi φέτος έχει λανσάρει πολύ καλά Smartphone και άρχισε να ανοίγεται στην δύση, η δε Samsung S8 και S9 με ταβάνι τα 500€. Την ίδια στιγμή για ένα iPhone πρέπει να σκάσεις το λιγότερο 800€ και φτάνεις και τα 1300€ άμα  χρειαστεί. 

Επεξ/σία από Plapoutas
  • Like 4
Δημοσ.

και το αξιζει μαζι κ με τη xiaomi . οι κινεζικες μαρκες μαζι εχουν παρει σχεδον το 40% απο οτι βλεπω . Απλα να παιξει καποιος με την καμερα του p20 pro και δε προκειται να ασχοληθει ποτε ξανα καποιος με apple και samsung

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε

Πρέπει να έχεις κάποιου είδους ψύχωση με την Apple, δεν εξηγείται αλλιώς 😂 θαυμάζω το ζήλο με τον οποίο προσπαθείς να πείσεις εμάς τις άμυαλες πόρνες του καταναλωτισμού για τό πόσο κορόιδα είμαστε που αγοράζουμε iPhone 😂 όχι ότι μας αρέσει το ios και δεν έχουμε επιλογή. To πόσα βγάζει η Apple σε κάθε συσκευή δεν αφορά εμένα και τον οποιοδήποτε καταναλωτή. Η Apple δεν ειναι φιλανθρωπικό ίδρυμα ούτε είπε πουθενά ότι βγάζει vfm συσκευές και προφανώς θα κοιτάει να μεγιστοποιεί το κέρδος της. Στην τελική όσο βγάζει συσκευές που ικανοποιούν τις ανάγκες μου θα συνεχίζω να επενδύω στο οικοσυστημα της.

Φίλη ήθελε να πάρει νέο κινητό και ενώ της είχα βρει καλύτερα κινητά στο ίδιο price range μου πέταξε "Samsung θα πάρω πάλι γιατί το έχω μάθει και με βολεύει"

Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για τιποτα,μαγκια σου και δικαιωμα σου να δωσεις τα χρηματα σου οπου θες.Ειναι καθαρα θεμα επιλογης και ευτυχως εχουμε αρκετες.Απλα απανταω σε καπους οι οποιο δειχνουν χαρουμενοι που με την αισχροκερδεια καταφερε η apple να φτασει το τρις.Εαν ειναι χαρουμενοι που μια εταιρεια καταφερε να φτασει το 1 τρις με λιγοτερες πωλησεις και περισσοτερα κερδη αυτο τα λεει ολα.Τι αλλο να προσθεσω?Προσεξε δεν κρινω την επιλογη σου να αγορασεις αυτο που θες αλλα το γεγονος οτι η apple αισχροκερδει (εξ ου και το 1 τρις) και οτι αυτοι που τα πληρωσαν ειναι και χαρουμενοι!!!! Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη!

Αυτο με τη φιλη σου πολυ καλο!!

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vbeka9733 είπε

και το αξιζει μαζι κ με τη xiaomi . οι κινεζικες μαρκες μαζι εχουν παρει σχεδον το 40% απο οτι βλεπω . Απλα να παιξει καποιος με την καμερα του p20 pro και δε προκειται να ασχοληθει ποτε ξανα καποιος με apple και samsung

Το S9 έχει επίσης άριστη κάμερα, μην τα βάζεις όλα σε ένα καζάνι, επίσης σε ένα Smartphone δεν είναι η κάμερα για όλους το κριτήριο αγοράς. Οι Samsung, Huawei, Xiaomi έχουν άλλα καλά για τα οποία τα αγοράζει ο κόσμος, εγώ πχ δεν θα αγόραζα άλλο Huawei γιατί είχαν περάσει 2 από τα χέρια μου και δεν είχα μείνει ευχαριστημένος στο παρελθόν. Προτιμήσεις και γούστα είναι αυτά, επίσης δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι το iPhone X δεν έχει καλή κάμερα, έχει επίσης από τις καλύτερες κάμερες της αγοράς, αλλά όπως είπα και πριν, η κάμερα δεν είναι το παν σε μία συσκευή. 

• Like 1
Δημοσ.

Η καλυτερη καμερα ειναι huawei και το mi 8 στα 400 κατι ευρω ειναι κατω απο τη μιση τιμη απο τα αλλα που ειναι στη λιστα οποτε να γιατι το 50% αυξηση και στα 2. 

Του χρονου θα εχουν αλλο ενα 50% αυξηση γιατι θα εχουν ξεπεραστει και τα τελευταια ψυχολογικα προβληματα αυτων που νομιζουν οτι μονο η apple και το S9 ειναι καλα κινητα

image.png.52002926d8a2b84f68e96facead97cd1.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vbeka9733 είπε

Η καλυτερη καμερα ειναι huawei και το mi 8 στα 400 κατι ευρω ειναι κατω απο τη μιση τιμη απο τα αλλα που ειναι στη λιστα οποτε να γιατι το 50% αυξηση και στα 2. 

Του χρονου θα εχουν αλλο ενα 50% αυξηση γιατι θα εχουν ξεπεραστει και τα τελευταια ψυχολογικα προβληματα αυτων που νομιζουν οτι μονο η apple και το S9 ειναι καλα κινητα

image.png.52002926d8a2b84f68e96facead97cd1.png

Δεν είδα κανέναν να γράφει ότι μόνο τα S9 και iPhone X είναι καλά κινητά. Άντε να δεις που και που κανέναν φανατισμένο να λέει ότι σαν το iPhone δεν έχει. Ούτε είπε κανείς ότι το P20 Pro δεν έχει την καλύτερη κάμερα αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το DXOMARK.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Balantakos είπε

Οταν βγαζει 300 κινητα την βδομαδα, μην ρωτας πως γινεται..

Πολύ σωστός, το άρθρο λέει για shipments, δηλαδή για κομμάτια και όχι για αξία!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill89 είπε

Πολύ σωστός, το άρθρο λέει για shipments, δηλαδή για κομμάτια και όχι για αξία!

Ναι αλλά ακόμα και το Marketshare να δεις η Huawei είναι δεύτερη και η Xiaomi ανεβαίνει και αυτή στην τρίτη θέση όπως πάει. Άμα συνεχίσει έτσι η Apple την βλέπω στην τέταρτη θέση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Plapoutas είπε

Ναι αλλά ακόμα και το Marketshare να δεις η Huawei είναι δεύτερη και η Xiaomi ανεβαίνει και αυτή στην τρίτη θέση όπως πάει. Άμα συνεχίσει έτσι η Apple την βλέπω στην τέταρτη θέση.

Το market share αναφέρεται σε κομμάτια. Αν κάνεις τις πράξεις αυτό αφορά.

Δημοσ.

Το γεγονος οτι το android και το ios αποτελουν το 99.9% της αγορας αυτο πρεπει να μας ανησυχει.2 λειτουργικα για ολο τον κοσμο και ελπιζω να μην παμε σε 1 σε λιγα χρονια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι εσείς που διαφωνείτε με όλα πιάστε στο χέρι σας ένα οποιοδήποτε Xiaomi με το εκπληκτικό interface (ναι αντιγραφή και εξέλιξη της Apple είναι) και μετά πάρτε το πανάκριβο Apple ή το δυσκοίλιο Samsung. Απόλυτα σωστή η σχεδόν 50% αύξηση πωλήσεων.

Α! και να το φορτίζουμε μια φορά την εβδομάδα, έτσι?

Επεξ/σία από costef
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...