Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Είναι να μην φτάσει το 1 τρις σε αξία; Όταν πουλάει ένα Smartphone 1300€ και ενώ δεν έχει τις τρομερές πωλήσεις, έχει τεράστια κέρδη. Σκέψου λίγο πόσο τεράστιο είναι το κέρδος της σε αναλογία με την τιμή που το πουλάει. 

Δηλαδή η Apple έφτασε το 1 τρις πουλώντας το iPhone X? Και όλα αυτά σε λιγότερο από ένα χρόνο? Μήπως τυχόν βγάζει παράλληλα και άλλα προιόντα και υπηρεσίες που της αποφέρουν κέρδη?

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο εγώ βρίσκω οξύμωρο το γεγονός ότι κάποιοι εδώ κατηγορούν τους apple users ότι χαίρονται που τους αρμέγει η apple, αλλά από την άλλη, οι ίδιοι ακριβώς δίνουν συγχαρητήρια στην Huawei και χαίρονται που αύξησε τις πωλήσεις της;

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, D.Luffy είπε

Δηαλδή η Apple έφτασε το 1 τρις πουλώντας το iPhone X? Και όλα αυτά σε λιγότερο από ένα χρόνο? Μήπως τυχόν βγάζει παράλληλα και άλλα προιόντα και υπηρεσίες που της αποφέρουν κέρδη?

Εσύ αυτό κατάλαβες; το θέμα αναφαίρετε σε Smartphones το ότι η Apple είναι προς το παρόν στα 2 δις το γνωρίζουμε, το iPhone X ήταν παράδειγμα. Μην καταλαβαίνεις ότι θέλεις, όσο για τα άλλα τα προϊόντα, η ίδια τακτική παίζει. Γιατί μην μου πεις ότι η τιμή του Mac Mini σήμερα είναι λογική για το Hardware που έχει. Έχει προϊόντα στο κατάστημα της που πουλάει σε παράλογες τιμές. Όσο για τις υπηρεσίες, δεν αντιλέγω είναι έξυπνη η πατέντα με το iCloud και τα 5GB όταν οι περισσότεροι χρήστες έχουν 32GB τηλέφωνα και τους πετάει συνεχώς το μήνυμα ότι το iCloud δεν έχει χώρο, οπότε τσακ και από σχεδόν κάθε χρήστη μερικά ευρώ τον μήνα. 

3 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Μόνο εγώ βρίσκω οξύμωρο το γεγονός ότι κάποιοι εδώ κατηγορούν τους apple users ότι χαίρονται που τους αρμέγει η apple, αλλά από την άλλη, οι ίδιοι ακριβώς δίνουν συγχαρητήρια στην Huawei και χαίρονται που αύξησε τις πωλήσεις της;

Δεν έχεις άδικο σε αυτό, καλή παρατήρηση. Μην ψάχνεις να βρεις λογική σε μερικά από τα σχόλια.

• Like 4
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Είναι να μην φτάσει το 1 τρις σε αξία; Όταν πουλάει ένα Smartphone 1300€ και ενώ δεν έχει τις τρομερές πωλήσεις, έχει τεράστια κέρδη. Σκέψου λίγο πόσο τεράστιο είναι το κέρδος της σε αναλογία με την τιμή που το πουλάει. 

Τεράστια κέρδη, αλλά όχι τρομερές πωλήσεις. Μάλιστα. Αυτό λέει πολλά για το πόσο κοροϊδεύει τους πελάτες της με τα υπερτιμημένα προϊόντα της.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, randomcat είπε

Τεράστια κέρδη, αλλά όχι τρομερές πωλήσεις. Μάλιστα. Αυτό λέει πολλά για το πόσο κοροϊδεύει τους πελάτες της με τα υπερτιμημένα προϊόντα της.

Δεν είμαι σίγουρος αν το σχόλιο σου είναι ειρωνικό ή όχι :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Εσύ αυτό κατάλαβες; το θέμα αναφαίρετε σε Smartphones το ότι η Apple είναι προς το παρόν στα 2 δις το γνωρίζουμε, το iPhone X ήταν παράδειγμα. Μην καταλαβαίνεις ότι θέλεις, όσο για τα άλλα τα προϊόντα, η ίδια τακτική παίζει. Γιατί μην μου πεις ότι η τιμή του Mac Mini σήμερα είναι λογική για το Hardware που έχει. Έχει προϊόντα στο κατάστημα της που πουλάει σε παράλογες τιμές. Όσο για τις υπηρεσίες, δεν αντιλέγω είναι έξυπνη η πατέντα με το iCloud και τα 5GB όταν οι περισσότεροι χρήστες έχουν 32GB τηλέφωνα και τους πετάει συνεχώς το μήνυμα ότι το iCloud δεν έχει χώρο, οπότε τσακ και από σχεδόν κάθε χρήστη μερικά ευρώ τον μήνα. 

Πρώτον, αν θες να μην καταλαβαίνω "ότι θέλω" τότε φρόντισε να είσαι πιο συγκεκριμένος σε αυτά που γράφεις.

Δεύτερον, όσο αναφορά για το αποθεματικό, πέρα από το κόστος συσκευών καλό θα είναι να συνειδητοποιήσεις ότι η Apple εδώ και μια δεκαετία σχεδόν είναι πάρα πολύ μπροστά σε πωλήσεις. Έτσι μαζεύτηκε και το ανάλογο αποθεματικό. Οπότε το επιχείρημα σου προηγουμένως "δεν κάνει τρομερές πωλήσεις" είναι εντελώς άκυρο και ανήκει στην σφαίρα της παραπληροφόρησης. Οι πωλήσεις μπορεί να έπεσαν με τα 8,8plus και Χ αλλά αυτό έγινε μόλις τον προηγούμενο χρόνο. 

2 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Δεν είμαι σίγουρος αν το σχόλιο σου είναι ειρωνικό ή όχι :P

Καθόλου ειρωνικά δεν το λέει. 

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα νούμερα αυτά είναι πλασματικά , το θέμα είναι η συνολική  κατάσταση μιας εταιρίας μακροπρόθεσμα .Θα τα πούμε σε 5 με 10 χρόνια και btw μήπως ήρθε σήμερα η στιγμή να φτιάξουν το CC τους και να βάλουν και κανα φίλτρο στις συσκευές τους

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Δεν έχεις άδικο σε αυτό, καλή παρατήρηση. Μην ψάχνεις να βρεις λογική σε μερικά από τα σχόλια.

Αυτό με τον αποθηκευτικό χώρο είναι τέρμα παράλογο έχω 200gb στο κινητό και 50gb στο cloud εντελώς δωρεάν ούτε να πληρώνω κάθε μήνα τίποτα. Η εκμετάλλευση είναι τρομερή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costef είπε

Όλοι εσείς που διαφωνείτε με όλα πιάστε στο χέρι σας ένα οποιοδήποτε Xiaomi με το εκπληκτικό interface (ναι αντιγραφή και εξέλιξη της Apple είναι) και μετά πάρτε το πανάκριβο Apple ή το δυσκοίλιο Samsung. Απόλυτα σωστή η σχεδόν 50% αύξηση πωλήσεων.

Α! και να το φορτίζουμε μια φορά την εβδομάδα, έτσι?

Είναι θέμα γούστου. Εμένα δε μού αρέσει το iOS και κατ επέκταση δε μου αρέσει και η κινεζική αντιγραφή. Χίλιες φορές το Samsung ειδικά από το Oreo και μετά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Αυτό με τον αποθηκευτικό χώρο είναι τέρμα παράλογο έχω 200gb στο κινητό και 50gb στο cloud εντελώς δωρεάν ούτε να πληρώνω κάθε μήνα τίποτα. Η εκμετάλλευση είναι τρομερή. 

Δηλαδή θες να μου πεις ότι η Apple σου δίνει 50GB iCloud χώρο δίχως να πληρώσεις δεκάρα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Plapoutas είπε

Δηλαδή θες να μου πεις ότι η Apple σου δίνει 50GB iCloud χώρο δίχως να πληρώσεις δεκάρα 

Όχι mega έχω παράλειψη μου. Μακριά από icloud και ios να έχουμε την ψυχική μας υγεία. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Όχι mega έχω παράλειψη μου. Μακριά από icloud και ios να έχουμε την ψυχική μας υγεία. 

Για διαφορετικά πράγματα μιλούσαμε τότε 😂

Δημοσ.

Εγω αυτο που καταλαβα απο τα σχολια απο πολλούς χρήστες insomnia ετσι στα γρήγορα ειναι.

Εχεις iphone σημαίνει χαζος,ισως με καποιο γονιδιακό πρόβλημα.

Huawei xiaomi κοινωφελή ιδρύματα.

Παλια brand τυπου sammy lg sony htc η παλιά μαφία του android που καταρεει απο το μοναδικό καλο που ήρθε για να αλλαξει ενα κατεστημένο στην συνχρονη ιστορία του ανθρωπου τα παραπανω κοινωφελή ιδρύματα!!!!!

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...