Elysian Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 καλησπερα παιδαι εχω το εξης θεμα βαζω ενα usb στο pc και δεν μπορω να κανω τιποτα μονο να δω αρχεια.. και θελω να τα σβησω και να το κανω φορματ αλλα τιποτα μου βγαζει αυτο το μηνυμα the disc is write protected υπαρχει λυση? η το πεταω? στον τοιχο σας ευχαριστω:D
kormos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Elysian είπε καλησπερα παιδαι εχω το εξης θεμα βαζω ενα usb στο pc και δεν μπορω να κανω τιποτα μονο να δω αρχεια.. και θελω να τα σβησω και να το κανω φορματ αλλα τιποτα μου βγαζει αυτο το μηνυμα the disc is write protected υπαρχει λυση? η το πεταω? στον τοιχο σας ευχαριστω:D Τι File System είναι; Μήπως έχει γίνει RAW;
Elysian Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 οχι ειναι fat 32 το file system του απο το properties που το βλεπω να ρωτησω κατι αλλο αμα δεν μπορω να κανω κτ εγω? στην εγγυηση το καλυπτουν?
emperor4her Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 56 λεπτά πριν, Elysian είπε οχι ειναι fat 32 το file system του απο το properties που το βλεπω να ρωτησω κατι αλλο αμα δεν μπορω να κανω κτ εγω? στην εγγυηση το καλυπτουν? Δοκιμασε με καποιο αλλο προγραμα εκτος των windows. πχ partition magic . να φανταστω δεν εχει κουμπακι για κλειδωμα..
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Elysian είπε οχι ειναι fat 32 το file system του απο το properties που το βλεπω να ρωτησω κατι αλλο αμα δεν μπορω να κανω κτ εγω? στην εγγυηση το καλυπτουν? Δοκίμασες κάποια άλλη θύρα usb του υπολογιστή σου; Κάποια επανεκκίνηση μήπως έχει "κολλήσει" το σύστημά σου ίσως...; "Ανέβασέ μας" μια εικόνα να δούμε τι σφάλμα σου εμφανίζει.
Elysian Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Παίδες και σε άλλες θύρες τα ίδια και επανακινηση όχι δεν έχει κουμπάκι απλά γραφει the disc is write protected και πχ άμα επιλέξω ένα αρχείο δεν έχει την επιλογή διαγραφη
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Elysian είπε Παίδες και σε άλλες θύρες τα ίδια και επανακινηση όχι δεν έχει κουμπάκι απλά γραφει the disc is write protected και πχ άμα επιλέξω ένα αρχείο δεν έχει την επιλογή διαγραφη Method: Regedit.exe Step 1. Press Windows Key + R keys simultaneously, type "regedit" in Run dialog box and hit Enter to open the Registry Editor. Step 2. In the left pane, navigate here: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control Step 3. In the left pane of this location, right click Control key and select New -> Key. Name the new sub-key so created as StorageDevicePolicies. Now come to the right pane of this sub-key i.e. StorageDevicePolicies, right click and select New -> DWORD Value. Name the newly created DWORD as WriteProtect. In some cases, you might find that this DWORD under the sub-key already exists and the DWORD has a Value set to 1. Double-click on the DWORD to modify its Value data. Step 4. In the above-shown box, change the Value data to 0 from 1. Click OK. Close the Registry Editor and check if the issue is resolved by dragging a file to the drive or trying to format in Windows Disk Management.
Lakou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Φίλε μου θα σου πω την ιστορία μου και εγώ.... φλασάκι από φωτογράφο με φωτο το οποιο μετα μου ξέμεινε... και ήθελα να το χρησιμοποιήσω αλλά δεν μπορούσα να το κάνω τίποτα ούτε φορματ δοκίμασα άπειρους τρόπους... αν κάποιος έχει βάλει κωδικό προστασίας απο αλλων υπολογιστή είναι (νομιζω) αδύνατο απλά το πετάς.... εκτός αν το έχεις κλειδώσει εσυ υπάρχουν τρόποι να το επαναφέρεις..,.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα