Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DaemonLord92 είπε

O ζηλος όμως με τον οποιο παραθετεις τα διαφορα λινκ αλλο δειχνει (οχι μονο εδω αλλα και σε αλλα threads). Αυτοι που χαιρονται που κοντευει να φτάσει στο 1 τρις η Apple είναι η μια πλευρα του νομισματος. Υπαρχουν και αυτοί που παραμονεύουν σε κάθε thread με τη λεξη apple για να πετάξουν τη χαζομάρα τους. 

Απο εκει και περα το πως λειτουργεί η Apple και το ποσα κέρδη έχει (με αισχροκερδια ή οχι) δε θα επρεπε να σε απασχολεί. Στην τελική εσύ συνειδητά επιλέγεις να μην αγοράζεις Apple προιόντα για τους δικούς σου λόγους και κάποιος άλλος συνειδητά επιλέγει να αγοράσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να μας απασχολεί αυτή τη στιγμή αμα η Apple αισχοκερδεί. Δε μ βάζει το μαχαίρι στο λαιμό για να αγοράσω τα προιόντα της. Άμα κάποια στιγμή νιώσω ότι τα λεφτά που δίνω δεν εχουν αντίκρισμα απλά θα σταματήσω να αγοράζω.

Έτσι μπράβο εσύ να είσαι χαρούμενος που φτάνει το 1 τρις ή apple!

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και το z5 που έχω κιόλας ενώ ουσιαστικά πονάει πολύ σε νυχτερινό σκηνικό την ώρα που το g4 της lg έκανε παπάδες.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Istros είπε

ευγε στην huawei που πριν 5 χρονια ελαχιστοι γνωριζαν ομοιως και στην xiaomi με αυξηση 49%.Η samsung στα s9 δεν προσφερε κατι το ιδιαιτερο γιαν να καταφερει τους κατοχους s8 να το αγορασουν,ομοιως η apple αν συνεχiσει με την ιδια τιμολογιακη πολιτικη.Την εσωσε το X που ηταν καινοτομο σχεδιαστικα γιατι με τα 8 και 8 plus ουτε τις μισες πωλησεις δεν θα ειχε.Οταν καποιοι επαναπαυονται στις πρωτιες (samsung,apple )τους ερχονται πρωτοι αυτοι που προσπαθουν (huawei,xiaomi)

λογικο να πανε καλυτερα οταν δινεις 1200Ε για μια συσκευη που κοστιζει 400Ε .Στην υγεια των κοροιδων θα γιορτασουν για το 1 τρις!

https://www.forbes.com/sites/ewanspence/2017/11/08/apple-iphonex-profit-margin-price-cost/amp/

https://www.cnbc.com/amp/2017/09/26/how-much-apple-iphone-8-costs-to-make-and-how-much-they-are-sold-for.html

https://metro.co.uk/2016/09/26/apple-is-taking-home-425-profit-for-every-iphone-7-you-buy-you-suckers-6153801/amp/

https://www.theverge.com/2018/2/1/16961562/apple-q1-2018-earnings-iphone-x-sales-units-down-revenue-increase-average-sale-price

https://metro.co.uk/2016/09/26/apple-is-taking-home-425-profit-for-every-iphone-7-you-buy-you-suckers-6153801/

Metro.co.uk;  ''Apple is taking home £425 profit for every iPhone 7 you buy, you suckers''

Δίνεις συγχαρητήρια στη Huawei για την αύξηση των πωλήσεων της, αλλά από την άλλη ειρωνεύεσαι τον DaemonLord92 επειδή κατά τη γνώμη σου, υπερασπίζεται την apple! Καταλαβαίνεις φαντάζομαι το πόσο υποκριτικό φαίνεται αυτό...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Istros είπε

Έτσι μπράβο εσύ να είσαι χαρούμενος που φτάνει το 1 τρις ή apple!

Δε χαίρομαι ούτε λυπάμαι, μου είναι παγερά αδιάφορο διότι έρευνες έχουν δείξει ότι εγώ (και ο κάθε καταναλωτής) δεν κερδίζω τίποτα. Το ίδιο και για την αντιπερα όχθη όπου ορδές φανατικών hater πανηγυρίζουν που η Apple δεν πούλησε όσο περυσι ή επειδη έχασε τη δεύτερη θέση λες και θα ανέβουν οι μετοχές τους.

Επεξ/σία από DaemonLord92
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τι σχέση έχει τα συγχαρητήρια που δίνω στην huaweiε την apple.και βέβαια της αξίζουν συγχαρητήρια που κατάφερε αυτό που κατάφερε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Istros είπε

Τι σχέση έχει τα συγχαρητήρια που δίνω στην huaweiε την apple.και βέβαια της αξίζουν συγχαρητήρια που κατάφερε αυτό που κατάφερε.

Μετοχές της Huawei έχεις και χαίρεσαι που ανεβασε τις πωλήσεις της; Γιατί μονο έτσι θα σου έλεγα ότι έχει λόγο να χαίρεσαι. Αν δεν έχεις μετοχές, τότε σε παραπέμπω σε αυτά που έγραψε ο DaemonLord92 μόλις τώρα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο φαινεσαι στην αγορα με το προιον σου ειναι καλο...τωρα απο τα πανω κατω ο καταναλωτης παντα κερδισμενος ειναι..

Επεξ/σία από Nos20VT
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, akamar είπε

Έχει 50% ; 

Στην night end κατηγορία με βάση κάποια στοιχεία ; 

Φίλε πρέπει να έχει μετοχές κάποιος για να δώσει συγχαρητήρια σε ένα forum σε μια εταιρία που κάνει μια επιτυχημένη προσπάθεια ; 

Τότε να μη κατηγορει και να ειρωνεύεται άλλους με σχολια σαν αυτό:

"Έτσι μπράβο εσύ να είσαι χαρούμενος που φτάνει το 1 τρις ή apple!"

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ναι ενταξει προφανως δεν γνωριζω τι χρηση κανει ο καθενας μας. Στα πιο απλα πραγματα με παιδεψε. Τις προαλλες μου φερνει ενας φιλος να φτιαξουμε λογαριασμο σε μια υπηρεσια κινητης. Κατεβαζουμε την εφαρμογη μετα απο το πριξιμο να βαλουμε τον κωδικο του icloud για να αρχισει να κατεβαινει και μετα απο 10 λεπτα ακομα δεν ειχαμε καταφερει να φτιαξουμε λογαριασμο. Μπαινω απο το android σε 2 λεπτα εφτιαξα εκανα και restore των κωδικο και τελος μπηκαμε απο το iphone μετα. 

Επισης για το youtube επειδη παντα βαζω vanced που εχει background playback swipe controls στο βιντεο τελειως black theme pip mode αυτα δεν υπαρχουν στο ios. Δεν μιλαω καν για solid explorer που με το split window που εχει κανω οτι θελω. Σιγουρα δεν ειμαι τοσο εξοικειωμένος με το ios καποτε καναμε JB με το καλημερα βαζαμε cydia κτλ. Ακομα και που δεν περνει sd ειναι τεραστιο προβλημα εχω 3 καρτες με οτι θελω μεσα και αναλογα αλλαζω σε 1 λεπτο οπως και με otg συνδεω σκληρους δισκους μεχρι 2tb και πολλα αλλα. Σιγουρα καταλαβαινεις και εσυ την ελευθερια του android απο τα πιο απλα πραγματα μεχρι τα πιο περιπλοκα. Η apple θελει δεμενους τους χρηστες της ουτε καν ιδια θυρα φορτισης δεν εχουν οπως το 90% των υπολοιπων κινητων. Και 50 ευρω να μου πουλαγες  αυριο iphone x θα το εδινα αμεσως μετα απο 10 χρονια συμβιωσης με το android δεν θελω τιποτα αλλο.

Αυτό μάλλον είναι θέμα της εφαρμογής. Παρομοίως έχω μια εφαρμογή στο iphone μου(αγορασμένη) που λειτουργεί άψογα. Κατέβασα την ίδια εφαρμογή στο htc 10 που είχα και κράσαρε. Φταίει το android για αυτό; Προφανώς όχι.

Ναι το ios δεν κάνει όσα κάνει το android, αλλα αυτά που κάνει τα κάνει πολύ καλά(αν και πάνε να το χαλάσουν, αλλά ελπίζω να σοβαρευτούν). Προφανώς το ios δεν σε καλύπτει, απολύτως σεβαστο αυτό(για αυτό ψαχνόσουν για jb)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, akamar είπε

Φίλε δεν κατάλαβα τι απαντάς .

στην ερώτηση θα απαντήσεις ;

Αν είναι η Apple ,αυτή η εταιρεία , θεωρούν ότι έχεις μετοχές....

Αν είναι κάποια άλλη δεν έχεις μετοχές. Είναι πολύ απλό. Απορώ γιατι κάνεις πως δεν καταλαβαινεις? Έχει αθηναϊκές πινακίδες.....😝

Επεξ/σία από atheatos
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akamar είπε

Φίλε δεν κατάλαβα τι απαντάς .

στην ερώτηση θα απαντήσεις ;

Φίλε δεν γινεται να χαίρεσαι για την Huawei που αύξησε τις πωλήσεις και από την άλλη εσύ ο ίδιος να κατηγορείς άλλο μέλος ότι χαίρεται που η apple έχει υψηλά κέρδη(που δεν χαίρεται αλλά δεν είναι αυτό το θεμα). Πόσο πιο απλά να το γράψω για να το καταλάβεις;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekfox1 είπε

Αυτό μάλλον είναι θέμα της εφαρμογής. Παρομοίως έχω μια εφαρμογή στο iphone μου(αγορασμένη) που λειτουργεί άψογα. Κατέβασα την ίδια εφαρμογή στο htc 10 που είχα και κράσαρε. Φταίει το android για αυτό; Προφανώς όχι.

Ναι το ios δεν κάνει όσα κάνει το android, αλλα αυτά που κάνει τα κάνει πολύ καλά(αν και πάνε να το χαλάσουν, αλλά ελπίζω να σοβαρευτούν). Προφανώς το ios δεν σε καλύπτει, απολύτως σεβαστο αυτό(για αυτό ψαχνόσουν για jb)

Συμφωνούμε απόλυτα το ios όντως ότι κάνει το κάνει πολύ καλά απλά κάποιες φορές πάει μέσω Λαμίας. Μετά το ios 10 το έφτιαξαν αρκετά όμως δανείστηκε αρκετά στοιχεία και από Android που δεν είναι κακό. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ λειτουργικών μόνο καλό σε μας κάνει απλά η Apple επειδή είναι η μόνη που έχει ios ξέρει ότι μπορεί να βάλει ότι τιμές θέλει την περνει δηλαδή. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Συμφωνούμε απόλυτα το ios όντως ότι κάνει το κάνει πολύ καλά απλά κάποιες φορές πάει μέσω Λαμίας. Μετά το ios 10 το έφτιαξαν αρκετά όμως δανείστηκε αρκετά στοιχεία και από Android που δεν είναι κακό. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ λειτουργικών μόνο καλό σε μας κάνει απλά η Apple επειδή είναι η μόνη που έχει ios ξέρει ότι μπορεί να βάλει ότι τιμές θέλει την περνει δηλαδή. 

Δυστυχώς είναι η μόνη εταιρεία που κυκλοφορεί κινητά με ios, οποτε δεν έχεις και πολλές επιλογες. Εννοείται ότι ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει σε μας τους καταναλωτές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...