islas canarias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Καλημέρα σε όλους! Μου έφεραν ενα avm fritz!box 3490 να δοκιμασω αλλά παρατηρώ το εξής: έχει 1 θυρα ethernet (rj45) για DSL και 4 θύρες ethernet για συνδεσεις pc, κλπ. Ξέρω οτι μπορω να βαλω το καλωδο τηλεφωνου (rj11) στην rj45 για να εχς dsl, αλλα με την τηλεφωνια τι γινεται? η συνδεση μου υποστηριζι ευρυζωνικη τηλεφωνια. Απ οτι ξερω ο OTE δε δινει τα password για λογους ασφαλειας!!!
jkoukos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μόνο με χρήση ΙΡ τηλεφωνικής συσκευής ή εφαρμογής (σε κινητό/PC). Ο ΟΤΕ εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε να δίνει πάλι κανονικά τον κωδικό της τηλεφωνίας.
islas canarias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, jkoukos είπε Μόνο με χρήση ΙΡ τηλεφωνικής συσκευής ή εφαρμογής (σε κινητό/PC). Ο ΟΤΕ εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε να δίνει πάλι κανονικά τον κωδικό της τηλεφωνίας. Χτες πηρα στο support και μου ειπαν δε δινουν τους κωδικους για λογους ασφαλειας!
jkoukos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Όπως έγραψα εδώ και 10-12 μέρες άλλαξε η πολιτική και τον έχουν πάρει πολλοί χρήστες. Προφανώς έπεσες σε κάποιον ανενημέρωτο (πράγμα που ίσχυε και πριν). Δοκίμασε πάλι ή κάνε το αίτημα μέσω την ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
islas canarias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, jkoukos είπε Όπως έγραψα εδώ και 10-12 μέρες άλλαξε η πολιτική και τον έχουν πάρει πολλοί χρήστες. Προφανώς έπεσες σε κάποιον ανενημέρωτο (πράγμα που ίσχυε και πριν). Δοκίμασε πάλι ή κάνε το αίτημα μέσω την ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα της εταιρείας. thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα