Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Μου έφεραν ενα avm fritz!box 3490 να δοκιμασω αλλά παρατηρώ το εξής: έχει 1 θυρα ethernet (rj45) για DSL και 4 θύρες ethernet για συνδεσεις pc, κλπ. 

Ξέρω οτι μπορω να βαλω το καλωδο τηλεφωνου (rj11) στην rj45 για να εχς dsl, αλλα με την τηλεφωνια τι γινεται? η συνδεση μου υποστηριζι ευρυζωνικη τηλεφωνια. Απ οτι ξερω ο OTE δε δινει τα password για λογους ασφαλειας!!!

Δημοσ.

Μόνο με χρήση ΙΡ τηλεφωνικής συσκευής ή εφαρμογής (σε κινητό/PC).

Ο ΟΤΕ εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε να δίνει πάλι κανονικά τον κωδικό της τηλεφωνίας.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Μόνο με χρήση ΙΡ τηλεφωνικής συσκευής ή εφαρμογής (σε κινητό/PC).

Ο ΟΤΕ εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε να δίνει πάλι κανονικά τον κωδικό της τηλεφωνίας.

Χτες πηρα στο support και μου ειπαν δε δινουν τους κωδικους για λογους ασφαλειας!

Δημοσ.

Όπως έγραψα εδώ και 10-12 μέρες άλλαξε η πολιτική και τον έχουν πάρει πολλοί χρήστες. Προφανώς έπεσες σε κάποιον ανενημέρωτο (πράγμα που ίσχυε και πριν). Δοκίμασε πάλι ή κάνε το αίτημα μέσω την ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Όπως έγραψα εδώ και 10-12 μέρες άλλαξε η πολιτική και τον έχουν πάρει πολλοί χρήστες. Προφανώς έπεσες σε κάποιον ανενημέρωτο (πράγμα που ίσχυε και πριν). Δοκίμασε πάλι ή κάνε το αίτημα μέσω την ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

thanx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...