Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδαι εχω το εξης θεμα βαζω ενα usb στο pc και δεν μπορω να κανω τιποτα μονο να δω αρχεια.. και θελω να τα σβησω και να το κανω φορματ αλλα τιποτα μου βγαζει αυτο το μηνυμα the disc is write protected υπαρχει λυση? η το πεταω? στον τοιχο σας ευχαριστω:D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Elysian είπε

καλησπερα παιδαι εχω το εξης θεμα βαζω ενα usb στο pc και δεν μπορω να κανω τιποτα μονο να δω αρχεια.. και θελω να τα σβησω και να το κανω φορματ αλλα τιποτα μου βγαζει αυτο το μηνυμα the disc is write protected υπαρχει λυση? η το πεταω? στον τοιχο σας ευχαριστω:D

Τι File System είναι; Μήπως έχει γίνει RAW;

Δημοσ.

οχι ειναι fat 32 το file system του απο το properties που το βλεπω  να ρωτησω κατι αλλο αμα δεν μπορω να κανω κτ εγω? στην εγγυηση το καλυπτουν?

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Elysian είπε

οχι ειναι fat 32 το file system του απο το properties που το βλεπω  να ρωτησω κατι αλλο αμα δεν μπορω να κανω κτ εγω? στην εγγυηση το καλυπτουν?

Δοκιμασε με καποιο αλλο προγραμα εκτος των windows. πχ partition magic . να φανταστω δεν εχει κουμπακι για κλειδωμα..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Elysian είπε

Δοκίμασες κάποια άλλη θύρα usb του υπολογιστή σου; Κάποια επανεκκίνηση μήπως έχει "κολλήσει" το σύστημά σου ίσως...;

"Ανέβασέ μας" μια εικόνα να δούμε τι σφάλμα σου εμφανίζει.

Δημοσ.

Παίδες και σε άλλες θύρες τα ίδια και επανακινηση  όχι δεν έχει κουμπάκι απλά γραφει the disc is write protected και πχ άμα επιλέξω ένα αρχείο δεν έχει την επιλογή διαγραφη

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Elysian είπε

Παίδες και σε άλλες θύρες τα ίδια και επανακινηση  όχι δεν έχει κουμπάκι απλά γραφει the disc is write protected και πχ άμα επιλέξω ένα αρχείο δεν έχει την επιλογή διαγραφη

Method: Regedit.exe

Step 1. Press Windows Key + R keys simultaneously, type "regedit" in Run dialog box and hit Enter to open the Registry Editor.

use regedit.exe to remove write protection usb

Step 2. In the left pane, navigate here: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control

Step 3. In the left pane of this location, right click Control key and select New -> Key. Name the new sub-key so created as StorageDevicePolicies. Now come to the right pane of this sub-key i.e. StorageDevicePolicies, right click and select New -> DWORD Value. Name the newly created DWORD as WriteProtect. In some cases, you might find that this DWORD under the sub-key already exists and the DWORD has a Value set to 1. Double-click on the DWORD to modify its Value data.

set value data to remove write protection usb

Step 4. In the above-shown box, change the Value data to 0 from 1. Click OK. Close the Registry Editor and check if the issue is resolved by dragging a file to the drive or trying to format in Windows Disk Management.

Δημοσ.

Φίλε μου θα σου πω την ιστορία μου και εγώ.... φλασάκι από φωτογράφο με φωτο το οποιο μετα μου ξέμεινε... και ήθελα να το χρησιμοποιήσω αλλά δεν μπορούσα να το κάνω τίποτα ούτε φορματ δοκίμασα άπειρους τρόπους... αν κάποιος έχει βάλει κωδικό προστασίας απο αλλων υπολογιστή είναι (νομιζω) αδύνατο απλά το πετάς.... εκτός αν το έχεις κλειδώσει εσυ υπάρχουν τρόποι να το επαναφέρεις..,.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...