Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αυπνα αλανια.
Εφτασε στα χερια μου ενα SS με αλλαγμενο δισκο.
Απο περιεργεια δοκιμασα να το ξεκινησω χωρις τον δισκο,μιας και απο οτι εχω διαβασει το SS12 εχει flash memory ενσωματομενη η κατι τετοιο.

Το θεμα ειναι οτι το ps3 δε βλεπει τον 12ρι και βγαζει το αναλογο μηνυμα οταν εκκινει.

Thoughts?

Δημοσ.
Στις 1/8/2018 στις 7:48 ΜΜ, talibanakos είπε

Καλησπερα αυπνα αλανια.
Εφτασε στα χερια μου ενα SS με αλλαγμενο δισκο.
Απο περιεργεια δοκιμασα να το ξεκινησω χωρις τον δισκο,μιας και απο οτι εχω διαβασει το SS12 εχει flash memory ενσωματομενη η κατι τετοιο.

Το θεμα ειναι οτι το ps3 δε βλεπει τον 12ρι και βγαζει το αναλογο μηνυμα οταν εκκινει.

Thoughts?

αφου εχει περαστει ενα μερος του λογισμικου στον σκληρο δισκο,λογικο ειναι να μην εκκινει η κονσολα...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mikele13- είπε

αφου εχει περαστει ενα μερος του λογισμικου στον σκληρο δισκο,λογικο ειναι να μην εκκινει η κονσολα...

Και τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;

Δημοσ.

δοκιμασε να μπεις safe mode και κανε ενα full format 

και δες στην εκκινηση τι μνμα θα σου βγαλει.

αν σου πει να βαλεις λογισμικο εισαι σε καλο δρομο...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mikele13- είπε

δοκιμασε να μπεις safe mode και κανε ενα full format 

και δες στην εκκινηση τι μνμα θα σου βγαλει.

αν σου πει να βαλεις λογισμικο εισαι σε καλο δρομο...

Μου βγαζει : Cannot Start.
The appropriate system storage was not found.

edit : Το μοντελο ειναι 4004c,αρα δεν ειναι 12ρι.

Απλα μου το εδωσαν για 12ρι και δεν σκεφτηκα οτι μπορει να μην ειναι.

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.

ξερω οτι ειναι ασχετη ερωτηση αλλα το θετω εδω για να μην ανοιγω νεο, θελω να αλλαξω τον σκληρο , πρεπει να σωσω τιποτα πριν ; ειμαι με την εκδοση των 12 γιγα. ( η αλλαγη θα γινει απο ενα 200ρι γιγα σε 1 τερα , ξερω οτι τη κονσολα θα φορμαρει τον σκληρο αλλα αναρωτιεμαι αν πρεπει να σωσω saves σε κανα usb και ο γουγλης δεν με βοηθαει! ευχαριστω!)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgethebeast είπε

ξερω οτι ειναι ασχετη ερωτηση αλλα το θετω εδω για να μην ανοιγω νεο, θελω να αλλαξω τον σκληρο , πρεπει να σωσω τιποτα πριν ; ειμαι με την εκδοση των 12 γιγα. ( η αλλαγη θα γινει απο ενα 200ρι γιγα σε 1 τερα , ξερω οτι τη κονσολα θα φορμαρει τον σκληρο αλλα αναρωτιεμαι αν πρεπει να σωσω saves σε κανα usb και ο γουγλης δεν με βοηθαει! ευχαριστω!)

Φιλε απο τα λιγα που ειχα διαβασει οταν εψαχνα για το δικο μου θεμα ειδα οτι γινεται η μεταφορα "αυτοματα" καπως.

Δεν ξερω τη διαδικασια ομως,ψαξτο λιγακι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@georgethebeast You can't start a PS3 on a new hard drive without formatting (which it asks in the first place), then updating with a brand new firmware from a USB. The 12GB model PS3 will detect the presence of a hard drive and ask if you'd like to transfer data over to that, so do so. In fact, because the 12GB PS3 already has a firmware installed, I think you may not need to download the USB firmware update anyway.   Αυτα προχειρα,υποθετω οτι κανεις την κλασσικη διαδικασια που θα εκανες για να εγκαταστησεις το firmware σε εναν νεο δισκο.

Η διαφορα εδω ειναι οτι  απο οσα λενε στο net το ps3 θα σου ζητησει αυτοματα να κανει μεταφορα data.

Δεν εχω ομως το 12ρι οπως αποδειχθηκε για να το δοκιμασω και να σου πω.

Γνωριζεις τη διαδικασια για να κανεις update απο φλασακι;

edit Δεν εψαξες και πολυ μαλλον στο google ετσι; Βρηκα μπαμ μπαμ τις απαντησεις,παραθετω αλλη μια :

Q:"I have a 12GB PS3 super slim with no HDD inside. If I insert a large hard drive in will all the existing game save files be deleted from the system's current memory?"

A:"No is the short answer.

The long answer is that after you've fitted a hard drive and the PS3 has formatted it the console than asks if you want to transfer everything over to the new drive.After you've said yes and the transfer is complete the 12GB flash memory, for want of a better word, disappears and is no longer accessible to you"

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολα αυτα ομως μιλανε οταν βαλεις σκληρο για πρωτη φορα , εγω ψαχνω να αλλαξω τον σκληρο που εχω με ενα αλλον. αυτα τα βρηκα! απλα εψαχνα μηπως με καποιο τροπο εσωζα ολα τα παιχνιδια και saves και τα περναγα στον καινουργιο. Βρηκα τελικα οτι μονο saves μπορω να σωσω. σορρυ!

οσο για update μεσω usb, πρεπει να κατεβασεις το update μεσω σονυ, και να το περασεις σε fat 32 , μεσα σε φακελο UPDATE και αυτος ο φακελος μεσα σε φακελο PS3 (δεν ειμαι 100% σιγουρος για fat32) .

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, georgethebeast είπε

ολα αυτα ομως μιλανε οταν βαλεις σκληρο για πρωτη φορα , εγω ψαχνω να αλλαξω τον σκληρο που εχω με ενα αλλον. αυτα τα βρηκα! απλα εψαχνα μηπως με καποιο τροπο εσωζα ολα τα παιχνιδια και saves και τα περναγα στον καινουργιο. Βρηκα τελικα οτι μονο saves μπορω να σωσω. σορρυ!

οσο για update μεσω usb, πρεπει να κατεβασεις το update μεσω σονυ, και να το περασεις σε fat 32 , μεσα σε φακελο UPDATE και αυτος ο φακελος μεσα σε φακελο PS3 (δεν ειμαι 100% σιγουρος για fat32) .

Κάνεις backup σε εξωτερικό σκληρό (αν έχεις) από την επιλογή που υπάρχει στην κονσόλα, κάνει την μεταφορά.

Αλλάζεις σκληρό, περνάς firmware σε fat32 usb (PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP)

Επιλέγεις Restore και στα περνάει πίσω στην κονσόλα από τον εξωτερικό .

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mikele13- είπε

Κάνεις backup σε εξωτερικό σκληρό (αν έχεις) από την επιλογή που υπάρχει στην κονσόλα, κάνει την μεταφορά.

Αλλάζεις σκληρό, περνάς firmware σε fat32 usb (PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP)

Επιλέγεις Restore και στα περνάει πίσω στην κονσόλα από τον εξωτερικό .

γελοια μεσημεριανη ερωτηση, εχω εξωτερικους , πρεπει να ειναι αδειοι; χιλια ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, georgethebeast είπε

γελοια μεσημεριανη ερωτηση, εχω εξωτερικους , πρεπει να ειναι αδειοι; χιλια ευχαριστω εκ των προτερων!

Ναι γιατι πρεπει να τους κανεις διαμορφωση σε fat32.
Μπορεις ομως να δοκιμασεις και σε φλασακι ενα εχεις καποιο σχετικα μεγαλο.

Επεξ/σία από talibanakos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...