DiversionR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα παιδιά, χθές έπεσε ενα tablet της maxxxer στα χέρια μου (δεν έχω ξανακούσει πότε την εταιρία αυτή) το οποίο όταν άγοινε κόλλαγε στο logo και δεν έκανε boot. αφού δοκίμασα ότι κουμπί είχε και δεν είχε απάνω μπας και μπω στο recovery τελικά μια και δε μου έκανε τη χάρη είπα να του περάσω την εργοστασιακή ρομ του ξανά από την αρχή. Έγραψα λοιπόν μια από τις πολλές ρομ που διάβασα ότι κάνει για αυτό το tablet και την πέρασα σε μια SD. Πάω να ανοίξω το τάμπλετ λοιπόν και πάπαλα... ανοίγει και μου βγάζει μια πράσσινη γραμμή κάτω στην οθόνη και δεν κάνει τίποτα άλλο, επίσης παρατήρησα πως αν βγάλω την sd από πάνω του δεν ανοίγει καθόλου!! Να σημειώσω τα εξής: 1) Το τάμπλετ δεν έχει κουμπιά έντασης παρά μόνο το power on, ένα escape και ένα reset το όποιο όταν το πατούσα απλά έκλεινε το τάμπλετ και το ξανάνοιγε. 2) Η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. 3) Δεν μπορώ να βρώ πουθενά το μοντέλο του τάμπλετ... ψαχτά πήγαινα για τη ρομ ξέροντας μόνο ότι φοράει έναν A33. Το site που έχει το τάμπλετ απάνω (www.maxxxer.com) δεν ανοίγει. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε και τώρα δεν ανοίγει καν... μόνο τη μνήμη του έβαλα απάνω, δεν πρόλαβα να του κάνω οτιδήποτε άλλο... Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη παιδιά γιατί το τάμπλετ είναι φίλου και έμπλεξα... τι να του πω τώρα..
ELTASSOS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 γραψε στο σιμακι αλλη/ες ρομ 2. Πατα συνεχομενα το reset 45 δευτερα 3. Για το site δοκιμασε με κανα χ λιγωτερο σε .cn λογω κινεζιας 4 πες στον φιλο να μιλησει με πωλητη φανταζομαι κινεζομαγαζο να του στειλει την ρομ.
isay Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Προταση μου, γυρισε το πισω στο φιλο και πες του είναι αγνωστη μαρκα, δεν βρίσκεις τιποτα απο roms και δε φτιάχνει. Εκανες οτιδήποτε ήταν δυνατόν αλλά δε φτιάχνει. Ο χρόνος που θα φας και το απιθανο θετικό αποτέλεσμα δεν αξίζουν. Μιλάμε για μηχανάκι του 2014-2015. Ας πάρει μάθημα-πάθημα να μην αγοράζει μονο με την τιμή (το ειχαν φέρει κάποια μαγαζιά σαν φθηνή noname λύση). Τώρα ας πάρει κάτι πιο επώνυμο και με πιο μεγάλη κοινοτητα χρηστών. Οχι, πως και εκεινα δε χαλάνε, αλλά είναι πολύ πιο πιθανό να βρεις roms, λύσεις, κλπ 1
saruman123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Θα πρέπει να το ανοίξεις και να δεις τον κωδικό μητρικής και τύπο επεξεργαστή. Μόνο έτσι θα ξέρεις αν υπάρχει rom για το συγκεκριμένο τάμπλετ.
DiversionR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Παιδιά καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας, τελικά όπως φάνηκε το πρόβλημα ήταν ότι όταν έβαλα την sd στο tablet και το άνοιξα ξεκίνησε να flashaρει το λογισμικό γιαυτό και brickαρε. Μετά από πολλές rom που έγραψα με το phoenix card κατάφερα να βρώ μια που να καταλάβω ότι το tablet δεν παρέδωσε πνεύμα.... το λέω αυτό γιατί αυτή που βρήκα ανοίγει κανονικά και δε δουλέυει το touch. Επιβεβαίωσα επίσης ότι η maxxxer έχει κλείσει και επομένως είναι δύσκολο να βρω τη ρομ που φόραγε το tablet... θα κοιτάξω να γράψω και άλλες ρομ με βάση τα στοιχεία που πήρα από επεξεργαστή και μητρική και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα