osfp1978 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο φορουμ απο την ομορφη Συρο.Θα βαλω και εγω με τη σειρα μου τον δικο μου προβληματισμο για αγορα του νεου μου κινητου. Κατ αρχην να αναφερω οτι δεν αλλαζω τακτικα κινητο.Φανταστειτε το 2011 αγορασα ενα sony ericsson xperia ray το οποιο ειχα εως το 2015 που αντικατασταθηκε απο ενα LG leon το οποιο εχω ακομη και ειναι αυτο που θα αντικατασταθει. Τωρα στο θεμα.Εχω μια διπλη αναβαθμιση (δικια μου+ του πατερα μου) απο την οποια θα αντλησω συνολικα 260 ευρω,οποτε και ψαχνω για κινητο παραπλησιας αξιας η και λιγο παραπανω.Ο γερμανος μου εδωσε 4 προσφορες με εκπτωση huawei mate 10 lite στα 269€ sony xperia xa2 στα 279€ iphone se στα 299€ nokia 8 στα 299€ Οι απαιτησεις που εχω δεν ειναι υψηλες,αυτο που ζηταω ειναι ενα κινητο που να μην ειναι "παντοφλα" και να εχει καλη αυτονομια. Και παμε......το iphone απορριπτεται λογω ios,δεν θελω τετοια μεταβαση. Μολις πριν δυο μηνες η γυναικα μου πηρε honor 6a και εχει μεινει πολυ ευχαριστημενη απο αυτο,αρα υποθετω οτι για το mate 10 θα ισχυει κατι αναλογο. Το sony παλι το βλεπω μικρο σε διαστασεις με 3300 μπαταρια αλλα νομιζω οτι η sony εχει χασει την παλια της δυναμικη (πριν το honor ειχε η γυναικα το xperia M). Οσο για το nokia 8 η τελευταια επαφη που ειχα με nokia ηταν το 3310 το οποιο ειχε η μιση Ελλαδα.Νομιζω οτι το 8 ειναι η περσινη ναυαρχιδα της "νεας" nokia οποτε θεωρω πως αξιζει. Συγνωμη για το "σεντονι"αλλα προσπαθησα να φερω ολο το σκεπτικο μου ωστε να μπορεσετε να σχηματισετε μια γνωμη. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από osfp1978
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Το mate 10 lite βγαλτο απο τα παραπανω γιατι ειναι κατωτερο με διαφορα και απο το Nokia 8 και απο το sony. Τωρα μεταξυ των 2,το Nokia 8 ειναι η ναυαρχιδα της εταιρειας για το 2017 και περαν της κεντρικης καμερας που εχει καποια θεματακια(για οσους εχουν απαιτησεις απο τις φωτογραφιες αν και υπαρχει η Gcam που βοηθαει τα πραγματα),σε ολα τα αλλα σε καλυπτει και με το παραπανω. Αν μπορεις να το δεις απο κοντα να το δουλεψεις κιολας σε καποια α λυσιδα στο νησι θα ηταν ακομα καλυτερα.
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Nokia 8. Τα άλλα εκτός του iPhone, είναι πατατούλες σε σχέση με το Nokia. https://forum.xda-developers.com/nokia-8/themes/modded-google-camera-hdr-nokia-8-t3713411 αν το πάρεις, θα μπαίνεις εδώ και θα τσεκάρεις για new version της gcam. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από UsualSuspect__
saruman123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Να σημειωθεί ότι το mate πήρε πρόσφατα Oreo και δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση.
GianniSM Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Από αυτές τις επιλογές και εγώ Νόκια προτείνω.
osfp1978 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Παιδια σημερα το απογευμα θα παω γερμανο,αν και νομιζω οτι σαν δειγμα εχει μονο το nokia.Και μαλλον κλεινω σ αυτο.Μακαρι να εχει και sony,huawei για να μπορω να συγκρινω.Μελημα μου και η αξιοπιστια γιατι προτιθεμαι να κρατηαω κι αυτο 3-4 χρονια....
saruman123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Απλός να ξέρεις ότι η Nokia δεν έχει service. Το λέω γιατί θα το κρατήσεις χρόνια και μπορεί να χρειαστεί κάτι (να μην σου τύχει ποτέ) Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από saruman123 1
georgerapp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Ακριβώς δεν έχει σέρβις οπότε τι συζητάμε και τι του λέτε του ανθρώπου. Όλοι μάθαμε να αγοράζουμε και δεν κοιτάμε το σέρβις και όταν πάθουμε κάτι κλαίμε και βρίζουμε. Πάρε το Sony και μια χαρά θα σε πάει αφού δεν έχεις απαιτήσεις (και καλά μάθαμε όλοι με top τρομάρα μας). Έχει δυνατή κάμερα πολύ καλό βίντεο αυτονομία ικανοποιητική όμορφη οθόνη θα αναβαθμιστεί και είναι από το κουτί με Oreo. Εγώ ένα Sony το πήγα σέρβις και το πήρα σε 2 ώρες και είχε ο αδελφός μου χαλάσει την θύρα φόρτισης,αλλά εγγύηση στο μπαμ.
osfp1978 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Λογω εππαγγελματικων υποχρεωσεων δεν μπορεσα να ενημερωσω.Τελικως αγορασα το ΧΑ2 κυριως λογω του μεγεθους (οχι οτι εχει πολυ διαφορα απο το νοκια) για την μεγαλυτερη μπαταρια και για το σερβις της sony.Στις δυο μερες που το χρησιμοποιω μου εχει αφησει της κσλυτερες εντυπωσεις,ρολαρει απροβληματιστα.Για την αυτονομια δεν μπορω να πω καθως χρειαζοντσι 2-3 φορτισεις μεχρι να στρωθει η μπαταρια του αλλα εχει καλες βασεις.Η καμερα ειναι πολυ καλη την ημερα τουλαχιστον,νυχτα δεν την εχω χρησιμοποιησει.Η αναβαθμιση μου βεβαια απο το Leon ειναι.....απλα τεραστια.Η μερα με τη νυχτα.Ευχαριστω το φορουμ για τις αποψεις/γνωμες τους. Υ.Γ.Και το νοκια 8 μου αρεσε πολυ,το ειδα στον γερμανο.Ηταν δυσκολη επιλογη.Ε οσο να ναι μετραει και η γνωμη του ετερου ημισυ 1
georgerapp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Από επιδόσεις αφού πήρες Sony πρόβλημα δε θα έχεις.ολα πάνε γρήγορα,γράφουν λογισμικό σωστό οι Ιάπωνες. Από κάμερα θα σε βγάλει μάγκα αλλά θα ψιλοποναει την νύχτα. Σε στημένα σκηνικά μάθε να παίζεις manual ρίχνε κλείστρο κρατά το σταθερό και θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Όταν θα υπάρχουν άνθρωποι οπότε δε μπορείς να κρατήσεις κλείστρο αργό γιατί θα βγουν θόλοι θα εχεις λίγο θόρυβο. Εκεί μόνο ποναει-νυχτα φωτογραφία με ανθρώπους. Για μένα καλή επιλογή. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από georgerapp
osfp1978 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επιστρεφω παλι με τον ιδιο προβληματισμο αλλα για λογαριασμο της αδερφης μου.Εδω,διαφορετικος παροχος ομως,εχουμε ξανα το xperia xa2,αλλα αυτοι δινουν το huawei p10 lite στα 229€ και το honor 9 lite στα 249 €.Αυτα ειναι αναμεσα στα 200-300ευρω που ειναι και το ευρος τιμων που την καλυπτει.Προτεραιοτητα η ταχυτητα και η αυτονομια και λιγο η καμερα.Δεν ανοιγω νεο θεμα αφου η περιπτωση μοιαζει με την δικη μου προ ολιγων ημερων Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από osfp1978
vargas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 49 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Επιστρεφω παλι με τον ιδιο προβληματισμο αλλα για λογαριασμο της αδερφης μου.Εδω,διαφορετικος παροχος ομως,εχουμε ξανα το xperia xa2,αλλα αυτοι δινουν το huawei p10 lite στα 229€ και το honor 9 lite στα 249 €.Αυτα ειναι αναμεσα στα 200-300ευρω που ειναι και το ευρος τιμων που την καλυπτει.Προτεραιοτητα η ταχυτητα και η αυτονομια και λιγο η καμερα.Δεν ανοιγω νεο θεμα αφου η περιπτωση μοιαζει με την δικη μου προ ολιγων ημερων Μεταξύ των δύο.το honor είναι πολύ καλύτερο και έχει κ διπλή κάμερα για boleh effect .
osfp1978 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Εγω εχω μεινει ευχαριστημενος στο λιγο διαστημα που το εχω.Αλλα η αδερφη μου εχει "καει" απ τη sony.Εχει τωρα το p9 lite 2017 και λεει να συνεχισει την σειρα πηγαινοντας δηλαδη στο p10 lite.Αξιζει; Γιατι ειδα κατι τελιτσες που θελουν κατι να πουν 😀
osfp1978 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια κανεις;Καποια γνωμη για το p10 lite; Να προλαβουμε τις εκπτωσεις.Εν τω μεταξυ ειναι και το μοναδικο ετοιμοπαραδοτο απ τα τρια,τα αλλα θα πρεπει να παραγγειλουμε και χανουμε την εκπτωση. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από osfp1978
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα